Šta je novo?

Battlefield 1

Bas je poveca razlika u kvalitetu grafike izmedju multiplejer alfe i ovog singlplejer snimka. Nivo detalja je neverovatan. Mislim da su malo preterali. Blato u stvarnosti nije onoliko detaljno :d

Edit: Komentarisem snimak koji niko nije okacio... ja mislio ti azuran kada je BF1 u pitanju @Gdin_M. Eve snimka:

Edit2: Spojleri ovo ono. Ne gledajte snimak ako necete da kvarite dozivljaj kampanje. Bacite malo pogled u poslednjoj petini da vidite grafiku.

Edit3: Gledajte u Potplayeru, tjub je dno...

Potplayer Youtube Shortcut addon i vozi.

Poslednja izmena:
Igra je vec juce bila dostupna za igranje preko Origin Accessa, cisto da kazem.

Jel ima neko battlefield 1 standard edition? Zanima me koliko mapa ima? Jel ima bar 4,5? :D

Jel pocela danas neka open beta, videh negde? i traje li par dana, ako je pocela?

Ne, das 4 evra, i imas 10 sati.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nisam siguran da je dostupna cela SP kampanja na Origin Access. Uzeo sam ga pre neke 2 nedelje, baš ću instalirati za vikend BF1 pa da isprobam. Super mi je došlo za novu fifu, za 4 evra je probao, video da nije ništa posebno pa ću je verovatno uzeti tek kada malo padne cena.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ima samo dve SP misije i multi naravno.Mada skidam kapu za vizuelni prikaz.Mogu samo da zamislim kako izgleda u 4k na max podesavanjima.

Poslednja izmena:
Da se i ja malo nadovezem u vezi origin access-a. Fina, da ne kazem vrh stvar, ioako dolazi iz EA kuhinje.. 4 evrica mesecna i otvoren vault u kome je trenutno Unravel(recimo), a do kraja godine ce dodati Star Wars Battlefront, taman cu tad uplatiti da predjem Unravel i da probam Battlefront pre potencijalne kupovine. Iz tog ugla, dakle probas(testiras) stvari fina stvar. A i generalno kad pogledam koliko sam i kako igrao neke prethodne BF naslove, cenim da mi je bilo bolje da sam koristio origin access, mada dobro tada nije bio dostupan. Velika sansa da cu tako igrati i BF 1 kad nadje na accesu jer znam da me nece drzati vise od 2 meseca maksimum i posle tu i tamo ponekad bih odigrao.

Izgleda veoma dobro, mozda ovo bude i igranije od conquesta

Izgleda odlicno!Mozda su stvarno "uboli" ovaj put sa ovim novim modom.A grafika je-boli glava.Pa dobro,necu imati nista protiv da malo odmorim od conquesta!:D

Super je grafa, ali ne čini li vam se da se kreću previše brzo?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Otkrio si nešto što će ti uzet više para nego da si je kupio..

Otkrio si nešto što će ti uzet više para nego da si je kupio..

To bas i nije tako, ok BF1 nije trenutno dostupan, bice kasnije, ali ajde da uzmem Star Wars Battlefront. Osnovna igra+Season pass kostaju trenutno 50evra, a to ti je 12 meseci origin accessa (ima cak najava da ce ubaciti nesto tipa bundle za 6 i 12 meseci sa popustom, ali dobro to je na dugom stapu). Mogu da garantujem da vecina ljudi ne igra toliko nijedan BF naslov niti ce igrati Battlefront, tako da njima(kao i meni) ova opcija itekako odgovara, kad mi se igra 4 evrica i teraj, uz to ima i drugih igara(Unravel npr..).
Odgovorno tvrdim da vecini ljudi koji su do sada placali full cenu igara+season pass, ovaj origin acess je jeftinija varijanta i mnogo prakticnija varijanta. Ja eto mogu da kazem, s`obzirom koliko sam igrao da sam bezveze dao pare za BF4+Premium, neko drugi naravno nije, ko ja nabio 1k sati ili vise. Jedino sto eto nemas igru na svom nalogu, sto po mom misljenju nije toliko bitno.
Naravno sve uz ogradu, iz nekog mog subjektivnog ugla.

Poslednja izmena:
Upravo tako kako je djokosrb objasnio. Ne drži ni mene dugo igra a kupio sam isto svojevremeno bf3 ceo na popustu i bf4 kod sećam se za oko 2000 din u ltc preko oglasa. I nisam se naigrao ni blizu koliko sam platio. Ovde je super što možeš uzeti origin access i odmah ukinuti i važi ti mesec dana a ne moraš da paziš na kalendar ako hoćeš samo 1 mesec da probaš. Nisi vezan da trošiš pare iako ne igraš više. Znači za manje od 500 din obrneš igre i ne gledaš na krekove i imaš i online igru, mislim da je dobar dil. A naravno da će svako ko želi jednu igru da igra godinama da je kupi ili napravi sebi računicu koja je bolja. Mada ovo je zaista nešto što svako može da izdrži. 16 dinara dnevno :)

Inače BF1 kampanja je jako uzbudljiva, prva misija je kraća dosta a druga duža tako da ima par sati zabave. Kvalitet igre me je oduševio u single playeru. Multi je uvek bio dobar koliko se sećam bf.

Poslednja izmena:
To bas i nije tako, ok BF1 nije trenutno dostupan, bice kasnije, ali ajde da uzmem Star Wars Battlefront. Osnovna igra+Season pass kostaju trenutno 50evra, a to ti je 12 meseci origin accessa
Potpisujem sve napisano.Da ovakav nacin preuzmu i drugi servisi,potreba za piratima bi drasticno opala.Itekako se isplati ovo.
Jedino sto eto nemas igru na svom nalogu, sto po mom misljenju nije toliko bitno.
Takodje delim isto misljenje,origin kao servis skoro da i ne koristim.Presao Unravel i to sam igrao svaki drugi treci dan po malo,a pretplata mi istice 25-tog.Mislim da nema nigde da se uzme za 4 evra.

Mislim da je slica pretplata buducnost, nesto kao netflix. Placas mjesecno 10€ i imas dostupno na hiljade filmova i serija + acc mozes dijeliti po pola s nekim kao i sto radim (ili za 12€ dijelis sa 4 osobe). Samo je sada ovo tek pocetak, ima slabo igara pa sve zavisi sta ko preferira. Bilo bi odlicno da steam podje sa slicnom pretplatom.

Ma gde se isplati. Recimo da placate dva servisa (origin i steam) 4+5 recimo. To je 108e godisnje. 99% vas ne trosi te pare. To je samo marketing fora,i to dobra, nikad se iznajmljivanje nije pokazalo jeftinije od kupovine (na duze staze)

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Pa i nije ovo baš nešto što bih plaćao svaki mesec, nego daš 4 eura i odigraš sa liste šta te zanima, probaš nešto što bi kupio na popustu, tipa sad BF1. Nije to uopšte loše ako se pametno koristi.

Nazad
Vrh Dno