fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
Upravo tako, testirajuci brzinu sa i bez kabla je nebo i zemlja.
Sent from my D6603
Sent from my D6603
Stavi sva tri uredjaja na metar- 2 m od rutera I vidi brzinu downloada za sve .vidi za mini m8s (bas me zanima predpostavljam da je manja od 10)Kod mene je ok I preko wifi kad je ruter u istoj sobi ,dal uredjaj ima externu antenu ili nema uopste nije bitno (moze cak da se desi da ima slab prijem u odnosu na uredjaj bez externe antene)Upravo tako, testirajuci brzinu sa i bez kabla je nebo i zemlja.
Sent from my D6603
Moguće je. Javljam u toku dana.Da li je moguće da proveriš video out? Da li baca sliku ? Imam stari projektor koji ima video in ili vga, nema hdmi![]()
Corax kad ce ta recenzija?
Mini m8s na 5m od rutera katastrofa!
Koci kodi,iptv, jedino je sd kvalitet zivahan bez kočenja ostalo je diskutabilno.
Toliko o wifi kvalitetu na ovim boxovima.
ps nije ruter u pitanju jer na ps3/4 multi, striming radi bez problema.
Sent from my D6603
Ma ko zna koliko pregradnih zidova ima na tih 5 mProbaj da ga okrenes naopako
Phantom, nažalost, ne mogu da isprobam. Ovaj AV kabl što imam ne ulazi do kraja u box i nema slike na TV-u. Pokušao da guram malo jače, ali neće. Izvini. :/Da li je moguće da proveriš video out? Da li baca sliku ? Imam stari projektor koji ima video in ili vga, nema hdmi![]()
Ovaj sam izvojio na Aliji, pa ako si mozda probao D3GO, mozes li da mi potvrdis da li radi?
mislim da ima i neki free hd kanal za probu,N1 hd na primer.Probaj da vidis koliki strim vuce i da li je slika fluidna.Phantom, nažalost, ne mogu da isprobam. Ovaj AV kabl što imam ne ulazi do kraja u box i nema slike na TV-u. Pokušao da guram malo jače, ali neće. Izvini. :/
Radi D3Go bez problema. 2.5Mbps je bitrate. Nekad pusti kanal u lošem kvalitetu (500-700Kbps), a onda za par sekundi (nekad za 2-3sec, a nekad za 10sec) podigne na 2.5-2.6Mbps. Reč je o SD kanalima. Nemam HD kanale da isprobam (mada mi nije palo na pamet da probam RTS HD/Digital, kako se već zove sada).
Poenta je u tome da su napravili fake spec i da nasi ljudi to ovde kupuju a ne kod tih prodavaca na aliju,sistem laze pa onaj ko prvi put vidi neki od ovih uredjaja misli da je kupio uredjaj sa 2 gb rama .Cisto sumljam da neko ko se razume nije primetio.Kaze jedan clan freektaba da antutu vidi ovaj uredjaj kao da ima ravno 2 gb ram,a lik na libreelec forumu se cudi kako ga libreelec vidi kao uredjaj sa samo 1gb .Nije zlato sve sto sijaGeneralno gledajući 90% android boksova su nečiji lažnjaci.Ne zna se proizvođač,tvorac firmvera i tako redom.
Kineskih pravih brendova možda ima desetak,a ovih drugih na stotine i hiljade,ništa čudno.
Ovaj pomenuti ima pravu memoriju ,samo je neko slagao njen kapacitet,ništa čudno,možda su njega slagali pa on svoje kupce ili to radi namerno.Uvek pogledati broj pregleda oglasa i brend uređaja proveriti na nekom stranom forumu specijalizovanom za android boksove.
A hd kanali? Nek te lepo sluzi...Мени стигао Beelink Mini MXIII II стигао са кодијем и адоновима већ инсталираним, све ради филмови серије... Инсталирао и d3go, ради без проблема, првих неколико секунди иде лошији снимак али се онда поправи. Прикључен је на лан кабл, једино сам искључио у подешавањима HDR јер ми је слика много тамна са тиме.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja poručih ovaj novi Xiaomi Mi Box što su izdali za USA tržište. Našao sam iz Engleske jednu firmu koja šalje u EU (imam u Hrvatskoj rodbinu prijatelja), tako da ću oko 1. novembra imati i odraditi review.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari