Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

- Takodje sam zvao Samsung na 011 broj i ocigledno se javio neko iz Hrvatske sto sam se zacudio.
Jer brnuto ne bi proslo naravno
?
Nisi svestan koliko hrvati zovu svoje servise, a javljaju se ljudi iz call centra u Srbiji.

Pre neki dan mi je donet Samsung lap x09 mislim, i5, tanak, nekako se izvitoperio touchpad, pomislim od pada, a onda shvatim da ga nešto pritiska odozdo. Otvorim lap, baterija se nadula, toliko da je iskrivila malo i kućište :) Ladno i dalje radi baterija, sve normalno i touchpad radi :) Izvadio sam ipak bateriju.. lap sada radi na struju. Nisam uspeo da kod nas pronadjem zamensku...

?
Nisi svestan koliko hrvati zovu svoje servise, a javljaju se ljudi iz call centra u Srbiji.
Daj dokaz, ovo ozbiljno ne verujem! U stvari ne verujem da prolazi bez problema.
(ali sa druge strane oni ce sigurno razumeti septembar, a koliko nas ima predstavu gde je ozuljak i veljaca? Ja ne znam ni u kom godisnjem dobu su :))

A ovi sa KP, sada ce se smeskati ovi sto su uzeli "Dubai replike" ;)

Poslednja izmena:
Što te to čudi, pa koliko kojekakve podrške za USA tržište daju indijci koji zbog različite vremenske zone rade svaku noć. Sećam se jednog filma sa onim glumcem što ga ne volim, krevelji se stalno, Jim Carey. Ako sedne na jednu stranu onda je Džon ako sedne na drugu, onda je Stiv, zato što oni kojima je potrebna podrška onda misle da da mozda pričaju sa onim čovekom od prošlog puta a Jim se greškom javi sa svojim imenom.

Tako su neki tamo izračunali da je jedna tehnička podrška dovoljna za ovo govorno područje, jedino operater se neki puta predje pa se izrekne odakle je.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Zašto ići do Indije ,imaš primer u sred Beograda,ncr koji je 50% finansiran od države iako je 100% privatna firma.. radi se uglavnom druga i treća smena ,call centar za usa i podršku vezanu za fiskalne kase i neke štampače

Poslednja izmena:
Note 7 zavrsi kao i Lumia ***... :)

Strava...sad mozemo da zatvorimo temu otprilike!

Al Flossy je pobedio...

7de66a01792b6709fd5e3ac579e9f096.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sreca pa u poslednjem.momentu umesto n7 uzmem edge ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa mozda bi te i note sluzio ko zna :d

WthOMam.png

Sent from my D6503

Što te to čudi, pa koliko kojekakve podrške za USA tržište daju indijci koji zbog različite vremenske zone rade svaku noć. Sećam se jednog filma sa onim glumcem što ga ne volim, krevelji se stalno, Jim Carey. Ako sedne na jednu stranu onda je Džon ako sedne na drugu, onda je Stiv, zato što oni kojima je potrebna podrška onda misle da da mozda pričaju sa onim čovekom od prošlog puta a Jim se greškom javi sa svojim imenom.

Tako su neki tamo izračunali da je jedna tehnička podrška dovoljna za ovo govorno područje, jedino operater se neki puta predje pa se izrekne odakle je.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Indijci govore engleski.
Hrvati su polurazumljivi danas pogotovu mladji.

Ajde zatvarajte temu i stavite redirect na onu iz attacha da se telefoni vrate. Cela ova tema je lakrdija...

Zašto da se zatvara ? Ako se bude pojavio na crnom tržištu za oko 350e biće ovo popularan mob [emoji23]

Mada pitanje da li će dobijati updejte od Samsung-a :)

Ma za*ebi, ne bi ga uzeo ni da je 20e, treba da razmišljaš da l' će ti zapali kuću ***..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koliko je stvar zaista ozbiljna :D

Samsung's Explosion-Proof Note 7 Return Packaging WTF:D

Neka mu je vecna slava i lako samozapalenje.Bio je dobar mlad,ambiciozan pun energije(mozda i prepun)ali teska bolest je ucinila svoje pa mu cak ni hemoterapije nisu pomgle.Pamticemo ga kao heroja 21 prvog veka.Amen.Za sve fanove opelo ce se odrzati online.Za tacan datum bicete obavesteni.Neka note 7 primi moju sucut i sucesce.:(

Zašto da se zatvara ? Ako se bude pojavio na crnom tržištu za oko 350e biće ovo popularan mob [emoji23]

Mada pitanje da li će dobijati updejte od Samsung-a :)
Realno bilo bi i bolje da ne dobije update...samo bi ga dodatno unakaradili, znas i sam ;)

Ko ima note 7 neka ga sačuva, za 5 godina biće kolekcionarski primerak

Imam neki osećaj da je Htc makar duplo pojačao proizvodnju pixel xl posle ovoga :)

Vrh Dno