Popcorn je izumro, kako mislis sa stock daljinskim da koristis torent, yt, i browser (to si nabrojao), sam sebi daj odgovor
Najjeftiniji airmouse kosta oko 8$, bez tastature, ali to ti uglavnom i ne treba.
Sa stikovima ne ide daljinski.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Od najjeftinijih potpuno funkcionalnih neki mini m8s, recimoŠta je aktuelno od najjeftinijih android boxova/stickova (a da su ipak upotrebljivi za osnovno u 2016 godini).
Popcorn i youtube bi se pretežno koristili.
Plus je da se može instalirati browser, torrent klijent i mx player, ali nije neophodno.
Ne mora ni 1080 izlaz da ima, koristio bi se na 720p televiziji.
Za sve navedeno kolika je patnja koristiti daljinski koji dolazi sa boxom/stickom?
Da li je ipak bolje uzeti neki žiroskopski daljinski/miš sa tastaturom?
Koliko se kreću najjeftiniji takvi?
Gledajući sliku, očigledno ništa. HDR na fotoaparatima služi da od dve slike koje su različito eksponirane napravi jednu koja će imati najbolje detalje od te dve slike. Na primer, slikaš nešto, a iza ti je sunce. Prva slika bude sa otvorenom blendom da bi se to što slikaš lepo videlo ali na toj slici pozadina ti bude presvetla. Druga slika bude sa zatvorenom blendom gde je to što slikaš skroz mračno, a pozadina baš kako treba. Onda softver to spoji u jednu sliku i napravi je tako da sve bude kako treba. I ono što slikaš i pozadina.
Pusta i HD audio tj propusta ako imas vezu sa AVR-om neke vrste
Stigao ovaj Beelink GT1 (S912) što sam naručio za drugara. Neću ga do kraja istestirati, neću stavljati Google nalog, ali Terrarium i Kodi da. Ostalo leti i na mom S812 tako da ne vidim mesta nekom strašnom unapređenju.
Da izgleda premijum, izgleda. Čak me i plaši veličina, da se ne pregreva slučajno.
Ne pregreva se, bude mlak pod opterećenjem.Brzi je od s812 ali sto ti kažeš, ništa spektakularno.Planiram jos da vidim da li ima 4K opciju rezolucije u youtube-u.
Sent from my D6603
Terrarium Tv nema na Marketu,posebno se instalira....
Šta da kažem,radi kako treba, brzo, bez štucanja. Odmah po vezivanju na net dva apdejta jedan za drugim, ima Google Play.Stigao ovaj Beelink GT1 (S912) što sam naručio za drugara. Neću ga do kraja istestirati, neću stavljati Google nalog, ali Terrarium i Kodi da. Ostalo leti i na mom S812 tako da ne vidim mesta nekom strašnom unapređenju.
Da izgleda premijum, izgleda. Čak me i plaši veličina, da se ne pregreva slučajno.
amlogic s905x i amlogic s912 trenutno imaju problema ali resive prirode ,pisao sam o tome.Probaj mx player sa hw tjst onemoguci hw+(sredice valjda te kodeke)Šta da kažem,radi kako treba, brzo, bez štucanja. Odmah po vezivanju na net dva apdejta jedan za drugim, ima Google Play.
Probao sam one moje od ranije h265.
Mx Player sa ekstremnim kodekom, hardversko + dekodiranje i Kodi.
Filmovi i serije su rekao bih nezahtevni, 3 giga max.
Ukoliko nije 10 bitni video radu bez greške. Ukoliko je 10 bitni na mx plejeru zeleni ekran sa kockicama drugih boja.
Kodi ih pušta "bez" problema. Štucne prilikom puštanja ili premotavanja ali nadalje pušta naoko kako treba. Tu mi je upali u oči da slika nije kristalno čista, kao da gledam dvd rip.
Probam iste filmove direktno na TV-u i slika je kristalno čista, onako kako je i za očekivati.
Malo sam se razočarao u mogućnosti ovih "budžet" Android bokseva.
Ostaje mi da ih i dalje, u slučaju 10 bitnog h265, gledam na plejeru TV-a a blic koristim kao torrent mašinu i server.
U principu sad samo cepam Terrarium, dovoljno mi je dobra slika. Smor je samo što sve više naslova ima u h265 pa mi budu oči dok biram 264![]()
Da napisao sam ti...Do 50 e vrednosti ide samo pdv +troskovi poste.Milko 10bit hevc sasvim lepo radi I na amlogic s905 a trebalo bi I na amlogic s912(trenutno ima manjih problema koje ce ispraviti)
Upravo mi je stigao NEXBOX A95X S905/1GB RAM/8GB ROM.
Ovih dana ću videti da odradim recenziju. Ako imate video semplove koje bi želeli da isprobam na njemu, pošaljite linkove.![]()
kako ide na mx playeru sa hw ukljucenim ?znaci sve ono sto si stiklirao za hw+obrisi...Jesi pisao ali ja licno probao,
ovaj
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_339984.html
ovaj
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_354506.html
i ovaj
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html
i opisao. Probao uvek iste filmove i to je to. Jedino nisam isprobao S905 sa 2 giga. Pitao sam te za tvoj model ne bi li kupio sebi rekao si svejedno koji je. ***, moja iskustva su ovakva. Pored Plejera na tv-u (WebOS) ovo kako otvara s912 nema sta da trazi. "Sreca" pa ovi h265 na Terrariumu nisu 10bitni.
Ako je na s912 do kodeka i ispeglaju ih jos bolje.
Nisam stigao ni da ga uključim u struju još uvek.Jesi li mu nabudzio hladjenje?
znam...Nisam stigao ni da ga uključim u struju još uvek.Modovaću ga tek nakon testiranja i pisanja recenzije. Postoji i Tronsmart ROM za njega, kažu da fino radi. Ima i LibreELEC i RemixOS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari