Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instalirao, ali ne radi.
Imam Android 6.0., ali nije Nexus.

Sent from my x600
Kod mene radi na S7.
Nisi ništa propustio, ja ne vidim ništa posebno osim par google earth slika nad kojima se radi dotični efekat.
Postoje live wallpaperi koji paralax efekat rade mnogo bolje i moguće ih je u sitna crevca podesiti...

Ima li neka dobra free aplikacija za konvertovanje videa, tj. smanjenje veličine uz zadržavanje pristojnog kvaliteta?

Ako ne nađeš free, moja preporuka je VidTrim Pro. Free verzija ima mislim watermark, ali možeš da vidiš da li ti odgovara.
Probao sam nekoliko aplikacija koje su video editori i sve su bile više na fazon dodavanja gluposti na video, nego manipulacije veličinom ili kvalitetom.

^Nema li opciju i da trimuje video, već je samo konvertor?

^Nema li opciju i da trimuje video, već je samo konvertor?
c80b514676dd681e76378b922942fed3.jpg

"Expert mode"

Poslednja izmena:
Ljudi pomozite:

c5be8ff2e8ece190b6bffc5061899ee9.jpg

U pitanju je Wave2Pay app koja btw ne radi na rutovanim telefonima, ja sam na stock sistemu 6.0.1 imam poslednji super su ali zelim neku foru da mi ta app ne vidi da je rutovan fon i da radi.. Hocu da probam ovo njesra :-D

Hvala :)
Кад ти се тачно појави ова грешка?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ljudi pomozite:

U pitanju je Wave2Pay app koja btw ne radi na rutovanim telefonima, ja sam na stock sistemu 6.0.1 imam poslednji super su ali zelim neku foru da mi ta app ne vidi da je rutovan fon i da radi.. Hocu da probam ovo njesra :-D

Hvala :)

Jedino Xposed + RootCloak

Hvala, ali gde gresim opet isto otvara isto ono?!
Nasao sam tu app i ubacio u listu ali ne vredi.

Namestio, hvala [emoji56]

Fora je bila da stopiram app pa da je startujem [emoji4]

b99f4a154e7d3c371c63c86b0ac19de9.jpg

Poslednja izmena:
Хмм, мени отвори апликацију нормално.. А имам root, ставио сам root cloak у xposedu за сваки случај...

Хмм, мени отвори апликацију нормално.. А имам root, ставио сам root cloak у xposedu за сваки случај...

Pa naravno, RootCloak nista bez njega [emoji12]

Pa naravno, RootCloak nista bez njega [emoji12]
Али и пре њега ми је отварало апликацију... Па сам видео ово код тебе па ставио за сваки случај..

Али и пре њега ми је отварало апликацију... Па сам видео ово код тебе па ставио за сваки случај..

Pa valjda zavisi gde je busybox i su binary tj tu app ceslja root pa ako naleti onda prc :-D

Долазим у банку јуче, не знају да активирају, три радника. Видећемо сад, ево чекам да видим да ли су научили.. :D

Poslednja izmena:
Долазим у банку, не знају да активирају, три радника. Видећемо сад, ево чекам да видим да ли су научили.. :D

hahahahahahaha ja sam se krstio u Pancevu u glavnoj expozituri, ja na salteru a ona bakuta nema pojma ni mbanking da mi deaktivira - nalog :D jos plus taj wave 2 pay i obnova platne kartice :D
Pola sata bre show uzivo, jos ih ja zezam kakva vam je ovo Kineska aplikacija neke greske izbacuje :D ovo ne valja nista, ove u šoku :D

hahahahahahaha ja sam se krstio u Pancevu u glavnoj expozituri, ja na salteru a ona bakuta nema pojma ni mbanking da mi deaktivira - nalog :D jos plus taj wave 2 pay i obnova platne kartice :D
Pola sata bre show uzivo, jos ih ja zezam kakva vam je ovo Kineska aplikacija neke greske izbacuje :D ovo ne valja nista, ove u šoku :D
Друг дошао каже му лик ти си први у Ваљеву ово активирао.. Ја реко е ја ћу да будем други.. Изгрди шеф радника јер није знао.. Каже направих човеку проблем џабе.. Ево изгледа ова зна хахаха

Сад ми ради све, само ми није учитао слике картице него стоји бели квадрат.. А другу нормално учитао слике и стоји лепо слика како картица или картице изгледају у стварности..

Postoji li neka app da mogu u par koraka da imam dve linije na whatsapp u dual sim telefonu?

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Da li neko ima preporuku za mail aplikaciju za imap mail. Ali tako da imam notifikaciju kada mail dođe u neki subfolder. I da kada otvorim aplikaciju da imam npr. kao tesla što omogućuje novi da imam mali brojač novih mailova za odredjeni subfolder. Ovo je imao CloudMagic ali sada su promenili aplikaciju i uveli neko godišnje plaćanje.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Gde ste našli taj wave2pay, ja vidim samo od intesa saopaolo, nema od ove naše?
I kako radi to, može neko da objasni? :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Gde ste našli taj wave2pay, ja vidim samo od intesa saopaolo, nema od ove naše?
I kako radi to, može neko da objasni? :D

radi lepo kao kada prineses karticu onom aparatu i skine iznos automatski, valjjda je dnevni limit 2000din :D

evo benchov video :

valjda ce i Telenor banka da omoguci ovo... preko nfc-a radi..

Poslednja izmena:
Jedno pitanje ;)
Nikada ranije nisam koristio viber i slicne apk zbog dokonih ljudi koji pisu po celi dan,sada vec skoro pa moram zbog par saradnika, da li postoji neka mogucnost da instaliram viber ali da mi ne povuce imenik i obavesti preko 600 kontakata da sam nabavio viber vec da ja sam dodam 3-4 broja sa kojima bih komunicirao

Ne, svi koji te imaju u imeniku, i imaju Viber će dobiti obaveštenje.

radi lepo kao kada prineses karticu onom aparatu i skine iznos automatski, valjjda je dnevni limit 2000din :D

evo benchov video :

valjda ce i Telenor banka da omoguci ovo... preko nfc-a radi..

Није дневни лимит 2000 него за трансакције преко 2000 мораш да два пута куцаш пин и приносиш фон терминалу.. Први пут он види да је преко 2000 а после да потврдиш да хоћеш, детаљније о томе овде:http://www.bancaintesa.rs/elektronsko-bankarstvo/elektronsko-bankarstvo/wave2pay.2279.html

Прочитајте цео текст и биће вам јасно..

Vrh Dno