Svi koji smo imali 60% popusta smo to dobili, izlistaj malo. Ovde se sada radi o tome da se preko toga izvuce jos nesto ili telefon + popust na pretplatu. Samo da nam objasne clanovi koji su to sve dobili na koji nacin i kako.
Avtobus je izgleda bio srecan covek, pa je dobio veci popust uz telefon.
Standardno se dobija (svi imate) jedno od sledeca dva da se izabere:
- Dupli MB + konkretan popust uz telefon (6000 uz Nova 3, valjda 7000 uz Nova 4, itd. do 20000 uz Nova 7)
- 25% popusta sledecih 12 meseci (BEZ Dupli MB)
To svi imamo kao opcije (moze se izabrati samo jedna od njih), ja sam to video kod 3 osobe (pomogao tokom vikenda nekima koji se ne snalaze bas)
Avtobus je eto bio srecan pa je dobio 25% popusta na 24 meseca i duple MB kao drugu opciju. Cim je i na papirnom ugovoru tako stajalo, nije greska znaci.
Preko tih ponuda, mozete od nekoga iz banaka (SocGe sigurno, a mislim da i Raiffeisen opet ima) dobiti vaucer, za 20% popusta na pretplatu. On se spaja sa ostalim ponudama. Ko ne moze naci, ima na KP-u cesto, ali se placaju. Oni besplatni vas vezuju da uzmete i Kucni Net, ne daju samo vaucer za postpaid tarifu.
Mislim da je Ivan u pravu da mozete u neki "marketing" poslovnicama VIPa (Usce, Delta, Merkator) naci ljude iz SocGe-a, koji ce dati taj vaucer besplatno.
Pripazite da ako u poslovnici uzmete paket, nemate dodatne GB!
Ja sam konkretno iskoristio vaucer od 20%, i u ugovoru mi stoji i 20% popusta na 24 i 25% na 12 meseci, kao zasebne stavke. Posto je Nova 5, popust na telefon nije bio korisna opcija uopste (1RSD je).
Mene sada Nova 5 + 3GB izadje 2690*0.675 (20 + 25/2% je popust na 24 meseca kada se preracuna) = 1,815.75, i manje 1000 mesecno sto sam prodao telefon - 815. Sve to ne ukljucuje sto efektivno ne placam 13 meseci nista iz svog dzepa, itd.
Ne treba mi ovaj paket, realno, ali za tako sitnu cifru postace jedini broj (MTS cu ugasiti kada istekne ugovor), i taman na neki nacin podrzim VIP sto je posao u pravom smeru (poceo da ceni stare korisnike, vratio na 60/60, ukinuo uspostavu, itd.)
Druge dve osobe su uzele Nova 4 uz vaucere (sami su nasli vaucere, nemam toliko vremena ipak

), isto P9 Lite.
2190*0.675 = 1,478.25, ali posto uz Nova 4 je uredjaj 6000 (a ne 1RSD), -750 = ~730 ih izadje.
Uzecu verovatno i jedan na tatin broj januara, ako bude moglo ovako isplativo, vreme je da mojima upgradujem S3/Arc S
Kačio sam screen shot za 25% I 35%.
Kacio si i objasnio sam. Za 35% pise da je za Sigurica, Smart i Standard - ti si na Novi.
VIP SIM, isto, vazi samo bez telefona, a ti imas telefon.
U nekoj normalnoj zemlji bi verovatno i mogao da se zalis, ali realno, pise za sta su te promocije konkretno, ne vaze za tvoj slucaj.
Valjda jesam, jer za sada mi to ne piše na aplikaciji. Valjda ce da krene novi ugovor kada mi istekne stari sa 60%. Pretpostavljam da je zbog toga o pisalo ono 25 & 35, jer sam još uvek pod ugovorom.
Novi ugovor pocinje od sledeceg obracunskog perioda, ali se dodaje preostalo od starog ugovora.
Pisace ti +2GB tek za taj mesec. Mislim da bese da i novim korisnicima dupli MB i dodatni GB pocinju tek od 2. obracunskog perioda?
@avtobus, istrosio sam sve pretpostavke kome ide veci popust, srecan si slucaj izgleda

U zdravje da te sluzi