Šta je novo?

LG Nexus 5X

Šta će vam teme za navbar ?
SystemUI copy/paste i kraj :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Al' nema nešto mnogo tema na PS, ovih par što izgledaju ok se plaćaju..

Sta je sa serverima ne mogu da sklinem factory image...500 kb skida....

Da li i vama na 7.1.1 sistem zauzima 4gb

I kako vam radi Beta?
Ja malo eksperimentisem,instalirao Chromu da probam.Nije los Rom,ima lepih podesavanja.

Beta sasvim ok.Ne grije se teledon visekako sam juce bio pomenuo da je mozda slucaj.Takodje i stizu whatsapp poruke,e sad dal zakasne koju sekundu ,nije bitno :) .Takodje mogu potvrdit da je auto fokus kamere brzi.Baterija vidim neki na Xda kazu da je bolja,da duze traje,ja nisam primetio.Meni je ista.Cak mi radi i popcorn aplikacija,ista ona koja nije htela na 7.0 .Sve u svemu,beta dosta blizu finalnom proizvodu .

Treba mi odgovor sto pre, za adapter, uzimati ili ne? Jel smem da okacim ovde link sa KP ili nekome da posaljem u pm?

Ako ti treba uzmi ga, ako ti ne treba nemoj.

Adater kao adapter, ne znam sta da ti kazem, sluzi svrsi

Nema šta da razmišljaš o kvalitetu. Bitno je da radi posao. Imaš lika sa KP koji ih prodaje za 300 din i dosta nas sa foruma ga je pazarilo.

Iz nekih svojih razloga ne mogu da kupim taj adapter. Zato i pitam, jer ne mogu taj vec sam nasao drugi za 140din, pa sumnjam u kvalitet

Prežali 140 din. i nadaj se da će raditi. Ne znam da li možeš da ga ispitaš preko CheckR app jer nije radila na Nougat-u?!

Kako pokušavaš da obrišeš?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Udjem u sistem, pa u overlays, i kada hoću da obrišem fajlove, ne dozvoljava mi.

Imaš u foderu substratum, SubstratumRescue.zip koji flešuješ.

Ma, kakvi, ni da čuje. Fleshujem ja to, izbaci da je sve obrisano , ali fajlovi su i dalje tu.

Odlicna baterija na Chromi
d5ab89b2fc2ee39f8e04b4d8093485b4.jpg
3a9d489e853d6192116f2f8dac9ac5ad.jpg

Sent from my LG Nexus 5X

Predjoh u Nexus 5X tabor :D Interesuje me gde da nadjem originalni kabl za punjenje (type-c to type-c)? :)

Vrh Dno