Šta je novo?

Gears of War 4

Stavi bre javno gde ima kljuceva. :)

Ne, direktno se linkuje na MS nalog.

Kako mislis direktno? Dam moj nalog nekome i on to kao "linkuje"? :)

Store isto ima opciju da se redeemuje code, a uz karte idu kodovi za nvidia sajt, tako da to linkovanje deluje malo sumnjivo...

Ne, nego nvidia redeem sajt ti direktno nalepi igru na nalog... Kao sto rade i sa steam igrama, ne daju vise kljuceve, nego vezu za nalog.

To je sve OK, ali pitanje je bilo gde to ima za 15$?

Po toj ceni bih i ja ovo uzeo.

Privatno lik prodaje.

Jel ima negde jeftinih ključeva?

Nope, bar ja nisam nasao nista pouzdano, ukljucujuci i ovog Shimecovog. :D

Niko od preprodavaca ne nudi graficke sa kljucevima :(.

Ja nemam, sorry.

Iz ugla grafike i optimizacije stvari deluju fenomenalno. pazi na ultra 61fps baca jedan r9 380x u 1080p. Bruka.
Sad jos da sacekamo jos neki review same igre, pa se mozda i uzme.

Dobija oko 9 ocene bruka igra ali me jos zeza store ne. Mogu da skinem...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Pokrenuo sam jutros malo, deluje zadovoljavajuce, mada kod mene na Ultra ima dropova povremeno. Mislim da je procesor polako problem.

Igra izgleda fantasticno i radi fantasticno, svaka im cast. Kada pogledas ovako neki naslov dodje ti da places kad vidis kako vecina drugih igara uzas radi, a losije izgleda.

Igra izgleda fantasticno i radi fantasticno, svaka im cast. Kada pogledas ovako neki naslov dodje ti da places kad vidis kako vecina drugih igara uzas radi, a losije izgleda.

sve igre pod unreal engine 3 su vrhunske radile na pc-u sa unreal 4 sve se to nastavilo :D

Ovo nikad nije bio moj tip igre, prosli delovi su mi bili dosadni, sa losim gameplayem, ovaj cu samo probati zbog odlicne grafike, pa kolko izdrzim... tipican konzolski naslov sa bezveze odradjenim sistemom covera i napucavanja... onaj osecaj kad na silu pokusavas da zavolis neku igru, ali nikako ne ide...
Takodje bezveze camera i FOV.

Koliko hejta u jednom postu :D.

ćuti, dobro god of war serijal da nije uvredio...

Graficke opcije kao u Sirious Sam-u :) Kolko hoces. Moz za GamBoy da podesis da radi

Nazad
Vrh Dno