@lega99, ne znam šta da ti kažem ali ovaj lik igra deset vrhunskih igara sa tvojom karticom na ubuntu sa amdgpu-pro, možda da ga pitaš kako je to izveo ili slično.
R7 260X Gaming on Ubuntu : 10 games in 10 minutes Mad Max, Deus Ex, Tomb Raider more
https://www.youtube.com/watch?v=ZCh0TVukLPo
Hvala na obavestenju ali mi je dosadilo da pisem i cekam da se neko smiluje da odgovori. Probao sam 2x te pro drajvere, radio kako pise u uputstvu i to ne radi. Kad i ako naprave
posteno uputsvo gde ce biti opisano sta konkretno treba da radim, sta mozda treba skloniti-deinstalirati, sta instalirati... Jednostavno linux nema podrsku i nece je ni imati dok god citam
pisanija o kucanju komandi i dok god bude bilo 5000 distribucija. Pitanje da li bi taj i razumeo sta ga pitam, on se igra, ja se ne igram, citao sam neki je kao namestio ali radio bacward nekog
fajla, izem ti ja to. Ako ces se igras, windows, imas uvek najnovije drajvere, skines, nema nauke oko instalacije, instairas i teras.
Vidis da pitam sa torrent i danima niko nista ne odgovara, oni koji znaju retko dolaze...Postavio sam pitanje i na ES a oni vode akademske rasprave da li ce linux biti mtrav sledece godine.
Kako su krenuli uz pucanje sebi u nogu i secenje grane na kojoj sede i bice, uz podrsku kobasicara pogotovo koji ne vide dalje od svog servera i kucanja kobasice, ne kontaju realnost.
Sta im vrede kobasice kad naprave onakav kiks kao oni sa repozitorijumom za Neon a to jos distro od KDE, a jos kad procitam na FB stranici oglasavnje lika iz Neona koji je ekoligosta
a nije strucnjak za kompove. Za lekara, pravnika, inzinjera moras da ucis skole samo za linux ne mora nista, zamisli da sad ti uzmes i lecis ljude iako nisi te struke ili projektujes most.