Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ja probao da produžim ugovor online, ali ovaj njihov sajt kao da ne prepoznaje da sam postojeći korisnik. Hteo sam da produžim, bez telefona, bez vaučera, samo da dobijem tih 25% ili koliko već, ali me ona procedura upućuje na to da sam novi korisnik (nudi mi nov broj i sl.). Šta sam propustio?

Verovatno ti na nalog (e-mail) nije dodat broj za koji zelis da produzis ugovor. Idi u vipmobile.rs/onlineracun, loguj se, i onda tu negde imas opciju Registracija/Doregistracija (kada si VEC ulogovan), sto dodaje broj na postojeci nalog. Mislim da to bese ovde:
https://www.vipmobile.rs/onlineracun/obp/access/register.obp

Onda bi trebalo da imas i taj broj kao deo naloga. (mozes i novi nalog otvoriti za taj broj posebno).

Dobices onda 4 opcije:
- Obnovi ugovor
- Dodaj na postojeci ugovor (ne biraj ovo!)
- Predji sa prepaida
- Postani novi VIP korisnik
1. stavka tebi treba, ali mozda nije uvek prva u nizu
4. stavka je i za postojece korisnike, koji hoce novi broj.

Izbacili su izgleda mogucnost da se bira (novi) broj od skora, BTW.

Hvala veliko, probaću malo kasnije pa se javim ako bude nekih problema.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jel zna neko kad ce VIP da pokrije selo Maradik sa 4G signalom na 800 Mhz ? Kriticno je sto ni 3g nema u zatvorenom prostoru a u pitanju je ekstremna ravnica, nema visokih zgrada ni brda. Direktna opticka vidljivost sa Fruskom gorom.

Popusti u gigatronu, uz ugovor u vipu bez telefona

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Cek, bre, za koga ti radis :D

Oline stigao sam do kraja, dakle:

obnova ugovora,
nova 5 + telefon za dinar,
i na to sam dobio:
+ dupli MB - total u paketu je 3600MB
+ 25 % popusta sve vreme tj 24 meseca ( iznenadilo me ovo 25% popusta sve vreme plus telefon...!? )

Ja sam hteo sve isto kao i ti ali meni daje samo 10% popusta sve vreme i plus telefon?
Imao sam ugovor koji mi je istekao u septembru smart 700 i hteo sam nova 5 sad da uzmem kao i ti.

Ima covek bolju ponudu ;) Uglavnom je 25% na 12 meseci (tj. 12.5% na 24 meseca izadje)

BTW, @avtobus, jesu te zvali iz VIPa, jel' stigao paket?

Ako nekom treba mogu da mu poklonim vaucer uz super karticu 35% popusta uz nova 4 tarifu..

Popusti u gigatronu, uz ugovor u vipu bez telefona

Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Da li to znaci da mogu otici u gigatron da kupim nesto za 15000 i ako sam nova 3 da im platim samo 1500? Malo nerealno deluje ova akcija ne znam da li se moze kombinovati sa onih 25% popusta i duplim MB :D

Poslednja izmena:
@alfaunits...
Kao sto sam vec rekao, paket je stigao (telefon, teracel staklo, powerbank, olovka....) ali bez pripejd sim "spoj" kartice. Zvao sam ih danas, objasnio, i cekam poziv ili postara sa karticom...

Imam i ja superkartica promociju... Kome treba, ali mislim da moze samo u poslovnici!?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Htedoh reci da li i na ugovoru pise da imas 25% na 24 meseci :)

Ne moze se kombinovati gigatron akcija sa onih 25% i duplim MB.

Nebitni su ti 25%+dupli MB, vec da li moze sa VIP SIM?

Htedoh reci da li i na ugovoru pise da imas 25% na 24 meseci :)
Svasta pise... Pitanje je sta sam na kraju dobio...
Npr.
Tacka 1
Dodatna 3gb za korisnike online prodavnica. 24 meseca.
Tacka 5
Poklon paket 100 posto vise MB.
Nagradno pitanje je koliko imam MB mesecno.

Tacka 3.
25 posto popusta na pretplatu za 24 meseca, uz uredjaj

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

u gigatronu moze da se kupi sve sa popustom. osim mobilnih telefona :)

Svasta pise... Pitanje je sta sam na kraju dobio...
Npr.
Tacka 1
Dodatna 3gb za korisnike online prodavnica. 24 meseca.
Tacka 5
Poklon paket 100 posto vise MB.
Nagradno pitanje je koliko imam MB mesecno.
Tacka 3.
25 posto popusta na pretplatu za 24 meseca, uz uredjaj
Znaci ipak je 25% na 24 meseca u papirnom ugovoru, to je bitno :)
Komedija je sto si ti mogao i jos 20% dobiti preko vaucera :) Znaci Nova 5, telefon 1RSD, 45% popusta :)

Ne razumem kakav Vip SIM?! Ako mislis da li moze uz nova tarife moze. Pogledaj uostalom na sajtu sve pise.
Ne vidim gde je taj info?

Aha:
•Odabirom ove promocije korisnik nema pravo da uzme uređaj ili popust na mesečnu pretplatu u Vipu tokom trajanja ugovorne obaveze.
Koja glupost onda ;) Em placas skuplje uredjaj, em dobijas "popust" manji od 25% na tarifu ;)

Meni je u mail potvrdi pisalo i VIP SIM i dodatnih 35% (ukupno 60%), ali na papirnom ugovoru tih stvari nema. Sada bih mogao sa njima da se natežem oko toga, da su me prevarili u online prodavnici.

Prepaid SIM karticu i dalje nisu povezali sa postpaid.

Definitivno je greška radnika u poslovnici gde sam potpisao ugovor.

Aha:

Koja glupost onda ;) Em placas skuplje uredjaj, em dobijas "popust" manji od 25% na tarifu ;)

ako hoćeš popust u gigatronu, onda uopšte ne možeš da kupiš telefon u vipu + nemaš pravo na popust na tarifu. istine radi, popust u gigatronu veći je nego 24x25% popusta na tarifu.

Meni je u mail potvrdi pisalo i VIP SIM i dodatnih 35% (ukupno 60%), ali na papirnom ugovoru tih stvari nema. Sada bih mogao sa njima da se natežem oko toga, da su me prevarili u online prodavnici.
Kako? VIP SIM popust si dobio - ako kupis bez uredjaja dobija popust, to je VIP SIM. Ti si kupio uredjaj, nema popusta.

Prepaid SIM karticu i dalje nisu povezali sa postpaid.
Meni je tek danas povezana, od prekjuce je ugovor (juce isporucen, verovatno tek danas proknjizen). Komsija je dao njegovu karticu nekome, ali stigao mu je isto posle 2 dana SMS da je povezan broj.

Definitivno je greška radnika u poslovnici gde sam potpisao ugovor.
Isao si u poslovnicu ipak?:)

ako hoćeš popust u gigatronu, onda uopšte ne možeš da kupiš telefon u vipu + nemaš pravo na popust na tarifu. istine radi, popust u gigatronu veći je nego 24x25% popusta na tarifu.
U pravu si, ja sam racunao 50% kao u MTSu :)
Za Nova 5 24500, umesto 2690*24*0.25=16,140.
Mozda za miseve i slicne jeftine stvari nije lose!

Odakle sada ovo uredjaj + 25 % popusta na pretplatu +3gb online + dupli mb? Jel to neka specijalna ponuda u poslovnici koju si dobio ili si dobio online sve to? Ispada nerealno obzirom da nama sto smo i inali 60% daju nekih 5,6 hiljada popusta na uredjaj bez popusta na pretplatu, ili samo 35% na pretplatu. Rado bih otisao sa Nova 3 na Nova 4 ili 5 uz uredjaj ako mi daju 25% popusta na pretplatu.

Da li je tacno da se sad telefoni dobijaju dekodirani,odnosno SIM free ?

Dolaze sim free, da.

I mene zanima ovo sto pita miki92, nista mi nije jasno. Citam poslednjih par stranica tri puta i svi pricaju drugacije.
Ja sam novi korisnik, prelazim iz mts, sta je najbolje sto mogu da izvucem?

Uzeo bih nova 4/5 i iP 7+. Zanima me da li sam dobro razumeo, 10% za kes na telefon + 25% na pretplatu (moze li jos uz vaucere?) i dodatni megabajti za online narucivanje (moze li i oni duplirani mb / mladje od 30)?

Prilicno je konfuzno, barem meni. I da, sta tacno znaci taj vaucer uz Super karticu, da li ga samo prilozim, nemam nikakve obaveze kasnije?

Poslednja izmena:
Dolaze sim free, da.

I mene zanima ovo sto pita miki92, nista mi nije jasno. Citam poslednjih par stranica tri puta i svi pricaju drugacije.
Ja sam novi korisnik, prelazim iz mts, sta je najbolje sto mogu da izvucem?

Uzeo bih nova 4/5 i iP 7+. Zanima me da li sam dobro razumeo, 10% za kes na telefon + 25% na pretplatu (moze li jos uz vaucere?) i dodatni megabajti za online narucivanje (moze li i oni duplirani mb / mladje od 30)?

Prilicno je konfuzno, barem meni. I da, sta tacno znaci taj vaucer uz Super karticu, da li ga samo prilozim, nemam nikakve obaveze kasnije?

Pa kad svi drugačije pričaju zar nije lakše pozvati Vip i pitati, ili poslati im email.

Moram da se naoruzam informacijama pre nego sto zovem ili odem. Znas kako to ide.

Nazad
Vrh Dno