Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

A to. Neko se vec,zalio na to posle apdejta. Prelistaj malo.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

A to. Neko se vec,zalio na to posle apdejta. Prelistaj malo.

Sad sam gledao. Nije bilo dok nisam uradio hard reset. Sad stoji tako. Ako promenim na 4g mrezu onda ce pisati 4g mislim da to pokazuje na kojoj je mrezi telefon.

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ja kada isključim data konekciju nema ništa

Screenshot_2016-12-02-09-50-35.png

evo ovako:)

Nisam radio reset

Da li moze ovo c900 da se prebaci u ono drugo da ima ota updejt. Citao sam da mose ali mora da se uradi flesh rom. Ima li drugi nacin.

Poslednja izmena:
Zasto bi...Telefon posle toga nece biti rutovan! Ostaje isti IMEI.

Da. I dobijas OTA normalnlo. Zadnja verzija je VNS-L21C432B160

Zna neko zasto mi je nestala opcija 'notifications turn on screen' (nalazila se u 'screen lock & Passwords' delu). I dalje je search vidi, ali ne postoji vise.
Upalio sam to na 'on' i verovatno je od tad nestala. Nervira me nekonzistentnost toga sta pali ekran a sta ne, recimo 'inbox' aplikacija ne pali, grupne poruke u whatsappu ne, twitter, verovatno jos dosta njih. Takodje ni sve nemaju led notifikaciju.
Sve uredno stize zvucno, nije to problem..

Sve bi bilo lepo da imam unlock code za bootloader.

Evo linka gde ces se registrovati, posle registracije kliknuti download i pojavice se search bar ispod kog ce zelenim slovima pisati Unlock Bootloader ubaciti podatke od telefona i dobiti unlock code za bootloader....Ako zelis posalji mi sledece podatke u Privatnoj poruci ovde i poslacu ti Unlock Code:
1. Product model
2. Product serial number
3. Product IMEI
4. Product ID ( to ces naci kad ukucas u telefon ovaj kod *#*#1357946#*#*)

https://hwid5.vmall.com/CAS/portal/...2Fen&loginChannel=22000000&reqClientType=2023

Poslednja izmena:
Evo linka gde ces se registrovati, posle registracije kliknuti download i pojavice se search bar ispod kog ce zelenim slovima pisati Unlock Bootloader ubaciti podatke od telefona i dobiti unlock code za bootloader....Ako zelis posalji mi sledece podatke u Privatnoj poruci ovde i poslacu ti Unlock Code:
1. Product model
2. Product serial number
3. Product IMEI
4. Product ID ( to ces naci kad ukucas u telefon ovaj kod *#*#1357946#*#*)

https://hwid5.vmall.com/CAS/portal/...2Fen&loginChannel=22000000&reqClientType=2023
Ajde vazi. Poslacu ti kasnije.

Ja neznam ni kako to sve da pokrenem:)

Pa samo prati upustva. Ima redosled da bi moglo da funkcionise. I moras da znas koju ferziju imas softvera.

Zna neko zasto mi je nestala opcija 'notifications turn on screen' (nalazila se u 'screen lock & Passwords' delu). I dalje je search vidi, ali ne postoji vise.
Upalio sam to na 'on' i verovatno je od tad nestala. Nervira me nekonzistentnost toga sta pali ekran a sta ne, recimo 'inbox' aplikacija ne pali, grupne poruke u whatsappu ne, twitter, verovatno jos dosta njih. Takodje ni sve nemaju led notifikaciju.
Sve uredno stize zvucno, nije to problem..
Samo iskljuci ovo "use password lock only" i trebalo bi da ti pojavi ispo opciju za ukljucivanje ili iskljucivanje ekrana kad se primi obavestenje.
19ce7762bb01940b209a350ffc8955ef.jpg

P9 Lite

Hvala ali nije do toga, ne drzim nikakvu zastitu, opcija je jednostavno nestala sama od sebe Screenshot_2016-12-02-20-44-24.png

Sent from P9L

Pozdrav drugari.
Koju app za kameru koristite, jel ima neka bolja od defaultne?
Nije da ovoj nesto fali samo pitam.

Na kom principu radi default aplikacija Health sto broji korake? Mora gps da bude ukljucen da bi radila? I da li moze da se restartuje?

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari.
Koju app za kameru koristite, jel ima neka bolja od defaultne?
Nije da ovoj nesto fali samo pitam.

Ja je nisam dirao a meri mi kao koraci i kalorije non stop a nista nisam podesavao

Nazad
Vrh Dno