Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Nadam se da će biti tako. Ovo sad je baš preskupo, a kad krene prodaja na Aliexpress na početku će biti još skuplje od ovih 350eur za najjeftiniji model. Dok dođe do Evrope, pa i bez carine u EU, cena može da bude znatno preko 400eur.

Poslednja izmena:
pisete o tom Cool modelu a on uopce nije Leeco-ov model nego od Coolpada, nastranu to sta ima EUI i sta Leeco ima konyrolni paket dionica (treba provjerit) ali telefonje izdan pod Coolpad brandom..

from my Le X720 on TT

Mogu da ga objave pod kojim brendom hoće, ali svejedno LeEco formira cenu i drži sve konce u svojim rukama.

Poslednja izmena:
Da li je kolegi sa foruma stigao z11 mini S ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

pisete o tom Cool modelu a on uopce nije Leeco-ov model nego od Coolpada, nastranu to sta ima EUI i sta Leeco ima konyrolni paket dionica (treba provjerit) ali telefonje izdan pod Coolpad brandom..

from my Le X720 on TT

Model je 1S a brend je COOL koji je zajednički brend od Coolpad-a i LeEco-a.

Poslednja izmena:
Model je 1S a brend je COOL koji je zajednički brend od Coolpad-a i LeEco-a.
ali ipak sluzbeno Coolpadov model, barem tako je pisalo na onoj njihovoj stranici o mrezama.. Nebitno skup je, pojeftinit ce sigurno.. Inace je sve poskupilo sad pred blagdane, bas zele oderat ljude.. :(

from my Le X720 on TT

Ne isplati se sada kupovati sezona je šišanja ovaca :)

Sent from my Le X820

Vaistinu šišanje. . .uvek vredi hvatati popuste, sledeći talas sniženja je tamo negde u februaru. . .oko kineske NG obično tako biva, a prethodni je bio u novembru.

A i realno, moraju na nekom telefonu da malo omrse brke ne mogu stalno da prave gubitke.

Samo da dodam, treba uyeti u obzir da se uz telefon dobijaju i Brendirane Harman Kardon AKG slušalice (mislim da paradoksalno idu samo uy najjeftiniji model).
Kontam da se ugrađuju u cenu bar 30e jer nisu neke tarzanske.

Poslednja izmena:
Predstavljen honor Magic :) zaobljen sa svih strana :)

814ff0dc58d746ab8debbe5d773c7047.jpg

d69889b88abc4a719d50211a4be31672.jpg

17e29df75c61487ab4c8f455785168d4.jpg

945390f0b14842f38f369e00bb435c4c.jpg

3600 Kineza . Kirin 950 umesto 960.

Poslednja izmena:
Predstavljen i zuk edge . Stb ratio 87%

72cb55c138214790893c62650a6d39de.jpg

cfbe58763cb742ba81057b2be0ac14c5.jpg

9a2fb6c188d0493fbaec397177dd54b7.jpg

4424ee4786014ee08ddfd6d18c91c1c7.jpg

S821 ,3100mah I 5.5"

Meni lepsi ovaj ZUK od magic-a, a inace 78.3% vs 69.9% screen-to-body ratio. 142.9 x 74.5 x 7.7 mm vs 146.1 x 69.9 x 7.8 mm. Ispada da je duzi ovaj magic za 3mm iako je njegov ekran 5.09inch vs 5.5inch kod zuk-a.
Ps. Uhhh kako me samo zuk edge podseca na moj prosli telefon (koji je sad kod kolege) IUNI U3 [emoji6] edit: (i mnogo mi nedostaje [emoji22])

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Poslednja izmena:
Zar nije zuk 86.7% ? :)

but the screen accounted for significantly increased, reaching 86.4%, while the application of 5.5-inch screen, the width of only 74.5 mm, feel comparable to 5 / 5.2 Inch models, the thickness of only 7.68 mm.

ZUK Edge also uses a hidden U-Touch fingerprint design , assembly hidden under the front glass, custom gesture support fingerprint, unlock the fastest 0.09 seconds.

The machine provides a ceramic white, black titanium crystal two models, in particular the effect of stunning black titanium crystal, at first glance does have millet MIX feeling.

Configuration with 5.5 inches 1080p screen, Xiaolong 821 2.35GHz processor, 4 / 6GB memory, 64GB storage, 800-megapixel front camera and 13 million pixel rear (1.34 micron) camera, 3100mAh battery, dual card dual standby Netcom, ZUK 2.5 (Android 7.0) system.

:)

Imate tačne spoljašnje dimenzije, izmerite ekran, proporcija, pa izračunajte sami

Ako su dimenzije telefona 142.9 x 74.5mm, površina je 10.646,05mm2
Ekran dijagonale 5.5", odnosa stranica 16:9, je dimenzija ~4.8" x 2.7", odnosno površine 8.361,27mm2. To je ~78.5% površine celog uređaja.

Dobio sam odgovor u vezi zute mrlje na ekranu da posaljem nazad pa ce ga testirati i popraviti besplatno ako nije man-made kvar. E sad ako moze neko ko je vec slao nazad da mi posalje u pm koliko otprilike kosta transport (da vidim da li se uopste isplati slati nazad) i sta da uradim da ne bih opet placao carinu? Hvala unapred.

Mene je za Lenovo K3 Note slanje nazad izaslo 600din ali sam platio carinu opet kad je dosao. Pogledaj u temi za carinu pa vidi sta kazu. Da li da posaljes dokaz da si platio carinu sa telefonom pa oni da vrate. Ne znam da li to pali ili moras da trazis neki papir od carine koji takodje izadje dosta, mislim 2000.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da ,samo što je pro6 fail . :) Npr pro6s je 400$ na Aliju i ne verujem da će brzo ići dole.

Nego, što je Pro6 fail? OP2 me sve više iritira, a ovaj pro 6 plus je preskup, pa se razmišljam da naručim običan pro, mada gledam, deluje mi da je uglavnom rasprodat.

Ma da ,pitanje da li su sada novi ili refurbished. Uglavnom slaba baterija i kamera. Mada je i dalje najlepši telefon ikada napravljen :)

Ima li neko TESLA SMARTPHONE 3.2 LITE DS ? Katastrofalno iskustvo sa tabletom pre godinu dana ali opet mozda je ovaj put mobilni malo bolji ? Ne nalazim nista o njemu ni na youtube-u. Licna iskustva me u principu interesuju ako ima takvog :D

Tesla ne spada u kineske manje poznate brendove.
Tesla spada u kineske no name garažne.....[emoji1]

Nemoj da nam malerišeš temu. [emoji1]

Ne mora da znači, različiti su proizvođači njihovih modela, neki su respektabilni.

Tesla 6 se proizvodi u Kini i sklapa se tamo, kao i većina uređaja koje danas koristimo. ComTrade ima svoju fabriku u Kini, u kojoj radi preko 300 ljudi.
izvor

Kako sada različiti proizvođači :D

Moze li neko ko je slao telefon na popravku u Kinu da mi pusti pm, imam par pitanja. Hvala unapred.
Posto ovi u posti ne znaju gde udaraju.

Nazad
Vrh Dno