Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Takodje novi 0.4.1 genoil radi problem je bio CPU . Dok mi stignemo na red za isplatu ovo ce potonuti.

Prilozi

• 333.PNG
    333.PNG
    4 KB · Pregleda: 85
Bem li ga onda...

edit: sad sam proverio, ima ga i u HD 7870 pa sam zato mislio da je to ta serija.

Poslednja izmena:
Upon first launch, the CPU compiles the kernels. This can take a long time and set CPU 100%. On 2nd launch it should load binary kernels and not use too much CPU. Let me know if this is not the case. SilentArmy author is looking into Pitcairn & Tahiti support.

Pitcairn i Tahiti nisu trenutno podržani tako da džabe pokušavate sa 280x

A još i ja da dodam da je ono za 4G dezinformacija jer meni 380ke sa 2G rade.

7950 i 280x takodje rade normalno na silentarmy mineru (w7x64) e sad...što je genoil nešto "propustio" pa njegov miner ne radi sa tim kartama (na w7) je druga stvar...
2016-10-30_104704.png

edit:

@xfx
to se i juče dešavalo par puta...proradiće, opušteno ;)

Poslednja izmena:
Dok ne izadje novi miner nema kopanja ZECa kambek na ETH, da nicehash miner davao 15-30 sola to bi bilo isplativo i sad ali sa 10S nema nista. Kad bi mogo silentarmy da se natera da kopa na nicehas to bi bilo nesto

Poslednja izmena:
7950 i 280x takodje rade normalno na silentarmy mineru (w7x64) e sad...što je genoil nešto "propustio" pa njegov miner ne radi sa tim kartama (na w7) je druga stvar...

edit:

@xfx
to se i juče dešavalo par puta...proradiće, opušteno ;)

Da, sa onim coinsforall majnerom radi 280x na win7.
Dobio sam zadnje 3 isplate sa coinsforall-a ali ona prva je nestala... :(

Ja dobijam isplate redovno i normalno...ne znam sta je problem bio @dzoni cemu dreka tolika.

Ja imam drugi problem meni za 12 sati se smanji sol rate sa 18 na 7950 na 12. Kada restart miner opet 18. Ima ki neko slicno i eventualno resenje?

@toogood
To se desi zato što coinsforall povremeno "nestane" i kad se vrati hash na mineru se smanji....nem' pojma kako to rešiti jer nikad ne znaš kad će pool "nestati" na kratko....

skripta sa kojom resetujes majner svaki 5 minuta, 10 ili kad oces

e sad bi bila fora da ode opet na 3000btc i uzmemo lepo milione ahhahaha

skripta sa kojom resetujes majner svaki 5 minuta, 10 ili kad oces

Probao sam ovu i radi OK

@echo off
echo -------------------------------------------------------------------
echo Simple script to restart your miner software after a period of time
echo -------------------------------------------------------------------
echo:
set executable=genoil.exe
set commandline=-c zec.suprnova.cc:2142 -u Mare.2 -p x -P 0 -g 0 1 2 3
set runforseconds=1800
set restartinseconds=10
set /a counter=0
:start
start "Miner Window" %executable% %commandline%
echo:
echo The software will run for %runforseconds% seconds
timeout %runforseconds%
taskkill /f /im %executable%
echo:
echo Restarting the software in %restartinseconds% seconds (%counter%)
timeout %restartinseconds%
set /a counter+=1
echo:
echo:
goto start

moja procena je 0.05 btc kad se namesti cena za nedelju dana

Posle koliko vremena na supernovi prelazi iz unconfirmed u confirmed?

e sad bi bila fora da ode opet na 3000btc i uzmemo lepo milione ahhahaha

e ondak ću da pojedem zivog zeca

evo ja na 0.00968016 na coinforall kao i sto sam rekao oko 12h ce trebati da zavrsi sa povremenim nadgledanjem jer pucaju mineri svaka tri sata mora reset

za one koje mrzi da cita ispocetka 24 sata nadgledam ovo i dobio sam samo zečititis

za zcashgpuclient_silentarmy mora win 7 16.x driver ostalo(win 8 8.1 i 10) radi na obicnom zcashgpuclient

Capture9.PNG

i daje sada je cena takva da je

Capture8.PNG

minus 4% pool fee ......i ovog trenutka je otprilike isto kao i eth samo sa manje utroska stuje 30-40%

Što znaci da posle onog ataka na eth od pre nekoliko dana ovo je završna špica
a mi smo im pomogli da se uništi ETH ---a zečevi će da uteknu

javljam kad mi bude isplata ako je bude bilo uopšte

Evo ovako: prema mojim kalkulacijama za ovaj vikend cu da zaradim na zecom oko 100$, sa 2 riga po 5 kartica 470/480.
To na eteru po sadasnjoj ceni zaradicu za 10-11 dana.
Tako da isplatljiv je ovaj zec (za sada) i lepo bi bilo da potraje jos koji mesec ovako pa, da zaradimo za jedan pristojan odmor :)

placa coinforall, nije to problem ali ja tamo vise ne kopam, 380-ke sa genoil 0.4.1 daju isto i na suprnovi kao i na coinforall a deluje mi suprnova stabilnije i pouzdanije

1.jpg 2.jpg

@toogood
To se desi zato što coinsforall povremeno "nestane" i kad se vrati hash na mineru se smanji....nem' pojma kako to rešiti jer nikad ne znaš kad će pool "nestati" na kratko....
Dobio sam od ddarka skriptu pa cu je probati...uglavnom kada se smanji miner onda i na poolu pokazuje manju brzinu...stavicu na 8 sati da restartuje majner.

ovo je odlicno dobio od nanopool 0.002 za 6 sati kopanja kad je zec bio 3000$ :D sad ovih 0.002 vredi 3$ .........:D:D

Meni i dalje posle par sati sve iskopano stoji na unconfirmed na suprnovi...

Moze li genoil da kopa na coinsforall.io preko poloniex adrese?

Vrh Dno