Šta je novo?

Aplikacije za Windows 10 Mobile , nove,univerzalne

Ja ga naš'o i instalir'o, videćemo čemu služi i valja li. :)
Inače, ovakve stvari su bile nepotrebne na 8.1 a za 'desetku' ne znam, ko zna šta su oni sve zbrčkali u nju, pa su klineri možda povremeno potrebni, slično Androidu.
A androidu su potrebni cleaneri? [emoji23]

Sent from my D6503

^ Pored W10M, svakodnevno koristim i Android - i to kao glavni telefon - i na njemu imam SD Maid Pro, ako sam dobro zapamtio pun naziv aplikacije; uključim je jednom na 5-6 meseci da vidim šta će prijaviti, i rekao bih da pomaže pri rasterećenju telefona. Naravno, moguće je i da grešim i da je sve to placebo efekat, ali takvo je moje mišljenje na osnovu ličnog iskustva.

To si u pravu, svi ih koriste ali to ne znaci da su takve app potrebne uopste :)

Sent from my D6503

Ko ti je kriv sto si bacio brdo para na smartfon sa najgorom trash modifikacijom androida aka samsung [emoji23]

Sent from my D6503

A šta radite kada Viber napuni telefon sa slikama iz konverzacija?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A šta radite kada Viber napuni telefon sa slikama iz konverzacija?

Kod Vibera je neki lokalni folder, pa moze rucno da se cisti. Instagram npr. cuva sav cache u svom sandboxu, pa kad se napuni reinstall samo pomaze.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Uhhh, baš nezgodno. To je malo glupo rešeno, zar ne.

Izašla Fifa Mobile (FIFA 17, mada grafika je baš loše odrađena za 2016, umesto da je poboljšaju oni je upropastiše zarad uštede na prostoru) Jedini plus je što može da se igra u Continuum-u.

Sent from mTalk

Ima li neka YT aplikacija da ima cast to tv a da je free? Tubecast se placa, a my tube ne radi kako treba.

Sent from mTalk

Pa možeš da castujes sa Edge browsera kad odeš na YT. Samo povežeš TV sa mobilnim preko koda koji dobijaš u YT aplikaciji na TV.

Izašla Fifa Mobile (FIFA 17, mada grafika je baš loše odrađena za 2016, umesto da je poboljšaju oni je upropastiše zarad uštede na prostoru) Jedini plus je što može da se igra u Continuum-u.

Sent from mTalk
Meneizbaci kada dodjem do ekrana gdje skida neki sadrzaj, dosao do 50% i izbaci. Lumia 640ds

Sent from mTalk

Ni formulu a ni fudbal

Stiglo azuriranje za Outlook Mail i Calendar za ne-insajdere...live tile niko i ne pominje. Pitam se dal uopste i rade nesto po tom pitanju..evo proslo je skoro 2 meseca od tog buga i jos uvek nista.

Stiglo azuriranje za Outlook Mail i Calendar za ne-insajdere...live tile niko i ne pominje. Pitam se dal uopste i rade nesto po tom pitanju..evo proslo je skoro 2 meseca od tog buga i jos uvek nista.
Ma kakva 2 meseca, taj bug je prisutan sigurno od aprila, ako ne i ranije (znam sigurno da je bilo još od RS1 Insider-a.

Kad ste kod sportova EA Sports nas je castio FIFA 17 mobile for windows 10 phone.Nice,to cu jedino da igram pored NBA JAM-a.Probao crashovala mi je par puta ali posle softrestarta sljaka kao svajcarski sat i mogu reci da u opste nije losa.Pa ko gotivi fucu pravac u Win Store :d

Nazad
Vrh Dno