Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Baterija drastično slabija posle ovog poslednjeg update-a.

Screen on sa 7h spao na 4.5h

Ne znam šta su radili

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

"Poboljsali" su stabilnost sistema :S

Kod mene je SOT do sada 4:15 i još 52% baterije preostalo.

Kolege,moze ukratko na sta treba da obratim paznju pri kupovini note 3 ?
Nisam ovaj fon ni u ruci imao...Bitan mi je brz fingerprint i dual sim.
Naravno,koja verizja je bolja 2 ili 3gb rama ?

Ja bih uvek pre išao na 3gb rama, i Interna memorija je ujedno veća. Naročito ako ćeš stavljati cm13 što bih ja svakako uradio.
Ako ćeš biti na miui onda je svejedno jer svakako nema multitasking-a :D

Sent from my Redmi Note 3

Ako ti treba i malo vise prostora od 16 gb ili ti oko 9,10 ne znam ni ja koliko tacno ima na raspolaganju i hoces dve sim da ubacis onda uzmi 3/32gb verziju. Ja sam prezadovoljan i sa 2/16 tel radi super pogotovo na nekom custom romu.

vidim da je sa 3gb snapdragon koji je svakako brzi od mediatek-a.A valjda je i kamera jaca...
Bio bih na miui rom-u.Bitan mi je otisak,da ima dual sim i da je brz,sto koliko vidim...jeste.

3/32 je skuplji za svega ~20usd od 2/16 verzije. Smatram da je razlika isuviše mala da bi se kupovao 2/16.

Možda za zlatnu ili sivo/bijelu... Kod Goldway je za crno/sivi model razlika okruglo 50€ :(

Ne znam ko je lud, ja ili ovi "power useri" kojima nema multitaskinga na MIUI a meni konstantno sve radi i još nisam skontao problem ili zastoj. Ne plašite ljude, ne koristi svako jednako telefon. Otključaću i ja BL i staviti CM jednog dana, ali trenutno imam ono iskustvo "sve je glatko i ne razmišljam o bateriji i multitaskingu, a imam puna dva dana baterije svaki put". :)

Neću ni odgovarati na ovakvo lupetanje.

Sent from my Redmi Note 3

Ako vam je loš MT jednostavno isključite MIUI battery saver. Meni dosta bolje radi kada je usključen. Ili jednostavno zaključajte aplikacije u MT.
Kako vi nagurate toliki sot ja ne znam, nikad nisam imao preko 6h 10min...

I meni je MIUI radio izuzetno fluidno, ali ipak CM ima neke tweak-ove koji su mi veoma bitni

Niko ne kaze da je MIUI los, ali daleko je losiji nego CM...
Cak i MIUI sa Radon kernelom radi mnogo bolje...nego sa stock kernelom.

Sent from my RN3 Pro

Ja koristim Snapdragon cameru na RR rom-u. Po meni ona je bolja neko stock camera na MIUI. Imas u temi negde poredjenje, kacio @Dacke, pa nadji.Uporedo je slikao sa SD cam i sa stock MIUI cam, pa proceni sam razliku;)

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
A da li mogu kad rutujem telefon da ubacim 5x5 grid i tap2wake na stock MIUI? Nekako mi to najviše fali. Ne bih mogao da koristim CM, mrzim izgled stock Androida.

Za dt2w treba drugi kernel ,a i twrp da bi ubacio taj kernel. Pa kada vec radis twrp,flesnes super su i onda mozes da menjas gride size na stock launcher-u.

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Za dt2w treba drugi kernel ,a i twrp da bi ubacio taj kernel. Pa kada vec radis twrp,flesnes super su i onda mozes da menjas gride size na stock launcher-u.

Sent from my RN3 Pro
Ljudi,koji tacan model uzeti ? Note 3 Pro ili Prime ?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Covece, letis iz teme u temu... Bas si u "teskom problemu"... :D

Redmi note 3 (16/2, MTK cpu)
Redmi note 3 Prime(32/3, MTK cpu)
Redmi note 3 Pro (16/2, SD 650 cpu/
Redmi note 3 Pro Prime (32/3, SD 650 cpu)

Nadam se da su ti sada jasne razlike i nazivi.

Po meni MTK model zaobidji, a sto se tice Pro modela, ako mozes uzmi Pro prime.
Ako ti "previse" para, uzmes Pro model i uzivas ;)

Sent from my RN3 Pro

Kidence,proucavam ovo telefone,te sam neodlucan,zato i gnjavim tako,ne zameri

Ma ok, samo najgore kada ne znas sta i kako...
Lakse ako se odlucis za RN3 pro ili Mi Max ili sta vec.
Svi telefoni su manje-vise isti, lepo rade, MIUI je isti...cak i mi4c je korektan, sem malo "jeftinije" izrade.
Sto se tice podrske zajednice, RN3 pro ima najbolju podrsku, dosta custom rom-ova i par dobrih custom kernela.
Ako ti je to bitno.
Stvarno za ove pare, odlican telefon.

Sent from my RN3 Pro

Gledao sam mi max...ipak je prevelik.Imao sam note 4 Galaxy a pre njega L1520,ali ovo je vece i od cigletine l1520,tako da me sada najvise zanima redmi note 3 sa snapdragonom.Gledao sam danas i note 4,al mi se ne svidja taj helio od 10 jezgra.Zato i smaram sve vas ovde da se uverim koji je tacno model najbolji i samim tim i najbrzi.

Pa tesko da neko moze da ti kaze tacno sta da uzmes, ipak je to tvoja odluka.
Moj savet, zaobidji MTK modele.. Bez obzira da li je to Redmi Note 3 ili Note 4.
Gledaj samo SD modele, a ako tako postavis stvari od RN3 pro nema bolje.

Sent from my RN3 Pro

Hvala,definitivno sam odlucio.
Redmi Note 3 Pro 3gb rama i 32giga,nadam se da je svaki Snapdragon.

Апсолутно се слажем са овим "заобићи МТК". Ја ћу за вјек и вјеков.

Sent from RMN3

Nazad
Vrh Dno