Pitanje za korisnike prepaid kartica, one koji su karticu registrovali na svoje ime, da li app Moj Telenor prikazuje datum ISTEKA KARTICE? Jer ne bi trebalo da postoji ikakav datum isteka ako je kartica na moje ime.
Pitam jer treba da uzmem USIM za prepaid pa ako zaboravim taj fon da ponesem. Rekli su mi da mi ne treba kartica ako je registrovana na mene već.
Tapatalk 6.3.0 (Build 822)
Da li neko zna nesto vise o ovim novim tarifnim paketima? Nema ih u na spisku gde su vec tarifni paketi...
Da li neko zna nesto vise o ovim novim tarifnim paketima? Nema ih u na spisku gde su vec tarifni paketi...
Popust u visini poskupljenja.
Ma ko bi rekao da ce i 4. godinu za redom jedina "promocija" Telenora biti "popust na poskupljenje"![]()
Evo im patka!Od sutra novogodišnja promocija u Telenoru. Popust na telefon (5 ili 10k) plus nov digitalni servis besplatno za sve koji uzmu telefon
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Od sutra novogodišnja promocija u Telenoru. Popust na telefon (5 ili 10k) plus nov digitalni servis besplatno za sve koji uzmu telefon
Popust u visini poskupljenja.
raEvo im patka!
Oglasi i ucenjicanje da daju 50% na pretplatu.
Od sutra novogodišnja promocija u Telenoru. Popust na telefon (5 ili 10k) plus nov digitalni servis besplatno za sve koji uzmu telefon
Izgleda da neće baš od sutra da krene novi servis...Koji je to novi digitalni servis?
Inače sada brže pokazuju podatke u Telenor aplikaciji na početku meseca. Bolje nego ranije.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari