Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

"In order to give the network and its development some breathing room, Zcash is implementing a slow-start mechanism for the first 20,000 blocks (or about 34 days). In the event of a major bug or security vulnerability in the protocol, the slow-start will minimize the impact as initially, the block reward will be a fraction of the eventual 12.5 ZEC that will be created for each block for the first 850,000 blocks - at which point, the block reward halves. Over the slow-start period, the block reward will gradually and linearly increase until it reaches the full 12.5 ZEC at the 20,000th block."

Sto znaci do #20000 bloka polako ide gore do 12.5 a posle od #850000 se upolovljava nagrada kopanja. Koliko vidim da tamo pise 12.5 je MAX REWARD.

skalpirao ga, radi na 4.8 ghz sa noctua dh14... radi skoro kao rx 470 xD sa njim koopam na nicehash mineru obican majner

ne mogu da verujem zašto kasni hoce claymore da bude dual miner etc+zec ili zec+sia ili eth+zec ........ napisao sam mu da da samo zec za početak .... više me iznervirao nego ovo kopanje ova dva dana

Mislim da je sad vec ETH isplativiji

Jos uvek nije, bolji je ZEC trenutno tacno 30% (za neku 470/480 kartu)

jeste, ali vise zecova kopamo, da bi se izjednacili mora zec da padne na 0.65 btc. A do tada ce vec biti clay gotov

Poslednja izmena:
samo da javim eth se popeo na10.8$ i 0,015btc a zec pao na 550$ i 0,83btc trenutno

on dnevno pada znaci za 80%, toliko su nam dali ubrzanje na genoil miner u odnosu nicehash miner, pojacava vise zecova da kopamo kako cena pada... hmmmm po mojoj matematici to mu dodje isto kao i da kopamo eth mozda i gore, ili ovako nasa prava zarada na 24h je ista kao i da kopamo na nicehash i pretvaramo u btc sa losijim minerom...jedina ovde usteda je struja za 30%

Poslednja izmena:
ovaj genoil bas i neradi,pola dana sam izgubio opet sa restartovanjima i invalidima,najvise mi se svidja zbog male potrosnje
jel zna jos neku komandu neko? probao sam i -p -P -g -d -od i odma secne i nestane,samo klot mi radi,
nasao na njegovom gitu

Poslednja izmena:
nemam nikakvih problema sa genoil 0.41, koristim win 10 pro i 16.92 drivere... ovo koristim za startovanje i to je to "genoil.exe -c zec.coinmine.pl:7007 -u kopac.1 -p x
pause" nemam antivirus i defender i sve je ugaseno...

sad mi nije jasno flypool isplatio 0.005 posle samo 6 sati iskopano sa 211 sols/s genoil-zec-miner-0.4.1 8xr9290

Capture33332.PNG

Capture333321.PNG

za to mi je na coinforall trebalo 12 sati

Poslednja izmena:
druze procitaj onu matematiku sto sam napisao i to je to... kopacemo sve brze a cena manja...

po mojoj racunici na 100 sol je trenutno oko 5 eur realne zarade ono sto pise su gluposti

ja sam kopao na coinsforall, suprnovu i nicehash i vise nemam pojma uopste gde sta kako koliko.
ni ja ne spavam danima zbog ovog zeca sunce mu njegovo.

Meni genoil radi ok nekih pola h, i posle toga ili samo zabode ili kreću rejected shares. Onda mora restart koji baš i ne upali iz prve

Sent from my iPhone using Tapatalk

ovo sto se sada desava za ova dva dana je tako... jedino ako ne promene nesto, tj ako ne pocnu da ga obaraju jos brze... evo izmeri za 24 h sam koliko si zaradio i to je to

kad mi sledeci put zabode dodaci jos koju komandu,smanjio sam klokove da odrzim stabilnost i vec sat ipo dobar

Nazad
Vrh Dno