Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ja smatram da treba da se igrate malo, nexus je to :) Zaista vredi imati custom rom, ja ga koristim od prvog builda, i besprekorno radi. Ako vec koristite substratum, preporuka da kupite Magpie theme, vredi svaku paru.

Gde tebe da slušamo za izbor teme ili roma, pa i nama slabo da drži baterija :d

Inače me zainteresovao rom, još samo Ivan da proba i aminuje :D

Poslednja izmena:
Meni ne drži slabo. Pet sati SoTa je realna priča, ja sam sa tim zadovoljan. Ne znam koliko može stock da izgura. ☺️

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Po nekima jedva 3h po nekima 5h sot na stock-u ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Gde tebe da slušamo za izbor teme ili roma, pa i nama slabo da drži baterija :d

Inače me zainteresovao rom, još samo Ivan da proba i aminuje :D
Probaću sad za vikend možda, zavisi koliko budem raspoložen da se majem sa time. [emoji1]

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

4 ipo do 5h sot je moja mera :) fino radi novi pn, zadovoljan sam.

Od danas sam i ja vlasnik srebrnog 6P. Prezadovoljan sam za sada. Sad instaliram nadogranje sve mesec po mesec dok ne dodljem do 7 umesto da idem na poslednju verziju odmah, glupo rešenje.

ima li ko bar neku inf. da li ce ovaj cudotvorac do kraja god pojeftiniti?:p ipak ima 15 mes kako je izasao..

I ja nikako da ga kupim.
Cakam bezobrazne cene da nestanu :D

Kako je počelo, cena mu ide gore. Razlika iumeđu Piksela i njega ne opravdava cenu, dosta ljudi ovde čeka 6p.

Koliko jeftinije? :d

330€ ~ 40000 din [emoji106]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^ imaš nov za 400e kod proverenog prodavca (Vladimir sa KP).
Nema ih više u nabavci, dužu cene ***.

Mozete zaboravite na to pojeftinjenje. Jer ga nema u prodaji i poslednje informacije da ga nece ni nabavljati. Najnize sto je islo je 365e ja sam bas po toj ceni i uzeo ispostavilo se da sam jednom pogodio pravi momentum za kupovinu :D

Reče prethodno čovek da će ih biti ...

Nerealano mi je da cene na KP budu iste kao i po prodavnicama, dok su im garancije identične, važe dok ne otvoriš kutiju.
Neko je spominjao prodavnicu u Bg da daju blok racun, koji važi kao fiskalni?

u pravu si ,potpuno iste na kp kao po radnjama razlike mizerne 10-20 e jedno vreme je bio 355 ali sad su ga opet podigli na kp,previse je 400e za tel star 15 mes,jeste dobar i mnogi smo zaljubljenici u njega al mora cena pasti! :)

S7 je novili ili LG G5, probaj njih.

@Drushkan, ne da je nerealno nego vređa inteligenciju. Često sam nalazio da je cena povoljnija u radnji. Da bih kupio na KP mora biti dosta jeftinije od radnje (ne plaća lokal, režiju za lokal, radnika, dažbine).

Isto mišljenje delimo.

Videcu dal da pazarim u Hermes, ili uzmem u obzir još neki fon...

e470477472b1cb46ba76033cef7d07ee.jpg

Nece 4g preko ove cifre gde god da se nalazim i to me bas nervira...Novi Beograd pretezno

Telenor, imao je problem ranije, ali je imao i veću brzinu koliko se sećam. Možda je do kartice, mada telenor u idealnim uslovima može da izvuče 50/15, preko toga ne, kažem u idealnim sa punim signalom. MTS i VIP cepaku do 100 i preko ako je sve idealno. Ja bih zamenio karticu.

Telenor i imam dobar paket stvarno ne znam sta moze da bude...Od kad sam ga kupio ne prelazi ove cifre a Asus2 mi je gazio i preko 60

Da da idem danas do poslovnice definitivno

Pa to ti je max upload, dl jeste manji od max, ali ja mislim da je to sve ok, Telenor ipak limitira te brzine baš.

Za sada najbolja ponuda koju sam dobio je 380eu(32gb)
Cene i dalje paprene :(

Uzeo drugu za 365, a sada 380€ [emoji2]
Polako, nigde ne žurimo ...

Preview 2 (Android 7.1.1 near-final system images for final testing).Izaso novi update.

Uzeo drugu za 365, a sada 380€ [emoji2]
Polako, nigde ne žurimo ...

Trebalo je da uzmem za 360 ali me dobavljac preveslao, kao ono, imam na stanju-pa daj da kupim odmah- a pa nemam sada, i bap, cene odose u q :D

Bar deo podesavanja sa pixela.

Ово је послао 6п!

Prilozi

• Screenshot_20161122-222904.png
    Screenshot_20161122-222904.png
    71.7 KB · Pregleda: 133
Nazad
Vrh Dno