nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Veliko mi je cimanje (niti znam šta i gde da tražim niti kako da izvučem). Lakše mi onda da kupim zamenski daljinski.Sto ne skines rom koji ima daljinski, izvuces .apk i ubacis?
Veliko mi je cimanje (niti znam šta i gde da tražim niti kako da izvučem). Lakše mi onda da kupim zamenski daljinski.Sto ne skines rom koji ima daljinski, izvuces .apk i ubacis?
Kod mene radi na S7.Instalirao, ali ne radi.
Imam Android 6.0., ali nije Nexus.
Sent from my x600
Ovaj kida https://play.google.com/store/apps/details?id=com.AndroidA.MediaConverterIma li neka dobra free aplikacija za konvertovanje videa, tj. smanjenje veličine uz zadržavanje pristojnog kvaliteta?
^Nema li opciju i da trimuje video, već je samo konvertor?
Кад ти се тачно појави ова грешка?Ljudi pomozite:
![]()
U pitanju je Wave2Pay app koja btw ne radi na rutovanim telefonima, ja sam na stock sistemu 6.0.1 imam poslednji super su ali zelim neku foru da mi ta app ne vidi da je rutovan fon i da radi.. Hocu da probam ovo njesra :-D
Hvala![]()
Hvala, onda je dobra stvar![]()
"Expert mode"
Ljudi pomozite:
U pitanju je Wave2Pay app koja btw ne radi na rutovanim telefonima, ja sam na stock sistemu 6.0.1 imam poslednji super su ali zelim neku foru da mi ta app ne vidi da je rutovan fon i da radi.. Hocu da probam ovo njesra :-D
Hvala![]()
Pa naravno, RootCloak nista bez njega [emoji12]Хмм, мени отвори апликацију нормално.. А имам root, ставио сам root cloak у xposedu за сваки случај...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Али и пре њега ми је отварало апликацију... Па сам видео ово код тебе па ставио за сваки случај..Pa naravno, RootCloak nista bez njega [emoji12]
Pa valjda zavisi gde je busybox i su binary tj tu app ceslja root pa ako naleti onda prc :-DАли и пре њега ми је отварало апликацију... Па сам видео ово код тебе па ставио за сваки случај..
Долазим у банку, не знају да активирају, три радника. Видећемо сад, ево чекам да видим да ли су научили..
Друг дошао каже му лик ти си први у Ваљеву ово активирао.. Ја реко е ја ћу да будем други.. Изгрди шеф радника јер није знао.. Каже направих човеку проблем џабе.. Ево изгледа ова зна хахахаhahahahahahaha ja sam se krstio u Pancevu u glavnoj expozituri, ja na salteru a ona bakuta nema pojma ni mbanking da mi deaktivira - nalogjos plus taj wave 2 pay i obnova platne kartice
Pola sata bre show uzivo, jos ih ja zezam kakva vam je ovo Kineska aplikacija neke greske izbacujeovo ne valja nista, ove u šoku
![]()
To je to, hvalaMoze i Link2SD
Сад ми ради све, само ми није учитао слике картице него стоји бели квадрат.. А другу нормално учитао слике и стоји лепо слика како картица или картице изгледају у стварности..hahahahahahaha ja sam se krstio u Pancevu u glavnoj expozituri, ja na salteru a ona bakuta nema pojma ni mbanking da mi deaktivira - nalogjos plus taj wave 2 pay i obnova platne kartice
Pola sata bre show uzivo, jos ih ja zezam kakva vam je ovo Kineska aplikacija neke greske izbacujeovo ne valja nista, ove u šoku
![]()
Gde ste našli taj wave2pay, ja vidim samo od intesa saopaolo, nema od ove naše?
I kako radi to, može neko da objasni?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
radi lepo kao kada prineses karticu onom aparatu i skine iznos automatski, valjjda je dnevni limit 2000din
evo benchov video :
valjda ce i Telenor banka da omoguci ovo... preko nfc-a radi..
Порука од њих после активације:Ne, svi koji te imaju u imeniku, i imaju Viber će dobiti obaveštenje.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari