Zaboravio si da ga je pre toga ovaj rasporio macem ahahahaha.Od momenta kad Oliver pada sa 300m i tako izlomljen i zaleđen nag do pasa, preživljava, Arrow postaje smeće neviđeno.
Sent From My S7 using Tapatalk
Zaboravio si da ga je pre toga ovaj rasporio macem ahahahaha.
Ehhhh kad bi DC movie odeljenje pravilo filmove kao što je bio ovaj crossover.Zadnji crossover legends of tomorrow je sjajno zaokružio priču.
Ehh kada bi napravili seriju u stilu tih crossover-a.
Sent from my D6603
Tvoju želju HBO je ispunio [emoji33] [emoji41] [emoji12]Bilo bi fino da WW 10 traje minimum sat ipo i da ga zavrsesalim se naravno za zavrsavanje.
Zaboravio sam da spomenem i to, i da je tako rasporen, izlomljen i zaleđen bio nekoliko dana.Zaboravio si da ga je pre toga ovaj rasporio macem ahahahaha.
Da li ima neka serija kao Boardwalk empire za preporuku ?
Brzo sad poželi da odmah krenu sa emitovanjem GoT - a, dok te ide![]()
Gomorra i Brigada...Slicna je tematika,a serije su odlicne.Da li ima neka serija kao Boardwalk empire za preporuku ?
U pravu si, priča se odmotava lagano, Lucifer je sad skroz drugaciji lik nego sa početka serije, gluma odlična a Mazekeen.... Mmmm.Ko prati Lucifer, serija je sve bolja i bolja. Mnogi su mislili da ce da bude klasican procedural ali fokus je mnogo vise na bozanskom delu price (divinity kako kazu u seriji) nego sto je klasicna policijska serija. Glumci fenomenalni a ona Maze je fenomenalna riba, meni bolja i od Tricia Helfer
Black Mirror-San Junipero....vrhunska epizoda....posle Penny Dreadful ovo mi postaje jedna od omiljenih novijih serija.
Samo se nadam da je neće završiti u skorije vreme i da će je Netflix gurati što duže
ni meni nije drzala paznjuOdgledao The Night of ,sve u svemu odlicna mini-serija.Mada mi se ne svidja kraj,ali ne smeta.
Da li zna neko neku seriju slicnog principa?? Odgledao na brzaka prvih 20 min Peaky Blinders,hmm nekako mi ne ide ,ne privlaci mi paznju ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari