Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

@rzanac

Za cega onda sluzi slot za karticu sa strane dole?
Ja nemam slot za karticu sa strane dole na mojim televizorima vec predvidjeno mesto za CI slot a u CI slotu se ubaci smart card.Za cega sluzi taj tvoj slot doznaces ako uzmes uputstvo za koriscenje ili isti skines sa neta pa pogledas. Vrlo je moguce da taj model TV-a ima vec ugradjen CI slot.

Nadam se da ce i sa internetom biti lepih vesti (pogotovo upload). Sto manje divljih prikljucaka to manja agregacija. Znaci moguc veci i stabilniji protok. Tako da tu borbu podrzavam.
Da si stavio smajli na kraj pa da mislim da se zezaš ovako si lupio samo tako.Kako možeš net da koristiš na divlje?Pošto kablovsku koristim već pet godina a ne plaćam ajde prosvetli me molim te...

Ja nemam slot za karticu sa strane dole na mojim televizorima vec predvidjeno mesto za CI slot a u CI slotu se ubaci smart card.Za cega sluzi taj tvoj slot doznaces ako uzmes uputstvo za koriscenje ili isti skines sa neta pa pogledas. Vrlo je moguce da taj model TV-a ima vec ugradjen CI slot.

Nije TV, već STB koji je Kopernikus do sada davao na korišćenje.

STB.jpg

Mislim divlji prikljucak za tv utice i na net (svako usecanje, razdvojnici mogu uticati na jacinu signala). Ali ajd. Kako se krade net to od mene sigurno necete saznati, ja placam posteno ono sto koristim, iako smatram da je preskupo.

Poslednja izmena:
Nije TV, već STB koji je Kopernikus do sada davao na korišćenje.

Pogledajte prilog 215897[/QUOTE]
A ja dobio jos davno neki koj nema slot...i ne koristim ga duze vreme...doduse tad zvanicno nista ni davali nego nesto onako preko veze...ove koje sada dele ne znam ni kako izgledaju...onda je to njihov slot, moja greska...nisam up to date sa podatcima.

Da ne bude zabune,ovo je nov digitalni box
889e578e6c5a78ac552fa94f56353768.jpg

44c29cce01a0d9dc3bf21d8ced712afc.jpg

Poslednja izmena:
Znači, ove što smo dobili vraćamo a dobijamo ove nove. HDMI, a imaš li informaciju kad kreće telefonija?

Ne znam šta će biti sa starim uređajima niti sa telefonijom.Ako nešto budem saznao javljam.

Neće ni raditi dok ih sam ne uključiš preko daljinskog upravljača...

@HDMI, kad već komuniciraš sa ovima iz Kopernikusa, prenesi im da plate nekom klincu 50 evra da im sredi sajt, trenutno stanje je srednje žalosno...

Ko potpiše ugovor sa kopernikus kablovskom na dve godine,dobiće najbolju ponudu i cenu tipa arena+sk+hd + premijum filmske pakete gratis

Ko potpiše komplet uslugu (net+TV+?fon?) ili samo kablovsku ponudu? Mnogi od nas su vezani ugovorom za neke druge provajdere!

Taj info je konkretno za TV ponudu.Mozda bude jos nekih ponuda ali ja to za sada ne znam.

Planira se nešto po pitanju EPG? Da li će biti još HD kanala osim ovih postojećih?

Ima li koga iz Lazarevca?
Meni je od juce nesto los net,prekida,secka,bas smor.
Sad sam merio,brzina mi je 12 umesto 20 a ping cak 12 ms.

Sent from my Sony Z5 graphite

Bice dobro ako moze samo ona kartica koja se ubacuje u TV, da se izbegne jos jedan box i daljinac.

@bericrasa - puštena PRVA MAX :p, pre tebe sam se tužio :D :D :D

E sad će još dvoje da potvrde, i onda će Mata da prijavi kako u Boru nije pušteno :D :D :D

Poslednja izmena:
U Smederevu takodje ubacena Prva Max, pozicija 41.
Ne rade Sos i Duga (Po), a povremeno i rtv Montenegro.

Poslednja izmena:
Imam neke informacije.Set top box sa kodiranom karticom ce biti obaveza da se uzme jedan komad.Analogni kanali ostaju do daljnjega ali ne u tom broju nego otprilike upola.Ide se na to da se polako kompletno izbace.Bicete obavesteni tel pozivom kad ce vam doci i montirati set top box a rok je do aprila.E sad dalje sve zavisi sta ce da uzmete?Ako uzmete celi paket sa fiksnim tel,kcn tv i internetom koji vas obavezuju ugovorom u kome ce biti precizirano sta i kako,dobicete povoljnost da uzmete vise set top boxova.Jos se ne zna tacno jer o tome odlucuje glavni gazda.Znace se sigurno cim vam dodju da ugrade prvi set top box.To su informacije za okolinu Pozarevca a verovatno i za Smederevo.

Nazad
Vrh Dno