Šta je novo?

LG Nexus 5X

Možda je rešenje menjanje ploče, ali sumnjam da je hardverski kvar jer se dešava samo na 7+.

HW je kvar koji ne kači sve. Upada se u bootloop kad se prelazi na 7. Ima na XDA forumu više o tome. Google i LG bez pogovora šalju nove telefone. Osim kod nas koji ovde možemo da se slikamo :D

Poslednja izmena:
HW kvar za koji je okidač bio update na 7.0 to sam mislio, jer se taj kvar nije manifestovao na MM.

Da, mora da bude sistemska i da možeš da skroluješ levo od početnog ekrana :)

Ukratko flešuješ zip i instaliraš ovaj apk sa apkmirror-a .

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Hvala, moram ga rootovati veceras nema resenja :D
Edit: radi sad vreme, ali cu svakako rutovati :)

Ово је послао 6п!

Poslednja izmena:
HW kvar za koji je okidač bio update na 7.0 to sam mislio, jer se taj kvar nije manifestovao na MM.

ja editovao post baš kad si ti napisao svoj.
da, javlja se samo kod prelaska na 7 i hardverski je problem.
postaviću kasnije linkove ako nekog interesuje, nemam sad vremena.

5 minuta posla!
Središ to + AdAway :)

ja editovao post baš kad si ti napisao svoj.
da, javlja se samo kod prelaska na 7 i hardverski je problem.
postaviću kasnije linkove ako nekog interesuje, nemam sad vremena.
Pa to nema logike.. jedino da su na android 7 otkljucali performanse s808 što realno nije slučaj ..

Znači moram da se vraćam na 6.0 :(

Poslednja izmena:
Uh dobro je ,izbegao sam s#anje :)

Misliš odmah posle updejta na 7.0 ?

Nema to veze,ja sam bio na 7.0 od dana kad je izasao official,i na 7.1.1 par dana. Odneo sam u servis,ako je ploca ni ne isplati se raditi..

Znači umire kad tad.. ok. Ako umre umro je ,to su "samo" pare.

Uh dobro je ,izbegao sam s#anje :)

Misliš odmah posle updejta na 7.0 ?

editovao sam post, nažalost nisi izbegao, može da se desi i posle par dana, ali i nedelja/meseci
pogledaj naročito zadnje postove ovde:

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=220971

Is there any other temporary solution?

No, Google has claimed that it won't be bringing any software update, as it is a hardware issue. Instead, it asked users to go the authorised LG service centres and get them fixed or get replaced.

Izgleda sledi masovna seoba na 6P.

A LG neka se drzi proizvodnje tostera itd.

Sent from my D6503

Cekaj, polako... :) Ja sam sinoc kupio 5X i na njemu je Android 6.0.1. Naravno, nudi mi update na Nougat, koji sam mislio da uradim veceras. Nije mi jasno kako update SW-a, moze da prouzrokuje kvar HW-a? Jel se taj kvar se ne desava na MM-u? Ako kaci "samo" 7-icu, onda bolje da ostanem na MM-u?

Ne znam bas za 6P,ne bi me cudilo da se tamo pojavi nesto slicno,vec su se neki i zalili. Bice iP SE sa domaćom garancijom ili tako nesto,koliko god ih ne voleo.

Krenuli ste da mračite i generalizujete [emoji2]

što je najgore, nema načina ni da se sazna koga kači
btw, i ja sam kupio 5X skoro :D, ali sam još na 6.0.1, ne mogu da prežalim xposed

odlično telefonče, jedini problem mi je baterija, navikao sam na 6, 7, 8 sati SOT-a kod Z3C heh

Telefon je vrh,savrseno mi je radio do sad,a imam ga od maja. Bukvalno nikakav problem. I samo crče od jednom,i vidim previše njih po netu sa istim problemom.

Cekaj, polako... :) Ja sam sinoc kupio 5X i na njemu je Android 6.0.1. Naravno, nudi mi update na Nougat, koji sam mislio da uradim veceras. Nije mi jasno kako update SW-a, moze da prouzrokuje kvar HW-a? Jel se taj kvar se ne desava na MM-u? Ako kaci "samo" 7-icu, onda bolje da ostanem na MM-u?

I meni je ovo čudno .. nema logike da android 7 ubija mobove ,s808 je i dalje utegnut do max. Jedino ako su cackali nešto oko brzog punjenja...

Moj slučaj - nikakvo čačkanje, bio sam na stock-u, odjednom se zamrznuo i to u browseru, bootloop i to je to. Uspeo sam čak psr puta da podignem android, ali se nakon par sekundi ponavljao isti scenario.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Si imao otključan bl ? Serijski broj koji ti je bio na kutiji ?

Edit:
Pa da plojka :) lg [emoji23]

Si imao otključan bl ? Serijski broj koji ti je bio na kutiji ?

Otključajn bl, uspeo sam da ga zaključak pre nošenja u servis, i to ne naš lako, pošto se dešavalo da neće da uđe u bl. Nemam kutiju pri ruci, kupio sam ga na samom početku prodaje u Telenoru.

Sent from my Pixel using Tapatalk

@dr_Iggy Kad to se desio bootloop, koristio si Nougat, right? Sad, posle zamene ploce si na MM-u?

Ja se nadam da moja serija 609 ima bolju plojku [emoji23]

Ako umre Bože moj ,samo ću još više hejta da bacam prema lg :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno