- Učlanjen(a)
- 07.05.2002
- Poena
- 1,045
Za 3700din su bili paketi sa 1800min, 1800sms/mms i 1800MB. 50% od toga je bilo oko 1800din.Da, ali iskreno tada im paketi i nisu bili ko zna koliko jeftini, a i nisu imali pokrivenost.
Za 3700din su bili paketi sa 1800min, 1800sms/mms i 1800MB. 50% od toga je bilo oko 1800din.Da, ali iskreno tada im paketi i nisu bili ko zna koliko jeftini, a i nisu imali pokrivenost.
Ima 25/35% uz SuperKartica kupon.Nije baš tako. Popust 25% je od tarife NOVA2, dok je za NOVA 1 samo 10% popust.
https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/promocije/25_posto_popusta
Potrazih po netu, na sajtu VIPa ima vest o nekom Postpaid 1500, 1500 min/sms/mb, za 3000, ali bez popusta.Postpaid325, sa prvog posta ove teme, je 325/325/325, za 1200. Sto je skuplje nego sada takav paket sa popustom (jer je evro bio skoro duplo manji). Ne znam za taj od 1800, nesto mi je sumnjiv. Mada sam zaboravio da MTS nije nudio 50% tada.
Za obnovu Smart tarifa sa 60% popusta nude 25/35% za obnovu bez uredjaja (moze se dobiti +20% uz vaucere, a izgleda da moze i +30% uz neke vaucere).
Za obnovu Smart/Nova BEZ 60%, ponude su mnogo slabije, i ne pokrivaju ni troskove ranije obnove
Moguca je i opcija 25% popusta na 12 meseci, umesto popusta na telefon uz obnovu Smart tarifa sa 60% popusta, kada se uzima telefon (znaci moze ili popust na telefon + dupli MB, ili popust na pretplatu, NE OBA). Zgodno je jedino ako se uzima tarifa gde je telefon 1RSD, inace je isplativiji popust na telefon + dupli MB.
^isprobano.
...Moguca je i opcija 25% popusta na 12 meseci, umesto popusta na telefon uz obnovu Smart tarifa sa 60% popusta, kada se uzima telefon (znaci moze ili popust na telefon + dupli MB, ili popust na pretplatu, NE OBA). Zgodno je jedino ako se uzima tarifa gde je telefon 1RSD, inace je isplativiji popust na telefon + dupli MB.
Pise da ne moze, i ne da uz popust na telefon na webu.. moguce da SocGe deo moze.
I kod mene isto prijavljuje...Pokušao da produžim ugovornu danas, ali ne da se.. imaju nekih problema:
Pogledajte prilog 216474
Dakle trenutno maksimalno sto se moze dobiti bez telefona i odnosi se na tarife koje su ranije imale 60% je 35% uz razne vaucere. Uz produzetak ugovora se dobije jos i 1,2,3 gb i paralelni minuti ka Vipu u zavisnosti od tarife koja se odabere.
Za nove korisnike koji bez telefona zele nova tarifu ne vaze popusti sa SK... Bio danas u poslovnici da se raspitam. Navodno mogu jos neke akcije da se pojave posle 15.
35 je za obnovu bez vaucera. Moze jos 20 uz vaucere a mozda nadjes i bolji vaucer za najskuplje tarife.Dakle trenutno maksimalno sto se moze dobiti bez telefona i odnosi se na tarife koje su ranije imale 60% je 35% uz razne vaucere. Uz produzetak ugovora se dobije jos i 1,2,3 gb i paralelni minuti ka Vipu u zavisnosti od tarife koja se odabere.
Mislim da su ovo za O3 lupili ali mozda je nova O3 sada. Meni daje opciju dodavanja SMSova. Ali samo dodatak od 120nin mi je distupan, ne i onaj od 40.Za nove korisnike koji bez telefona zele nova tarifu ne vaze popusti sa SK. Takodje onaj internet za 290din 3GB tarifa nema mogućnost dodavanja sms-ova. Tako da mi i to odpada. Bio danas u poslovnici da se raspitam. Navodno mogu jos neke akcije da se pojave posle 15.
Ima, pravis novu sesiju.Aktivirao sam dodatak noćna ptica 20gb izmedju 23-07h, stigla poruka da je aktivirano, ali mi nisu jos pustili net, dal treba da prodje neko vreme ili bi trebalo odmah da je aktivno?
Evo proradilo, isključio 4g pa ponovo uključio i sad radi ne znam da li to ima neke veze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari