Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

kako ide na mx playeru sa hw ukljucenim ?znaci sve ono sto si stiklirao za hw+obrisi...
Samo hw nije mogao ni da pokuša. Zeleni ekran sa šarenim kockicama. A na sw je ponavljao sekundu videa non stop, kao da ploča preskače. Tek posle toga sam aktivirao opciju hw+. Govorim o 10 bitnom videu

Poslednja izmena:
Ne znam jel neko naleteo na Youtube apk za smart TV. Po meni najbolja aplikacija za Youtube na kitajcima. Mnogo bolja od one za android TV.

Ne mogu link jer je na 4pda. Okacicu ovde ako je dozvoljeno. Kad stignem kuci.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ima je na apkmirror

Izvinjavam se onda, sad vidim gde je *****.

Mislim da imam link za tu treću, šaljem na PP

Cekam ja bokija ,mislim da sam je imao instaliranu ali se ne secam razlike u odnosu na y android tv.Poslao si mi instalacija za google tv youtube hah kralju.

Razlika je sto je ta YT aplikacija prilagodjena za koriscenje kursorskim tasterima na daljincu.

el to ova apk...ako je takva..to imam fabricki na Wetek-u...mnogo zgodnija za koriscenje...
30ufk93.png

Može li Sport klub da se gleda? Bilo je ranije sad ne mogu da nadjem.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Babicu izgleda da je tvoja 2.2 verovatno novija sad cu da je isprobam.

Probao sam tvoju. Nece da se instalira kod mene. Jesi ti uspeo?

Poslednja izmena:
probao na telefonu,meni ovo totalno nefunkcionalno na fonu(radi,li mi nije prakticno...)...probacu mozda kasnije na Wetek cisto iz znatizelje,jer mi nije potrebno...

Ovo izgleda identično kao YT aplikacija na LG TV (WebOS).
nema potrebe za njom, barem ko koristi airmouse.

Nazad
Vrh Dno