Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

ja imam 2 mešana riga sa 470 i 380 i radi samo serija 4, izgleda je to neki bug, vidim da i na bitcointalk-u to isto prijavljuju

reseno: dve instance minera, jedna za rx470 i druga za 380 i 270x, u jedan bat se ubaci i -mport 0

Poslednja izmena:
npravi 2 foldera sa majnerom i u jedan stavi samo 470ke a u drugi 380ke i probaj tako da pokrenes, sa intenzitetom se poigraj

Dva riga 480x5 i 470x5 sa novi majner daju skoro duplo :)
rigs.png

Ja sam morao da izvadim 270x iz riga sa dve 280x i 390 jer cim ukljucim 5.0 plavi ekran cak i kad mi nije izabrana ta kartica da majnuje..sa 4.0 radi perfektno ali i ovako na 5.0 bez 270x daje vise nego 4.0 sa njom

izgleda da niceha$ slabo ceni zeceve cak mozda manje i za 25-30% u odnosu na ono sto kaze whatomine .... :( ne znma ko gresi ali nice placa ono sto pokazuje (slabu cenu)....

7950 90, 280x 100 sola kod mene ali su hladnije od v4 claya. Dakle prostora na pretek, dobro sam negde spomenuo da moze ovo 10-20 puta brze od v1 claya

i kod mene 280x po defaultu oko 100, blize 95 prosjek, moracu traziti one biose za 280x Dual-x i MSI 280X gamining njih najvise imam.

Ode Zec ispod stoje. Uskoro će svaki miner biti jednak - neisplativ :)

dzaba duplo brzi miner kad cijena duplo padne i tako u krug, jednostavno ciljaju isplativost ispod eth-a ili taj nivo tako da necemo se opariti na zeki :D

Hoćemo, ali kada ETH pređe na POS. A i to bi trebalo uskoro :)

Niko ne zna tacan datum prelaska na POS, tako da nemojte siriti dezinformacije.

Šta je to POS?
Može li neko pojašnjenje termina?
tnx

Poslednja izmena:
Proof-of-stake (PoS) is a method by which a cryptocurrency blockchain network aims to achieve distributed consensus. While the proof-of-work (PoW) method asks users to repeatedly run hashing algorithms or other client puzzles to validate electronic transactions,[1] proof-of-stake asks users to prove ownership of a certain amount of currency (their "stake" in the currency). Peercoin[2] was the first cryptocurrency to launch using proof-of-Stake. Other prominent implementations are found in ShadowCash, Nxt, BlackCoin, NuShares/NuBits, Qora and Nav Coin.[3] Ethereum has planned a hard fork transition from PoW to PoS consensus. Both Peercoin and Decred[4] hybridize PoW with PoS and combine elements of both consensus approaches in an attempt to garner the benefits of the two systems and create a more robust notion of consensus.

Ukratko: Prestanak kopanja

M..ke im ga (po naški).

Sent from my 6045K using Tapatalk

Nema ni jedan normalan bios za Sapphire 280x dual-x, izgleda da cu morati sam da pravim.

gdje su upustva, ja sam odradio ono klasicno u hex-u kopiras tajminge sa nizi strapova na vise, ali Stilt mjenja sve igra se sa brojevima :D ako ima to upustvo da ga savladam posalji mi link pa cu nam svima onda odraditi.

Niko ne zna tacan datum prelaska na POS, tako da nemojte siriti dezinformacije.
710dd9650c723ed7af0588344cc3a032.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

mene mrzi...fora je sto imas lepo uputstvo kako da sam ucackas sve a mene mrziiiiiii samo tako :)

mene mrzi...fora je sto imas lepo uputstvo kako da sam ucackas sve a mene mrziiiiiii samo tako :)

ali nije ovo ono sto je phoenix postavljao, ja sam pregledao onaj bios od ASUs 280x i ono je bas prepravljeno uz neko veliko znanje, na ovom linki sto si ti okacio ovo su male modifikacije tajminga, ne vjerujem da ovo nesto drasticno donosi ubrzanje kao onaj ASUS 280x bios.

nije da...ovde ima nekih ubrzanja memorije ali mozes i ako te ne mrzi da sam isprobavas tajminge memorije pa verovatno ubodes nesto optimalno za duale

Vrh Dno