Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzdrzite se od komentarisanja, ako je ikako moguce. Coveku se svidja vise, i sta ima to vas da pogadja?! Samo pravite sum na temi.

WW,povelik hipi na forumu,ništa specijalno.šta razvuku u celu sezonu moglo se odradit u mini seriji ili filmu :p

e314a47fc7f7fa67d1aba9aab04a54a0.jpg

Zadnji crossover legends of tomorrow je sjajno zaokružio priču.
Ehh kada bi napravili seriju u stilu tih crossover-a.

Sent from my D6603

Bilo bi fino da WW 10 traje minimum sat ipo i da ga zavrse :D salim se naravno za zavrsavanje.

Brzo sad poželi da odmah krenu sa emitovanjem GoT - a, dok te ide :)

Da li ima neka serija kao Boardwalk empire za preporuku ?

Zaboravio si da ga je pre toga ovaj rasporio macem ahahahaha.
Zaboravio sam da spomenem i to, i da je tako rasporen, izlomljen i zaleđen bio nekoliko dana. :)
Ja poštujem fantasy, poštujem sci-fi, ali šta ta epizoda bješe...

Poslednja izmena:
Nema šta da proba, to je obavezno štivo :)

Dnevnik mašinovođe - krenula juče na RTS1, pretpostavljam da je to film podeljen na 3 dela? Utisak - onako, osrednje za sada.

The Missing s02. Nema puno veze sa prvom i dosta je slabija, al i dalje dobra serija...

The Vikings s04e11, čudna ep, videćemo šta će dalje

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Ko prati Lucifer, serija je sve bolja i bolja. Mnogi su mislili da ce da bude klasican procedural ali fokus je mnogo vise na bozanskom delu price (divinity kako kazu u seriji) nego sto je klasicna policijska serija. Glumci fenomenalni a ona Maze je fenomenalna riba, meni bolja i od Tricia Helfer
U pravu si, priča se odmotava lagano, Lucifer je sad skroz drugaciji lik nego sa početka serije, gluma odlična a Mazekeen.... Mmmm.

Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Black Mirror-San Junipero....vrhunska epizoda....posle Penny Dreadful ovo mi postaje jedna od omiljenih novijih serija.
Samo se nadam da je neće završiti u skorije vreme i da će je Netflix gurati što duže

Odgledao The Night of ,sve u svemu odlicna mini-serija.Mada mi se ne svidja kraj,ali ne smeta.

Da li zna neko neku seriju slicnog principa?? Odgledao na brzaka prvih 20 min Peaky Blinders,hmm nekako mi ne ide ,ne privlaci mi paznju ...

Black Mirror-San Junipero....vrhunska epizoda....posle Penny Dreadful ovo mi postaje jedna od omiljenih novijih serija.
Samo se nadam da je neće završiti u skorije vreme i da će je Netflix gurati što duže

+1

Fantasticna epizoda! Prorade emocije, a i 80s muzika je odlicna...

Mene Vikinzi nastavljaju da smaraju....počeli su i oni ko WD...u dve tri epizode nabiju svu akciju a posle razvlače samo...

jaooo trener tenisa u Ubice mog oca.. ima li ogavnije face??

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Odgledao The Night of ,sve u svemu odlicna mini-serija.Mada mi se ne svidja kraj,ali ne smeta.

Da li zna neko neku seriju slicnog principa?? Odgledao na brzaka prvih 20 min Peaky Blinders,hmm nekako mi ne ide ,ne privlaci mi paznju ...
ni meni nije drzala paznju

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno