pedjadroid
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2015
- Poena
- 95
+1 ahhahahaha
@HDMIKao što sam već ranije napisao,novi boksovi će imati cryptoguard kodiranje i biće upareni kako sa boksom tako i sa CAM modulom.
Imaju Usb i Lan priključak.Za usb mislim da je u funkciji za Lan nisam siguran.
Sve to kreće od nove godine ,zajedno sa paketima.
Još je rano pričati o paketima,cenama i o ukidanju analogije.Sve je još otvoreno.
novi boksovi će imati cryptoguard kodiranje i biće upareni kako sa boksom tako i sa CAM modulom.
.
Pazi, pre i li kasnije kod svih operatera ce se ukinuti analogija i to nam je neminovnost.Kazu da se ukidanjem analognog signala dobija jos vise prostora za digitalni signal u koaksijalcu!Ako ukinu analogiju,svi dobijaju boksove ili cam module
Nadam se da ce i sa internetom biti lepih vesti (pogotovo upload). Sto manje divljih prikljucaka to manja agregacija. Znaci moguc veci i stabilniji protok. Tako da tu borbu podrzavam.
Nadam se da ce i sa internetom biti lepih vesti (pogotovo upload). Sto manje divljih prikljucaka to manja agregacija. Znaci moguc veci i stabilniji protok. Tako da tu borbu podrzavam.
Tako je..Kod nas u kuci je situacija jasna: sve dok postoji mogucnost gledanja Kopernikusa na vise tv aparata mi ce mo placati, kada se to ukine, prelazimo na druge iptv/kablovske provajdere. Pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari