milanpavke
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 24.12.2015
- Poena
- 100
А Теленор ускоро и у Кањижи, Жабљу, Старим Бановцима, Петровцу на Млави...
Telenor je prilično dobro pokrio Zlatibor sa 4G i to na 1800MHz,mnogo više nego što je na njihovoj mapi prikazano.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Prebaciće na 3G ili 2G kada pozivaš ili primaš poziv. Dakle, normalno razgovaraš.dakle ne postoji neka app koju cu da ukljucim i koja ce da skenira oko mene sta je najbolje.
Sta znaci da razgovori ne idu preko 4G? Moci cu da razgovaram ako stavim 4G karticu?
Ističe mi ugovor u MTS pa mogu da menjam provajdera. Odlučio bih se za onog sa najboljom 4G pokrivenošću.
VIP se najviše reklamira i mapa njihova pokazuje mnogo veću pokrivenost od MTS i Telenora. Je l' to realno ili samo reklama. Kako mogu da proverim pokrivenost neke mreže? Ima li neka app za to?
U ovom momentu Vip ima najveću pokrivenost 4G signalom. Da detaljno proveriš, najbolje ako malo (više) proputuješ kroz Srbiju![]()
dakle ne postoji neka app koju cu da ukljucim i koja ce da skenira oko mene sta je najbolje.
Znaci licno iskustvo koriscenja VIP kartice ti je i dalje nula, a ti to zoves iskustvom?
QL. Mislim, ne zanima me vise ako ti neko poveruje, digao sam ruke da pomazem naivnima![]()
pa da pitam, Kakva je pokrivenost u Kragujevcu?
Verujem da je VIP pokrivenost najveca, ali da li su to realne 4G brzine?
Na licno iskustvo drugog covek nemoze da se osloni a o pricama (video sam na mapi, rekli su pustili su bs u tom kraju) i nevredi govoriti...Znaci licno iskustvo koriscenja VIP kartice ti je i dalje nula, a ti to zoves iskustvom?
QL. Mislim, ne zanima me vise ako ti neko poveruje, digao sam ruke da pomazem naivnima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari