Šta je novo?

Gears of War 4

Kakav je MP u Gearsu ? Nisam igrao ni jedan prethodni..mozda neki pirat na hamachiju pre 10 godina il kolko je vec out jbm li ga.. Ima li neki ranking sistem, tipa levelovanje i unlock oruzja ? Ili je quick play uglavnom poenta ? Uzeo bih najvise zbog toga..

53gb skinuto, mislim da ce ovaj put uspeti preko store-a, nisam do ovoliko dosao skoro :D

Gde ima da se uzme jeftinije od store-a?:p

^
Malo je bolji,ali za mene je bas skupo.Nista,cekamo povoljniju priliku ako bude.

na 62 gb pukao store, pa ****m ti vin 10 :D ne znam vise kako da je skinem :D

Fino izgleda, igrao sam GoW1 pre ohoho već 10 godina, ali realno dok ne izađe na Steam-u neće od mene dobiti ni cent, možda kad srede taj krsh zvani win store koji izgleda da nije napravljen za skidanje nečega veće od stotinak MB.

A i realno znamo koji je razlog što igra ima samo na store-u, da prisile narod na Win 10, ovako bi recimo na Win 7 skinuli igru preko steam-a i nešto čačkali da prisile DirectX 11 u engine-u.

Naravno. To se čeka.

Velika cena 60e jos sam video da cak ima i za 100e smesno ceka se kada bude normalna neka cena.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Pa, moze da se uzme za 45e vec sada.

Gde ima za 45e?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ima kupona kod nas za 3500 dinara, samo nzm nekog da je kupio, dakle onih vaucera. Mada opet prodavac deluje ok.

Stalno puca na store-u download, uradio sam onaj reset store-a run...pa je izaso update za store juce i to sam ubacio, imam zadnje update windowsa, vidim da ima jos dosta nacina po forumima za podesavanja skidanja ali brate cemu to...

Dzabe ti dobra, stvarno dobra igra po onome sto vidim po netu, kad ljudi ne mogu da je skinu :)

Možda je pominjano ali kad je Forza Horizon 3 izašla Digital Foundry je izbacio klip oko ovog Store problema. Naime lik je rešio problem tek nakon clean instalacije W10 Anni preko ISO fajla sa sajta. Svi računari gde je Anni došao kao update imali su problem sa pucanjem Store-a. Jel iko od vas uspeo da skine igru?

Ja jesam, posle jedno 4 neuspela dowloada. Skinuo sam skoro 400GB zbog ove igre. :)

Preuzimanje originalnih izdanja, preko zvanicnih izdavaca moze da bude bas ponizavajuce :D

Preuzimanje originalnih izdanja, preko zvanicnih izdavaca moze da bude bas ponizavajuce :D

ma pricekacu da srede i ovo, izasao je i danas update za store, izgelda da rade na tome :D meni sinoc puklo na 71.5 gb a treba da skine 73.29 gb mislim ludilo :D :D :D

Ja sam zasad samo XBO verziju skinuo, Win10 ću ostaviti dok ne reše ovo.

Pouzdano je, tako sam ja uzeo FH3.

Untitled.jpg 2k rezolucija sve full do kraja...Vsync 60 fps average, inace mnogo dobra igra :D

2.5K rezolucija

2K je 2048x1536 | 2048x1152 | 2048×1080, dakle bliska Full HD (1920x1080).

Poslednja izmena:
Zasto mi stoji na store da moj pc ne podrzava ovu igru. Stvarno su sampioni :)

Послато са SM-N930F уз помоћ Тапатока

Da li je moguce da je posle nekoliko dopuna ova igra dosla do 109 gb? :)

Mislim da je ovo rekord i da nijedna druga igra bez modova i 3rd party dodataka zauzima ovoliko. Sem ako mozda neko ne zna neku drugu igru cija instalacija zauzima vise?

Recimo COD IW i MWR zauzimaju preko 120GB ali opet to su 2 razlicite igre...

Da li je moguce da je posle nekoliko dopuna ova igra dosla do 109 gb? :)

Mislim da je ovo rekord i da nijedna druga igra bez modova i 3rd party dodataka zauzima ovoliko. Sem ako mozda neko ne zna neku drugu igru cija instalacija zauzima vise?

Recimo COD IW i MWR zauzimaju preko 120GB ali opet to su 2 razlicite igre...

Install sizes have been ballooning with the onset of 4K gaming, and the recently released PC version of Final Fantasy 15 may well top the lot. The 85GB base game combines with the 63GB optional high-resolution pack to make the install a whopping 148GB. Imagine downloading that on an old modem.

Nazad
Vrh Dno