Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
OK, znam da kad ne ide preko rutera, komp na komp, ili ranije PS2 na komp, trebao je crosslink kabl ....

Da li je neko gledao YT na Pro, na 1080p ekranu? Ja evo ne verujem očima, ladno downscale-uje 4K na 1080p. Izgleda bozanstveno :).

Da li je neko gledao YT na Pro, na 1080p ekranu? Ja evo ne verujem očima, ladno downscale-uje 4K na 1080p. Izgleda bozanstveno :).

Naravno da radi downscale koji odlicno pegla AA. Za Ratcheta na Pro-u kazu da je izgleda bas kao Pixar film, tj da su CGI cinematici losiji od gameplay-a. lol

Vecina igara koristi samo to, a manji deo ima posebne 60fps/1080p modove.

Poslednja izmena:
Naravno da radi downscale koji odlicno pegla AA. Za Ratcheta na Pro-u kazu da je izgleda bas kao Pixar film, tj da su CGI cinematici losiji od gameplay-a. lol

Vecina igara koristi samo to, a manji deo ima posebne 60fps/1080p modove.

Ma OK za igre, to sam znao, nego za YouTube (YT) nisam. I eto sada na konkretnom primeru dokaza da, barem kod mene, na starom PS4 WiFi nije radio dobro. Ne samo što su mi se igre skidale mizernim brzinama, nego mi je i YT bio muljav. Danas gledam na Pro i tačno se vidi onaj dodatni level oštrine iznad standardnog 1080p setting-a, pustio neki MKBHD klip, ono je sex za oči :D

Inače u Rotr ne vidim veliku razliku u detaljima na Enriched, ali se na 4K već menja priča u potpunosti. Btw interni snimač hvata odličan i vrlo oštar 1080p video.
Jel probao neko od vas da napravi GIF na konzoli, eno dodali opciju u onaj share factory ...?

Glupo pitanje verovatno.
Ako neko ima usa nalog a popust na neku igru je na UK storu da li postoji šansa da je nekako odatle kupi ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Napravis UK nalog i kupis igru ali sa vaucerima.

Sent from my D6603

Narucio sam PRO kod cika Istvana, stici ce za vikend, ali nisam uspeo da nadjem 43XD8005, niko nema na stanju. Ako neko ima neki pouzdan kontakt moze da pusti na PM. Kad kompletiram sve javljam utiske, za sada cu izgelda PRO morati na obican 1080p :D

Hvala

Jel ima neko neki review link za taj XD8005 da vidim tačno o čemu je tu reč. Tražio sam po google-u ali nalazim samo na generičke informacije koje me i nisu nešto impresionirale, tj ne ulaze dovoljno u detalje, a gledam cenu npr u Hrvatskoj za taj 43" i košta skoro kao 49" KU6400 pa mi čudno ... može i na PM.

Poslednja izmena:
Koja mu je cena kod nas?
Ja sam gledao neke Samsungove 4k 2016 modele sa HDR Premium, ima ih na akcijama, bas dosta brzo padaju cene.

U radnjama kod nas ga nisam vidjao, na oglasima moze da se nadje za oko 700.

Narucio sam PRO kod cika Istvana, stici ce za vikend, ali nisam uspeo da nadjem 43XD8005, niko nema na stanju. Ako neko ima neki pouzdan kontakt moze da pusti na PM. Kad kompletiram sve javljam utiske, za sada cu izgelda PRO morati na obican 1080p :D

Hvala

Koliko je kostao PRO?
Na KP kod njega vidim za cenu "dogovor", pa rekoh da vidim za koliko ste se dogovorili. :D

Nazovi ga pa pitaj ;)

Послато са Nexus 6P

Ja sam bas pre neki dan video jedan za 70k, snizen je bio sa 95k. E sad zamisli sledece godine koliko ce da bude, tada ce vec biti proslogodisnji model. :)

Ovo je isti model samo za USA trziste http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800d

EU model review na YT https://youtu.be/UV0mo7J28so (na nemackom je)

Odlično, hvala. TV je perverzija sa tim androidom, koliko samo menija i podešavanja nudi ... ali i dalje mi nije 100% jasno jel to baš baš 10-bit HDR10 sertifikovan TV ... Doduše odziv mu baš nije jača strana. 30-35ms sa uključenim pomagalima, a 50ms regularno ... ako sam dobro razumeo lika.

Odlično, hvala. TV je perverzija sa tim androidom, koliko samo menija i podešavanja nudi ... ali i dalje mi nije 100% jasno jel to baš baš 10-bit HDR10 sertifikovan TV ... Doduše odziv mu baš nije jača strana. 30-35ms sa uključenim pomagalima, a 50ms regularno ... ako sam dobro razumeo lika.
Jeste 10bit panel. Grunt ga je naručio i treba da mu stigne uskoro. Taj TV je trenutno definitivno best buy 4K 10bit HDR TV.

Послато са Nexus 6P

[YOUTUBE]G364p0dpuaE[/YOUTUBE]

Evo za sve koji planiraju skori prelazak sa PS4 na Pro, da se ne mučite sa ruterom i kablovima.

Cool :)

Послато са Nexus 6P

Samo sto SRB nije "Eastern Europe".

Zezas se jel?

Jeste 10bit panel. Grunt ga je naručio i treba da mu stigne uskoro. Taj TV je trenutno definitivno best buy 4K 10bit HDR TV.

Послато са Nexus 6P

Po specifikaciji koju sam nasao na netu ovaj TV nije nativno 10bit vec je 8bit + FRC(sto je vecina pristupacnih "HDR" tv-a), ono sto ga izdvaja jeste IPS panel, ali na onom youtube review-u se vidi velika razlika kod HDR-a izmedju njega i onog Samsunga KS8090 za koji nisam uspeo da ndjem da li je sa fulll-10bit panelom, ali je iz najnovije samsungove serije SUHD koja je bas za HDR reklamirana, nebo i zemlja cak i preko youtube-a izmedju njih, bas se primecuje.

http://www.displayspecifications.com/en/model/0d686a2

43XD8005 je 10bit HDR VA TV, provereno. Navodno od 49" pa na gore su IPS displeji.

Послато са Nexus 6P

Eno sad na tom sajtu i za 43" piše da je 8-bit + FRC ali VA + da je 60Hz native osvežavanje ekrana ... To bi onda bilo preskupo uzeti, jer dodaš 100€ i imaš 49" Sammy isto 8bit, sa 10ms boljim input lag-om.

http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800d

Picture quality is good on the Sony X800D. It offers a great contrast ratio and good black uniformity. The color reproduction is also very good thanks to the wide color gamut and the very good 10 bit panel.

Послато са Nexus 6P

Poslednja izmena:
http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800d

Picture quality is good on the Sony X800D. It offers a great contrast ratio and good black uniformity. The color reproduction is also very good thanks to the wide color gamut and the very good 10 bit panel.

Послато са Nexus 6P

He he ko tu koga na tom sajtu ... reko da proverim za Samsung KU6300, taj što sam iznad pominjao, eno kažu da je i on 10-bit + HDR10 model :D i ima 20ms, dok Sony ima 33ms ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno