Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Da li ce biti novih telefona u ponudi do kraja godine,ima li neko neki info?

Postpaid325, sa prvog posta ove teme, je 325/325/325, za 1200. Sto je skuplje nego sada takav paket sa popustom (jer je evro bio skoro duplo manji). Ne znam za taj od 1800, nesto mi je sumnjiv :). Mada sam zaboravio da MTS nije nudio 50% tada.
Potrazih po netu, na sajtu VIPa ima vest o nekom Postpaid 1500, 1500 min/sms/mb, za 3000, ali bez popusta.
A vaucera nije bilo za svakoga.

Za obnovu Smart tarifa sa 60% popusta nude 25/35% za obnovu bez uredjaja (moze se dobiti +20% uz vaucere, a izgleda da moze i +30% uz neke vaucere ;)).
Za obnovu Smart/Nova BEZ 60%, ponude su mnogo slabije, i ne pokrivaju ni troskove ranije obnove :)

Moguca je i opcija 25% popusta na 12 meseci, umesto popusta na telefon uz obnovu Smart tarifa sa 60% popusta, kada se uzima telefon (znaci moze ili popust na telefon + dupli MB, ili popust na pretplatu, NE OBA). Zgodno je jedino ako se uzima tarifa gde je telefon 1RSD, inace je isplativiji popust na telefon + dupli MB.

^isprobano.

Za obnovu Smart tarifa sa 60% popusta nude 25/35% za obnovu bez uredjaja (moze se dobiti +20% uz vaucere, a izgleda da moze i +30% uz neke vaucere ;)).
Za obnovu Smart/Nova BEZ 60%, ponude su mnogo slabije, i ne pokrivaju ni troskove ranije obnove :)

Moguca je i opcija 25% popusta na 12 meseci, umesto popusta na telefon uz obnovu Smart tarifa sa 60% popusta, kada se uzima telefon (znaci moze ili popust na telefon + dupli MB, ili popust na pretplatu, NE OBA). Zgodno je jedino ako se uzima tarifa gde je telefon 1RSD, inace je isplativiji popust na telefon + dupli MB.

^isprobano.

Takođe sam jedan od onih sa smart tarifom i 60%. Na koji izvor da se pozovem ako budem išao da obnovim UO da dobijem 35%?

Sent from mTalk

Nijedan, za Nova 2 i vise je automatski (probaj online, videces i sam). Za Nova 1 je znaci 25%.

Ali pazi to je BEZ telefona (ako nemas vaucer od nekoga).

Da, bez telefona. Online sam išao samo one prve korake: stari korisnik, za mlađe od 30, bez uređaja, nova 2 i bude 800 i kusur... što je 25%, dalje nisam išao jer imam još 2 meseca fore. Znači, na nekom sledećem koraku bi bilo obračunato sa 35%?

Sent from mTalk

Kada predjes KB, biranje tipa kartice, biranje produzenja ugovora, i brija, u sledecem koraku otprilike imas opciju 35% popusta. Onda imas jos jedan korak pre nego sto se uopste doda u korpu, znaci imas fore da zaustavis proces ako hoces samo da proveris.

I to je samo za stare korisnike koji obnavljaju ugovor? Za nove je i dalje 25℅

Da.
35 za nove moze uz razne vaucere. Uz SuperKarticu recimo.

...Moguca je i opcija 25% popusta na 12 meseci, umesto popusta na telefon uz obnovu Smart tarifa sa 60% popusta, kada se uzima telefon (znaci moze ili popust na telefon + dupli MB, ili popust na pretplatu, NE OBA). Zgodno je jedino ako se uzima tarifa gde je telefon 1RSD, inace je isplativiji popust na telefon + dupli MB.

Ovo je interesantna opcija korisnicima koji imaju TR u SG banci ili koji prihvataju da u nju prenesu zaradu, jer bi imali pravo na 5000 rsd popusta na telefon plus 25% popusta na tarifu u prvih 12 meseci.

Ne moze, ta opcija izbacuje sve druge popuste, osim VIP SIM i vaucera.

^ Nije tačno. Zar misliš da sam to tek tako napisao? Lično sam izvršio obnovu ugovora upravo uz te benefite ;)

Pise da ne moze, i ne da uz popust na telefon na webu.. moguce da SocGe deo moze.

Pokušao da produžim ugovornu danas, ali ne da se.. imaju nekih problema:
syserror.png

Dakle trenutno maksimalno sto se moze dobiti bez telefona i odnosi se na tarife koje su ranije imale 60% je 35% uz razne vaucere. Uz produzetak ugovora se dobije jos i 1,2,3 gb i paralelni minuti ka Vipu u zavisnosti od tarife koja se odabere.

Za nove korisnike koji bez telefona zele nova tarifu ne vaze popusti sa SK. Takodje onaj internet za 290din 3GB tarifa nema mogućnost dodavanja sms-ova. Tako da mi i to odpada. Bio danas u poslovnici da se raspitam. Navodno mogu jos neke akcije da se pojave posle 15.

Dakle trenutno maksimalno sto se moze dobiti bez telefona i odnosi se na tarife koje su ranije imale 60% je 35% uz razne vaucere. Uz produzetak ugovora se dobije jos i 1,2,3 gb i paralelni minuti ka Vipu u zavisnosti od tarife koja se odabere.

Tako je. I pripejd kartica sa kojom možeš besplatno da zoveš i šalješ sms-ove postpejd pretplatničkom broju za koji si potpisao ugovor. I hemijska i onaj okovratnik :D I staklo za ekran + power bank ako si uzeo fon.

Za nove korisnike koji bez telefona zele nova tarifu ne vaze popusti sa SK... Bio danas u poslovnici da se raspitam. Navodno mogu jos neke akcije da se pojave posle 15.

Koliko sam upućen, popust od 35% koji ide uz Super karticu važi i za nove i za postojeće korisnike, ali samo od tarife Nova 4 i više. Uz taj popust ne može i telefon.

Ne radi im online prodavnica danas. Vec im pisao. :)
Po meni, ko vec nema SK ili vaucere, najbolja opcija je n.pr. produzenje ugovora online, gde se dobija bonus GB u zavisnosti od tarife, novogodisnji paket i 10% popusta na tel. ukoliko se placa u kesu + pripejd kartica kome je to potrebno.
Cim je budu osposobili, produzujem ugovor, uzimam bonus GB za surf, novogodisnji paket i 10% popusta na tel.

Koliko ja znam, ako uzimas online nema 10% popusta na tel jer to vazi samo u poslovnicama tj ako se uzima licno.

Ima i online 10% popusta na tel. ukoliko se placa kesom, proverio danas, ali zbog "sistemske greske" nisam bio u mogucnosti da kompletiram porudzbinu. Postoji naravno i mogucnost placanja na rate (max 24). Tako da na kraju ispada da kada se ide online dobija se sledece: 1. Bonus GB za surf, 2. NG paket, 3. 10% popusta na tel 4. pripejd SIM (kome je potrebna).
Juce n.pr. nisu bili sigurni da li NG paket moze da se kombinuje sa online GB bonusom, danas proverio sa njima, oni potvrdili i stvarno je tako, ali nazalost dok ne srede problem sve je na cekanju. GB bonus promocija vazi do kraja godine dok NG paket do 31.01.2017.

Ja pre 10 min porucio telefon i obnovio ugovor, proradio im sistem..

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Aktivirao sam dodatak noćna ptica 20gb izmedju 23-07h, stigla poruka da je aktivirano, ali mi nisu jos pustili net, dal treba da prodje neko vreme ili bi trebalo odmah da je aktivno?

Evo proradilo, isključio 4g pa ponovo uključio i sad radi ne znam da li to ima neke veze.

Poslednja izmena:
35 je za obnovu bez vaucera. Moze jos 20 uz vaucere a mozda nadjes i bolji vaucer za najskuplje tarife.
Za nove korisnike koji bez telefona zele nova tarifu ne vaze popusti sa SK. Takodje onaj internet za 290din 3GB tarifa nema mogućnost dodavanja sms-ova. Tako da mi i to odpada. Bio danas u poslovnici da se raspitam. Navodno mogu jos neke akcije da se pojave posle 15.
Mislim da su ovo za O3 lupili ali mozda je nova O3 sada. Meni daje opciju dodavanja SMSova. Ali samo dodatak od 120nin mi je distupan, ne i onaj od 40.
Aktivirao sam dodatak noćna ptica 20gb izmedju 23-07h, stigla poruka da je aktivirano, ali mi nisu jos pustili net, dal treba da prodje neko vreme ili bi trebalo odmah da je aktivno?

Evo proradilo, isključio 4g pa ponovo uključio i sad radi ne znam da li to ima neke veze.
Ima, pravis novu sesiju.

Kad sam video uputstvo koje stiže uz novogodišnji power bank, podsetio sam se zlatnih godina "proboja" kineskih proizvoda na svetsko tržište... :D Koliko grešaka u ne baš opširnom textu... ,)

20161208_152359.jpg

Vip poruka tralalalala obnovite ugovor uz nova 1 bez telefona i pretplata ce iznositi svega 443 RSD :)

Malo MORGEN - 60% ili putuj igumane-mts ceka kao zapeta puska

Nazad
Vrh Dno