Pa nije valjda linux komplikovaniji od Windowsa.jesam navikao na Win. Ali kontam da nije toliko komplikovano nauciti ga, bar toliko koliko je potrebno za rudarenje?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
To pod obavezno ako te interesuje potrosnja,, a s obzirom da se primicemo iskopano=struja svaki wat ce biti znacajan :dPo kartici 50-60w ili ukupno? [emoji4] Koliko troše ostale komponente? Moram da kupim jedan merač...
To onda ispada kod mene 130w po kartici na zec-u, 1250/1750? To je ok ili previše?
Ok, ništa bez merača... To onda ispada skoro 700W za 5 grafika... Afterburner pokazuje za 4 grafike da su to oko 80w, doj je jedna na oko 95w...
Pogledajte prilog 216388
Ja ne znam sta cu vise sa onim watchdog sranjcem sto se pojavljuje u mineru. Nove karte, nov ceo rig, ekstenderi, a nikad vise problema sa njim.
Menjao sve zive drajvere, ne vredi, smanjivao memoriju, povecavao napon, ma ne znam vise... Kada promenim drajver radi obicno duze nego inace ali uvek posle odredjenog vremena krene da puca. 470 karte, Nitro Sapphire 4 GB. Koje drajvere koristite a da vam se pre desavalo isto kao i meni pa je prestalo?
Ja ne znam sta cu vise sa onim watchdog sranjcem sto se pojavljuje u mineru. Nove karte, nov ceo rig, ekstenderi, a nikad vise problema sa njim.
Menjao sve zive drajvere, ne vredi, smanjivao memoriju, povecavao napon, ma ne znam vise... Kada promenim drajver radi obicno duze nego inace ali uvek posle odredjenog vremena krene da puca. 470 karte, Nitro Sapphire 4 GB. Koje drajvere koristite a da vam se pre desavalo isto kao i meni pa je prestalo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari