Šta je novo?

Black Friday (Rasprodaja)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaka čast onda za te što tamo rade. Pošteni su (ili neiskusni još :D ). Znaš kako to kod nas u NS-u odrade? Ranije, kad je bilo više onih manjih IT shopova i krenu Novogodišnje akcije u Metro-u. Najave laptop za 19.990 din, stvarno pravo sniženje, 7-8K jeftinije nego bilo gde. E sad, zaposleni uvek imaju neke poznanike koji drže neke prodavnice i onda dan-dva ranije srede da sve ode jednom od njih. Lik plati malo preko, ovi podele razliku, a on u svom shopu stavi 29.990 cenu. Kako radnja radi 24/7, a akcija počne u 6 ujutro, ljudi krenu u 5h da se skupljaju i prave red. I onda kad krene akcija već onaj prvi u redu čuje "Nažalost, više nemamo taj model u ponudi". I onda ih je neko prijavio inspekciji ... Bilo je i po novinama ...

Haha verujem ,tako je kod nas u disu ,akcija na pr, na deterdzent 3 dana ,vec prvog dana ,nema nista.

Za sada najbolji koji sam video. Jos kad bi nasao bragi dash negde za slicne pare...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sve nigeri, kinezi i latinosi. (Nisam rasista!)
Pitanje da li bi normalan covek cekao u takvim redovima da kupi TV, i jos bolje da se potuce sa nekim u radnji oko toga.

Jeste da ima dobrih snizenja ali...
U sred Beograda se tuklo zbog besplatnih sadnica japanske tresnje..[emoji4]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

U sred Beograda se tuklo zbog besplatnih sadnica japanske tresnje..[emoji4]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
U Beogradu se pobiju i oko česnice.
Katastrofa.

Bilo je i par akcija kod otvaranja većih marketa prethodnih godina, pa kada su videli stampedo, odustali su od takvih akcija u našim prodavnicama.

Koliko sam razumeo ove stvari na B&H se sad narucuju za ponedeljak. Interesantan mi je ovaj Sony.

Sve nigeri, kinezi i latinosi. (Nisam rasista!)
Pitanje da li bi normalan covek cekao u takvim redovima da kupi TV, i jos bolje da se potuce sa nekim u radnji oko toga.
U prvom delu nisi, vec si dobro zapazio, ali u drugom delu jesi pokazao rasizam :)

Trebao si primetiti da samo siromasni ljudi idu tada. Oni kojima vreme nije vrednije od novca.

Shipito ti u svojoj otpremnici napiše cenu koju kažeš a ovi bi to trebalo da prihvate.
To je interesantno ako radi... Ima sad na popustu samsung evo 850 za 80$ što je za 4-5000 jeftinije nego ovde, a da se napiše 50-60$ da bi se izbegla carina

Sent from my 6055K using Tapatalk

E to bi stvarno bilo dobro ako funkcionise. Samo se plasim da ne krene navala "original" cena sa Shipita pa ovi nasi da krenu da proveravaju cene.

Poslednja izmena:
Nemoj me shvatiti pogresno, nadje se tu pokoji amer ali nije to tema pa da ne duzim dalje. :)
Kod nas nista vredno spomena nema na blackfriday popustima.

Ja se zezao,nista ozbiljno... mozda moram stavljati smajli da me ljudi ne kontaju pogresno... :)

E Ovo se zove popust. :beat:

Kako je Evropa skrta sa popustima pa to je cudo jedno. Kao i za prosli BF, bas mrsavo...

BF tek postaje kao popularan... prosle god bese dosta losije

Prosle/pretprosle godine je za BF ili Bozic (nisam siguran, mislim da bese BF) u UK bila ogromna najava u Debenamu (veliki shopping mall)... dosli da slikaju - 1 osoba! :)

Kupili ko išta?

Sent from my x600 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima li ijedna radnja u Bg sa popustima na siri asortiman(hard diskovi, misevi, tastature) a ne samo na desetak artikala?

Sent from my Z5

Jedino što je bilo u Rodi. Mislim da još danas traje.

Jedino što je bilo u Rodi. Mislim da još danas traje.

To u Rodi je smejurija :) Uglavnom su igračke, plastika i odeća a la kina [ni po čemu se roba ne razlikuje od onoga kod kineza u bloku 70] na sniženju. Od tehnike su Clatronic i slične marke kućnih aparata. A da je narod navalio, jeste. Bila je gužva juče i prekjuče. Prošle godine je bilo mnogo bolje što se tiče tehnike. Bilo je starijih modela TV-a, šporeta, veš mašina... dosta toga je otišlo. Otkad je Rodu i Intersport preuzeo Todorić linija na dijagramu ide silaznom putanjom pod velikim uglom :)

Ja u intersport vise ne ulazim, pukli su totalno, a ostavio sam im para i para

Moj drugar je u tehnomaniji uzeo
https://www.tehnomanija.rs/laptopovi/acer-aspire-notebook-ao1-131-c0gv.html

14990 je platio u petak. Ja zvao call centar u 21:30 da pitam ima li j nekoj radnji, oni mi rekli jao nema to više to je ceo dan bila akcija... Mi se zainatimo pa u kola. Našli smo ga u prvoj radnji u koju smo otišli. Toliko o call centru.

Sent via Xperia Z3

Tehnomaniju ni ne razmatram. Jednom sam kupio kod njih, toliko negativno iskustvo nisam nigde doziveo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno