Fenomenalan monitor, evo ga na stolu ispred mene.
Malopre stigao. Bez ikakvih dodatnih podesavanja slika fenomenalna.
Na sta sam ja do sada trosio oci.
Preporuka za monitor do 21k pretezno za gaming?
Kako si zadovoljan za sad? Ja tražim neki monitor za sve namene - najviše za surf i igre, ali i za filmove i čitanje. Da li je bolji izbor ovaj BenQ ili LG 23MP48HQ-P? Gledao sam i neke Asuse, VX239H na primer, ali mi više odgovara cena za LG i BenQ
Moj još uvek aktuelni monitor je Samsung SyncMaster T220 koji će u penziju jer mu treba oko 20 minuta da se upali i prikaže sliku, pa mi se sve čini da je pred crkavanjem :smash: Zadovoljan sam kako me je služio, tako da ne bih da pređem na nešto gore od toga, što se tiče slike.
Koja je razlika između njega i starijeg modela P2414H?Узех P2417H пре неки дан, потпуно задовољан.![]()
Koja je razlika između njega i starijeg modela P2414H?
Jel neko ima iskustva sa dellom p2417h? Kakav je za gejming prvenstveno a onda ostalo?
Koja je razlika između njega i starijeg modela P2414H?
Hvala obojiciNova serija - bolji odziv, bolji kontrast.
Није тако једноставно, TN je најбржи, али сада најбољи гејминг монитори имају IPS панеле, јер имају најбољу репродукцију боја и углове...Hvala obojici![]()
Koji panel je bolji za igre?
Sve filmove/serije gledam preko televizora pa gledam kojim monitorom da zamenim ovaj vremešni iz potpisa. Koristio bi za surf, povremeni office i za igre.
Gledao sam pomenute P/U 2417 pa razmišljam da li bi mi bio bolji neki 144hz (koliko vidim isto koštaju)?
Računam da bi za igre trebalo da je bolji ali ne znam da li smeta za surf i ostalo...
Jurim trenutno neki gejmerski 144hz 1ms monitor, ima li neka preporuka? Pošto imam gtx1070 ne bih da napuštam 1080p sigurnu luku, ne može 1440p da poćera samo jedna grafa, a za g-sync modele mi se iskreno ne bacaju pare u zemlji Srbiji. Vrtim se tu oko nekoliko manje-više sličnih modela, AOC G2460PF, Asus VG248QE, BENQ XL2411Z, BENQ XL2430T.... Prva 3 su u istom cenovnom rangu, četvrti je oko 100e skuplji, a nisam siguran da li stvarno nudi nešto bolje. Ima li neko iskustva sa ovim modelima?
Možda bih i pucao malo više na neki tn panel 1440p 144hz monitor, ali kad vidim domaće cene nije mi najbolje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari