Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

***. Kako god. Radi li genoil na win10 ili jok?

Sent from my 6045K using Tapatalk

Ljudi dajte link za taj genoil miner,onaj prethodni je mrtav...

Raspada se polako zec, bolje se vratiti na eth

ja se vracam last 24 hour manje nego da sam kopao eth+sia.

Bezanija na eth :D nicehash.JPG

Dokle ce mu padati vrednost vise... Mada prvi dan je skroz ok bilo, da je onako ostalo bilo bi lepo :) ))

novi genoil radi super, preko 20 za 380ice

Meni samo 380ice i rade na +20sols. Nista ne dobijam iz 280x i 370. Vozim dve istance, nqminer za 280x i 370 i genoli za 380ice.

Nece ni 7950 ni 270, umran sam vise od ovog ******, ako klaj ili wolfo izbace miner mozda nesto i bude ostali su ...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ala pisete nevezuse ...

miner na suprnovi Nece da baci kopanje :(
pokusavam sa 3 -280x sa novim genoil minerom
bat mi je genoil.exe -c zec.suprnova.cc:2142 -u baza.baza -p turbaja -P 0 -g 0 1 2
pause

Valjda cete polako da skapirate da ce 'redovan' majner za siroke mase postojati tek kad ovome padne cena, tj. kad veliki povrate nazad svoje novce, devovi i menjacnice se nakupe...itd..
Neoptimizovan majner...moze max.20 sol i te price su za decu. Za koju nedelju ce se pojaviti majner koji ce da kopa 3x brze nego trenutni najbrzi.. "Optimizovace" ga :D

Novi genoil ne radi sa kartama koje imaju manje od 4gb

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Probaj da procitas 3-4 posta unazad...

Radi sa kartama od 2gb to je dezinformacija... Meni 380 ice sve rade a imam 6 sa po 2gb

Kod mene nece ni ovaj novi genoil na 280x ni na jednoj masini. Jel neko uspio da pokene sa 280?

2x480 + 2x380x u army modu daju oko 110 sol/s. Miner je sa coinsforall.io i puca, naravno da puca, jer sve je jos novo i ne istestirano na velikom broju konekcija. Moram cesto da ga restartujem, sajt je "OK" kada se naviknes da nema statistike itd, ali osnovne informacije su tu. Isplata je bila kada se napunilo 0.005 ZCASH-a.

Ja sam developer i sve price oko "optimizacije" itd su tacne, treba vremena i znanja (a to kosta). Ko ume da napravi svoj miner taj je i uzeo lovu.

Dzaba vam ferari ako se plasite brze voznje!

2x 390x i rx 470 na jednom rigu sa cpu i5 4690k daje 135-140 sola

Poslednja izmena:
Kod mene nece ni ovaj novi genoil na 280x ni na jednoj masini. Jel neko uspio da pokene sa 280?

Upon first launch, the CPU compiles the kernels. This can take a long time and set CPU 100%. On 2nd launch it should load binary kernels and not use too much CPU. Let me know if this is not the case. SilentArmy author is looking into Pitcairn & Tahiti support.

Pitcairn i Tahiti nisu trenutno podržani tako da džabe pokušavate sa 280x

A još i ja da dodam da je ono za 4G dezinformacija jer meni 380ke sa 2G rade.

Upon first launch, the CPU compiles the kernels. This can take a long time and set CPU 100%. On 2nd launch it should load binary kernels and not use too much CPU. Let me know if this is not the case. SilentArmy author is looking into Pitcairn & Tahiti support.

Pitcairn i Tahiti nisu trenutno podržani tako da džabe pokušavate sa 280x

A još i ja da dodam da je ono za 4G dezinformacija jer meni 380ke sa 2G rade.

A i glupost je da silentarmy is looking into pitcairn support, kad meni sa njegovim kernelom radi na 270 karticama, koje su pitcairn.

vidim ja smori se probajuci pokrenut 280x, *** sta da kazem evo ce karte na oglas previse je ovo *****avanja, ne kopa dobro eth, sad sa ovim minerom nece nikako odradile su svoje.

@d.darko
Radeon HD 7800 serija, ako dobro znam...

Meni novi genoil radi. Baca izmedju 150 i 180 Sol. 5x470 i 1x480 od 8GB

Vrh Dno