A androidu su potrebni cleaneri? [emoji23]Ja ga naš'o i instalir'o, videćemo čemu služi i valja li.![]()
Inače, ovakve stvari su bile nepotrebne na 8.1 a za 'desetku' ne znam, ko zna šta su oni sve zbrčkali u nju, pa su klineri možda povremeno potrebni, slično Androidu.
Verovatno da jesu inace ih ne bi pravili.Milioni ih svakodnevno koriste.A androidu su potrebni cleaneri? [emoji23]
Eee gde si bio kad sam se mucio s kojekakvim klinerima da mi to kazesTo si u pravu, svi ih koriste ali to ne znaci da su takve app potrebne uopste![]()
Sent from my D6503
Kod Vibera je neki lokalni folder, pa moze rucno da se cisti. Instagram npr. cuva sav cache u svom sandboxu, pa kad se napuni reinstall samo pomaze.A šta radite kada Viber napuni telefon sa slikama iz konverzacija?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ima li neka YT aplikacija da ima cast to tv a da je free? Tubecast se placa, a my tube ne radi kako treba.
Sent from mTalk
Meneizbaci kada dodjem do ekrana gdje skida neki sadrzaj, dosao do 50% i izbaci. Lumia 640dsIzašla Fifa Mobile (FIFA 17, mada grafika je baš loše odrađena za 2016, umesto da je poboljšaju oni je upropastiše zarad uštede na prostoru) Jedini plus je što može da se igra u Continuum-u.
Sent from mTalk
Pa možeš da castujes sa Edge browsera kad odeš na YT. Samo povežeš TV sa mobilnim preko koda koji dobijaš u YT aplikaciji na TV.
Neverovatno je da jedan MOD ovde pravi svojim ironicnim pitanjima pravi haos i od teme za aplikacije pravi temu za ironicni FAQ .... :trust:
Nego, evo nesto lepo
Pogledajte prilog 211730
http://www.winbeta.org/news/ookla-releases-new-speedtest-app-for-windows-10-and-surface-hub
Pa to je ovde uobicajena praksa ,svi smo jednaki ali su neki jednakijiNeverovatno je da jedan MOD ovde pravi svojim ironicnim pitanjima pravi haos i od teme za aplikacije pravi temu za ironicni FAQ .... :trust:
Kako su uspeli da je instaliraju kada nije dostupna za Mobile.
Sent from mTalk
Neverovatno je da jedan MOD ovde pravi svojim ironicnim pitanjima pravi haos i od teme za aplikacije pravi temu za ironicni FAQ .... :trust:
Nego, evo nesto lepo
Pogledajte prilog 211730
http://www.winbeta.org/news/ookla-releases-new-speedtest-app-for-windows-10-and-surface-hub
Niko ne rece da ima zvanicna Formula 1 aplikacija, skroz je dobra.
Neko još uvek prati formulu!?![]()
Ma kakva 2 meseca, taj bug je prisutan sigurno od aprila, ako ne i ranije (znam sigurno da je bilo još od RS1 Insider-a.Stiglo azuriranje za Outlook Mail i Calendar za ne-insajdere...live tile niko i ne pominje. Pitam se dal uopste i rade nesto po tom pitanju..evo proslo je skoro 2 meseca od tog buga i jos uvek nista.
A ni vaterpolo, ritmičku gimnastiku, umetničko klizanje i kriket.Ni formulu a ni fudbal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari