Auuu bre! Svaka čast! Da ta ploča može da primi više memorije i da ima PCIe 3.0 konfiguracija bi bila interesantna i za par narednih godina.
Ehhh, kad bi imalo ovako nesto za LGA 1150 :d
Dobrodošao u temu!Pozdrav druze, jako mi se dopada ova tema i hocu da probam da se malo zezam sa mojim starim kompom. Sta mislis sta bih mogao maksimalno da ubudzim u ASRock4Core1600P35-WiFi ? Takodje imam pitanje za RAM. Imam 4gb DDR3 memorije sto je maksimum na ploci, a podrzava i 16gb DDR2... da li je bolje 4ddr3 ili 16ddr2 ?
Tnx!E, ovo dole jurimo stabilno:
Pogledajte prilog 214666
edit: Čekam ove nedelje da mi stigne AS5, pa da mogu na miru da napinjem. Ovo sad je sa žvakom..
Dobrodošao u temu!
Imas i kod nas na kp. Sigurnije ti je resenje, cena vise manje ista.Hvala ! Poručiću sad proc pa javljam kad stigne, našao sam neke za 20$ na aliexpresu već isečene i ne treba adapter, valjda je to ok...
Sent from my 6055K using Tapatalk
Reda veličine da ne bude više nego duplo skuplje od toga koliko ću platiti procesoro tom-potom
Sent from my 6055K using Tapatalk
Jesi resetovao cmos? Greska se meni desavala zbog ahci i ide. Sistem je bio na jednom, a bios na drugom.evo samo da se javim da mi je stigao e5440 od kolege sa foruma, za sada sam flesh-ovao bios koji sam skinuo od kineza jos dok mi je stari proc unutra (e6750), flesh je prosao bez problema, samo sto sada nece da se podigne win, konstantno startuje automatic repair i restart i tako u krug. Ovde je bio win 8.1 (nemam pojma zasto), sad cu da reinstaliram nanovo sa sedmicom pa da vidim sta ce da se desi.
Onaj OC-abilni?Neko plocu na prodaju crko mi Abit,moze PM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari