Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Ma ne mislim ja zbog dugmeta. Vec ta baterija. Vidim i na sajtovima kazu da je losija od note 4.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Nije losa od Note4 sigurno. On bas lose drzi, bolja je ovde sigurno.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

batak koliko si ga platio i od koga si ga uzeo ?

370. Mladen NS (procitao ovde da ste ga hvalili) posto Gremlin nije mogao da mi obezbedi jos jedan (prvi uzet kod njega).

Ma ne mislim ja zbog dugmeta. Vec ta baterija. Vidim i na sajtovima kazu da je losija od note 4.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Pa nemas mnogo opcija, kupi 6P.
Mali je broj phablet androida sa dobrom podrskom, cistim ili lajt skinovanim androidom, high end hw-om a sa boljom autonomijom od Nexusa. Mozda Z5P ali je skup, za vecinu neisplativ pored 6P.
Mozda OP3 ali ne verujem da mu nesto primetno duze traje baterija.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Fina maska - kvalitetna, dobije se i kod za proveru ® :)

IMG_20161019_190847.jpg IMG_20161019_191303.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Au koliko sitnicarite, telefon ubija...Pored Nexus petice stare najbolji fon u zadnje dve tri god...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da li sa ovim live earth wall-om mora i lokacija da bude ukljucena? Posto meni stalno pokazuje s. ameriku.

Sent from my Nexus 5X
Da. I na prvom pokretanju te pita za permission za lokaciju, vidi da nisi slučajno to odbio.
Mada ne mora stalno da radi, samo da te locira u startu, ja sam je posle ponovo ugasio.

Sent from my Nexus 6P

Au koliko sitnicarite, telefon ubija...Pored Nexus petice stare najbolji fon u zadnje dve tri god...

Sitnicarim ja mnogo, to je tacno. Ovo za dugme mislim da niko ne bi ni pomenuo (mozda ni ja) da nema drugi primerak pored. Deluje mi malo ujednaceniji ekran na ovom drugom.
Inace onaj Nilkin Qin flip izgleda odlicno i telefon pasuje u milimetar. Samo deluje da se preklop spolja guli pogledom (vec ima mala tackica gde je skinuta boja). Postavicu sliku kasnije.
P. S. Ne udebljava ga mnogo. A i dugme je lepse za stiskanje kroz otvor. :)

Poslednja izmena:
Instaliraj apk sa ovog linka i to je to.
https://drive.google.com/file/d/0BwduK1C1PXjxVXdTMWFwSWlzcGs/view

Najbolje pozadine do sada. Ovo je top. Hvala.

Fina maska - kvalitetna, dobije se i kod za proveru ® :)

Pogledajte prilog 212561 Pogledajte prilog 212562

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ovo mi se sviđa. Može slika kada staviš 6p u masku iz par uglova?

Cached, jos kad vidis oslikanu dugmad od nav bara kad gledas npr youtube bice veselo... [emoji23]

Ali nejednakost amoleda kolje, moras svaki cas raditi neko invertovanje ekrana, da se srede mrlje...

Ne volim oled ali vidim da prelaze sada uglavnom.

Vojkane, sta si mu odradio za bateriju. Na N ima mnogo battery draina. Kod mene raspad sistema, stalno neki wakeupovi. Morao sam o Google Photos app disableovati, jer se stalno zaglavi jedno jezgro na max. Jedva skontah da je do nje, vidim ja grijao sa telefon...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Danilo Pantelić, snimio sam već Rugged Armor, samo ne znam koliko većava fon, to me zanima.

I meni live wallpaper prikazuje samo ameriku a prilikom pokretanja dozvolio sam pristup lokacijama?

Koju verziju tapatalka koristite? Ima li neka fluidna kao sto je 4.8.3 bila? Ova 5.7.2 secka pa se stabilizuje.
A kad izgori Amoled, tek cu tad da kukam.
Inace, deluje mi da je ovaj moj malo ujednaceniji ali zuci. :D

5.7.2 secka ali je ipak "najbolja", sve novije koje sam probao rade losije.

Sent from my D6503

I meni live wallpaper prikazuje samo ameriku a prilikom pokretanja dozvolio sam pristup lokacijama?

A jel ti uključena lokacija? Ako jeste probaj clear data za ovaj wall, ako treba stavi neki drugi pa vrati na live

Sent from my Nexus 6P

Da li je neko probao pure nexus sa nugatom? Jos imam chromu i prezadovoljan sam,al me nesto kopka nugat

Drzim ja PureNexus. Sasvim ok radi.
Inace, oba Amoleda na sivoj boji isarana. Njen zut celom levom ivicom do polovine, moj horizontalno malo ispod pola. Oba ocajna. :D
Ajde pogledaj ti Loznice u Chrome-u.

moj je crn desnom ivicom ,mozda 2cm od desne ivice pa ka sredini i to po sred :) mislim crn na sivoj pozadini dok se na beloj u nekim uslovima to vidi kao roze. vise kada je mrak u sobi i slabo osvetljenje. znam da su amoledi na galaxy s6 od toga patili,ima ogromna tema na xda o tome. (a ovo je maltene ekran sa s6)

uglavnom deluje da su svi ovi modeli na nasem trzistu upravo vraceni pod garancijom zbog tih mana sa ekranom :) zato su i svi leshevi od prosle godine iako se ovaj mob proizvodio fazon do juna 2016 god :)

Poslednja izmena:
Ivane slaže se bilo koje staklo. Ne uvećava puno telefon spigen. Ja nemam tih problema sa ekranom. A za live wallpaper probajte onaj fajl sa xda. Ja sam skinuo neki koji je okačen ovde na forumu i nije mi radio...

moj je crn desnom ivicom ,mozda 2cm od desne ivice pa ka sredini i to po sred :) mislim crn na sivoj pozadini dok se na beloj u nekim uslovima to vidi kao roze. vise kada je mrak u sobi i slabo osvetljenje. znam da su amoledi na galaxy s6 od toga patili,ima ogromna tema na xda o tome. (a ovo je maltene ekran sa s6)

uglavnom deluje da su svi ovi modeli na nasem trzistu upravo vraceni pod garancijom zbog tih mana sa ekranom :) zato su i svi leshevi od prosle godine iako se ovaj mob proizvodio fazon do juna 2016 god :)
Kako bre crno? Meni zuto na oba. :D
To je apsolutni mrak i osvetljenje negde kod datuma. Na manjem osvetljenju crno, ne moze da se vidi. Ma da, svaki Amoled je isaran. Nema tu pomoci.
Hebiga, uvek su kod nas bili krsevi. Sta je tu je.

pa kako da ti objasnim ,siva ta iz chroma u tom cosku vuce na crnu ,znaci kao da nema sive :) mada moze da se primeti i na tamnoj temi na tt ,ali samo kada je brajtnes mali i kada je u sobi mrak.. sto je najgore ja tako i najvise koristim mob :( pred spavanje..

Poslednja izmena:
Meni vuce na zuto na oba primerka. Ludilo sa Amoledom. :D
Pa da, Tapatalk u mraku na malom osvetljenju je tuga.

Jos da ti poverujemo. :D

Nazad
Vrh Dno