Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Koji je to novi digitalni servis?

Inače sada brže pokazuju podatke u Telenor aplikaciji na početku meseca. Bolje nego ranije.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Novi saobracaj mi je pokazao odmah cim je poceo 01.12.,a zaduzenje za prethodni se jos ceka,tako da je full

Sta uzeti uz prenesi play + L ? Samsung j3 ili xperia E5 , uz doplatu od 3000 din..ili nesto trece

Pazi stvarno, radi stanje.. Zategli su masinu :)

Inace, danas sam platio racun oko 16.30 i Telenor je uplatu proknjizio vec danas oko 20h. Do sada mi se to nije desavalo, obicno sutradan prepodne.

Poslednja izmena:
Pazi stvarno, radi stanje.. Zategli su masinu :)

Inace, danas sam platio racun oko 16.30 i Telenor je uplatu proknjizio vec danas oko 20h. Do sada mi se to nije desavalo, obicno sutradan prepodne.
Ako placas preko TB-a u 90% odmah taj dan rasknjize,a ako na neki drugi nacin ranije im je uvek trebalo dan,zadnjih skoro 2 god. ne znam jesu i to ubrzali posto toliko dugo placam preko TB-a pa nksam u ostalim tokovima ;)

Preko TB medjutim cesce je bilo da rasknjize sutra prepodne.

8a6087cf19b722096112296b50835f50.png

Ne znam odakle mi ovaj Travel Sure...
Sent from Tunguzija.

To svima uključivali. Znam da su me pitali preko telefona da li hoću da mi uključe, nema zaduženja, rekoh može.
Ja ne znam kako nisam do sada primećivao Instagram dodatak, to od skoro ubačeno?

Inače sada kada iskombinujem ovih 1.5 gb u paketu sa ova 3 uključena digitalna servisa to daje odličnu vrednost paketu. Deezer 2gb,Instagram 2gb I društvene mreže. Dosta se to zanemaruje kada se upoređuje ponuda sa drugim operaterima, koliko daju mb.

Instagram je taj novi dig servis što je neko spominjao juče? Blah [emoji53]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja sam ga juče video i ubacio, zato i pitam da li je ranije bio, nisam ga vidjao.

Koja piiip priča, Instagram nije društvena mreža pa treba da bude izdvojen iz tog paketa :D

Inače da, Deezer + Društvene mreže, još kad stavim TT da mi ne učitava slike, potrošnja MB iz kvote bude stvarno smešna.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Čekaj Instagram ranije bio deo paketa društvena mreža?
Da ubace viber u društvene mreže bilo bi isto ok.

Mislim da VIP drži primat na Viberu, s obzirom koliko forsiraju reklame.
Sent from Tunguzija.

Čekaj Instagram ranije bio deo paketa društvena mreža?
Da ubace viber u društvene mreže bilo bi isto ok.

Nije bio, nego sad kad su ga ubacili stavili su ga posebno, naravno da bi ga posebno naplatili. Sutra ćemo da imamo free razgovore i sms i 47 digitalnih servisa po 95din svaki uz minimalno uzimanje 10 servisa :D

Viber čisto sumnjam ali me to i ne kači previše. Uglavnom koristim WA.

Ma dobro viber slabo troši, nije ni to problem. Rekoh malopre da probam ponovo WA ono tamo 5, 6 kontakta i niko nije bio online skoro. Kad im pomeneš oni ne znaju ni šta je to [emoji3]

Ja trošim malo manje od 1 gb sa ovim servisima. Sada verovatno dodatno smanjim zbog Instagrama.Nije da ga nešto koristim ali pogledaš i po neki klip tamo ovamo i skida solidno mb.

Poslednja izmena:
Meni se potrošnja van kvote za društvene mreže svela na TT, mail i app za vesti uglavnom. Siđem nekad i na 500mb što je ranije bilo nezamislivo.

pa nije na tri.
izgleda na sve modele.
gledao sam p9lite, i definoitivno je popust i na njega.
naravno, poskupeli su telefon pre 10ak dana.

pa nije na tri.
izgleda na sve modele.
gledao sam p9lite, i definoitivno je popust i na njega.
naravno, poskupeli su telefon pre 10ak dana.
Aha ima ispod da se skine ceo fajl... Sve neki kinezi na popustu...

Sent via Xperia Z3

Мени су прокњижили после 7 часова, платио у Пошти.

Novi saobracaj mi je pokazao odmah cim je poceo 01.12.,a zaduzenje za prethodni se jos ceka,tako da je full

И прошли месец је одмах показивало стање преко кода, а рачун у току другог дана; сада и преко апликације одмах стање, рачун вероватно сутра.

Минути, смс, интернет преко кода одмах, преко апликације смс касни око четири минута, вероватно и минути и интернет слично, с тим што кад се прича дуже, одмах по завршетку разговора покаже минуте.

Poslednja izmena:
IPhone se tarifa od 1750 - 64.000 Telenor. Vip tarifa 1690 - 42.000 rsd. Jak popust bas. Sto godina sam kod njih i ok su mi, ali stvarno su poludeli sa cenama telefona

Sent via Xperia Z3

Ja mogu da razumem razlike u ceni paketa. Neko mora da bude jeftiniji, a neko skuplji.
Sa druge strane, tolike razlike u ceni telefona mi nikako nisu jasne.

RN3Pro SE

Sada ce jos malo i Call Centar da im padne kada non stop zovu ljudi i otkazuju
poslusnost i prelaze sa brojem kod drugoga.
i sajt Telenor Banke takodje ne radi ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno