Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

I calexx kaze da je najnizi paket dobio 50%, zadnji put. Tako da ne gledaju oni koliko je to promet, nego dobit.

Moze biti veca nego nekih od 7000, ako ti od 7000 samo zovu van mreze, a ne zove ih niko izvan mreze, i istrose svakog meseca roming minute pogotovu.
Moj zet, da je na Telenoru bi bio medju njima, ali on ima jos povoljniji roming :)

Koliko takvih korisnika ima koji troše 50-60 evra i da svi minuti odu van mreže? Budimo realni

Sa 7000 je dovoljno da 3000 bude van mreze, u okviru 5000 ukljucenih u pretplatu ka svim mrezama, sto vec nije nerealno.

To je jedino sto ima nekog smisla, a i cova iz Telenora je skoro rekao da je to deo razloga. Jer sigurno nije "hmm, mislimo da ce ovaj ostati i da mu ne ponudimo nista, jer je juce prosao kroz Mekenzijevu" :D

Pitanje za korisnike prepaid kartica, one koji su karticu registrovali na svoje ime, da li app Moj Telenor prikazuje datum ISTEKA KARTICE? Jer ne bi trebalo da postoji ikakav datum isteka ako je kartica na moje ime.
Pitam jer treba da uzmem USIM za prepaid pa ako zaboravim taj fon da ponesem. Rekli su mi da mi ne treba kartica ako je registrovana na mene već.

Tapatalk 6.3.0 (Build 822)

Poslednja izmena:
Pitanje za korisnike prepaid kartica, one koji su karticu registrovali na svoje ime, da li app Moj Telenor prikazuje datum ISTEKA KARTICE? Jer ne bi trebalo da postoji ikakav datum isteka ako je kartica na moje ime.
Pitam jer treba da uzmem USIM za prepaid pa ako zaboravim taj fon da ponesem. Rekli su mi da mi ne treba kartica ako je registrovana na mene već.

Zašto misliš da ne postoji datum isteka kartice ako je ista registrovana na nečije ime? Mislim da to nema veze, svaka pripejd kartica bila registrovana ili ne ima datum isteka ako se ne dopuni u predviđenom roku.

NEM-L21

Piše dokle važi kredit i dokle važi kartica (ukoliko se ne dopuni).
Edit: piše rok za dopunu kredita.
Screenshot_2016-11-29-22-18-01-547_com.android.chrome.png

RN3Pro SE

Poslednja izmena:
Jel uspeo neko da aktivira iMessage na Telenoru ovih dana, "Waiting for activation", naravno za svaki novi pokusaj redovno naplacuje 15 din. Inace je stari broj, gde je iMessage bio aktivan do nedavno.

^^ od petka imam isti problem.... pisao im na e-mail... prave se ludi >>>
add5b76e7072fc4fdf60cd4c8c07ba45.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

^^ šta reći na ovo? Stiče se utisak da svako piše onako kako mu se prohte
bb6f43080f92b769f370b701663007b4.jpg

^^ Do Telenora je, kod mene na Vipu bez problema radi.

Da li neko zna nesto vise o ovim novim tarifnim paketima? Nema ih u na spisku gde su vec tarifni paketi...

Prilozi

• telenor.jpg
    telenor.jpg
    262.8 KB · Pregleda: 128
Surf paketi su za internet. Mozda ce da omoguće kupovinu telefona uz internet pakete...?

Sent via Xperia Z3

Od sutra novogodišnja promocija u Telenoru. Popust na telefon (5 ili 10k) plus nov digitalni servis besplatno za sve koji uzmu telefon

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Ma ko bi rekao da ce i 4. godinu za redom jedina "promocija" Telenora biti "popust na poskupljenje" :D

Jedino logično objašnjenje je da je Telenor napravio ozbiljnu analizu tržišta i da su došli do podataka da je prosečan kupac u Srbiji mediokritet koga treba što više šišati.
Kako drugačije objasniti da u Telenoru Honor 8 košta 74800 din, a da svuda u Evropi preporučena cena tog modela 399 eura.

Poslednja izmena:
Od sutra novogodišnja promocija u Telenoru. Popust na telefon (5 ili 10k) plus nov digitalni servis besplatno za sve koji uzmu telefon

Evo im patka!
Oglasi i ucenjicanje da daju 50% na pretplatu.

Popust u visini poskupljenja.

Kao i svake godine do sad. Tuzno je kada neki telefoni i po 2 godine imaju istu cenu, a cak i kada su se pojavili su bili vise cene od realne...

Evo im patka!
Oglasi i ucenjicanje da daju 50% na pretplatu.
ra

Neka se jave svi korisnici do skoro Telenora koji su presli sa Telenor brojem
kod MTS-a, oni koje Telenor u toku prenosa broja nije zvao da ponudi bajke ili
50 % popust. ili 25 % sa telefonom na bilo kom paketu.
Tacno da vidimo jesu li svi ogorceni, oni sa malim paketima do 1000 dinara primer,
Takve korisnike provajder pusta da ide kod drugog jer ne moze da ga muze...
Zar par dana saznacemo koliko ce njih jos da napusti Telenor.
Bruka od bahatosti.

Auuuuuu, prosli put skoro 100

Koji je to novi digitalni servis?

Inače sada brže pokazuju podatke u Telenor aplikaciji na početku meseca. Bolje nego ranije.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koji je to novi digitalni servis?

Inače sada brže pokazuju podatke u Telenor aplikaciji na početku meseca. Bolje nego ranije.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Izgleda da neće baš od sutra da krene novi servis...

Sent from my ONEPLUS A3003

Vrh Dno