Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

Ne postoji dual SIM sa Telenora :)

Sad bih u mallu u Etisalatovoj radnji (najveci uae provajder), drugar resavao neki postpaid paket i ja priupitam lika u fazonu; "sta je sa note 7icom", kaze lik; "Sir, we dont want to kill our customers, we returned all devices to samsung until further..."

Lool

Ali cudno, fon im jos uvek stoji u ponudi... ko zna stq ce biti. Na najvecem sajtu za polovne stvari ovde, note 7 moze da se nadje za 500e nova serija.

Sou

Poslednja izmena:
O tome ti pricam. Kad padne cena ispod 400e vec cu biti spreman da rizikujem

Dobro pa si ti svoj na vreme zavaljao villi :d

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

A javio mi se lik. Promenio ga novi, ali mu se pregreva. Zamolio me da odem da zamenim za s7, pa cu to uraditi ako u novembru traje mogucnost zamene i dalje... Note 5 mama i dalje :)

Nas lik te zamolio da u UAE zamenis za S7? Koliko li cesto putujes ;)
Ja sam se za Koreju salio, da napunim kofer jabukama pa prodam tamo (10e/kg), isplaticu put.
Ti ponesi kupus/zelenu salatu, prodas u UAE, ostace ti i za veceru u Al Muntahi :)

Svakih mesec-dva uglavnom. Firma mi placa put, tj daje pare za kartu. Daju biznis, ali putujem ekonomskom :)

Lepo je Erika rekla, ako dodje do toga mogu odma cao-zdravo

Pa znaci sjajno!! Sreca pa moze da se drzi u akvarijumu kad se ne koristi :d

Lepo je Erika rekla, ako dodje do toga mogu odma cao-zdravo

mom burazeru sutra stize note 7. Rekoh mu da pazi da ne izgori hummera :) . sto je najgore on mi pokloni svako fon posle 2-3 meseca korišćenja. [emoji15]

Sent from Note 5.

Haha e bas u problemu si druze :d Evo dacu ti ja s7 za njega kad dodje u tvoje ruke :D

Pre ce ga povuci iz prodaje nego da ga prodaju po toj ceni, dzabe se nadamo. Eventualno neke zalihe, ali to ce planuti za dan i naravno nece biti kod nas.

Zalihe ce doslovno planuti.

Sent from my D6503

Pa sta ce raditi sa postojecim N7, prebaciti u S8?:) Moraju negde da ih se otarase.

Taman za zemlje treceg sveta.[emoji12]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Biće zeznuto da se izvuku iz ove situacije , *** vratiš mob zamenis sw samo ikonicu u zelenu boju i kao to je to [emoji23]
Težak bezobrazluk i amaterizam ..

Naša je nesreća što ne postoji igrač koji može da popuni i preuzme mesto Samsung-a ,sa huaweiom se nećemo usreciti.

Ako nadjem s7 za 300e ja smem :)

ja im više ne verujem. ne samo za N7 nego i buduće modele

Sent from Note 5.

Pitam se samo koliko se ovih N7 stvarno samo od sebe zapalilo, koliko se zapalilo industrijskom sabotažom, a koliko se zapalilo namernim pokušajima korisnika da izazovu požar, i time ili privuku medijsku pažnju, ili pokušaju da izboksuju neko poravnanje sa Samsungom?

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Ljudi ovo vise nije smesno 5. replacement Note 7 se samospalio u kuci coveka, i ispunio mu prostoriju gustim dimom,

slike sa The Vergea:
http://www.theverge.com/2016/10/9/13219054/att-samsung-galaxy-note-7-stop-sales
http://www.theverge.com/2016/10/9/13219878/samsung-galaxy-note-7-replacement-fire-fifth-statement

Problem i kod ovog SAMSUNG Notea 7 je sto ne moze da se vidi da je zelena ikonica baterije - mozda zbog spaljenog LCDa ko zna...

Note7.png

za ova dva telefona gore je potvrdjeno da su iz nove serije 'sa tackicom na kutiji' i imaju potvrdu da su vratili stari kod providera i dobili novi kao i kutiju

Prosli put otkazan let. Samsung kao brend ce pretrpeti da ne mogu da se unose njihovi telefoni u avion kako je krenulo.

Imao sam i Note 2 i Note 3 i Note 4 i presao na Iphone 6 plus. Ovo je tragicno kakve su sasekli coskove da preskoce Note 6 i pariraju sa brojem 7 iPhoneu 7 plus.

Note 7 ce nekoga da ubije, bez sale.

Poslednja izmena:
Pitam se samo koliko se ovih N7 stvarno samo od sebe zapalilo, koliko se zapalilo industrijskom sabotažom, a koliko se zapalilo namernim pokušajima korisnika da izazovu požar, i time ili privuku medijsku pažnju, ili pokušaju da izboksuju neko poravnanje sa Samsungom?

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Onaj u Avionu, nije mogao nikako da sabotira... pusti te priče... Samsung se pokazao pohlepan za kintu.falšira i dalje sa kineskim baterijama. Ja cu ga verovatno dobiti na poklon kao i uvek... ali da ga punim bez nadzora nikada necu smeti

http://m.pocketnow.com/2016/10/09/s...l&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Sent from Note 5.

Poslednja izmena:
Mislim da su im baterije iz njihovog Samsung SDI
inace Samsung SDI je slao sampleove svojih baterija Tesli za automobili i stacionarni storage i naravno rekli su im neka hvala

Posta Britanije prestaje da isporucuje Note 7 http://www.theinquirer.net/inquirer...-reportedly-refuses-to-ship-the-galaxy-note-7
a bice zabranjeni i u avionima verovatno uskoro (bilo ugaseni ili neugaseni) jer je pre par dana ugaseni Note 7 se spalio, napravio gust dim u kabini dok je avio bio na taksiranju zbog poletanja i otkazao let (srecom pre poletanja)

http://www.theverge.com/2016/10/5/1...te-7-fire-replacement-plane-battery-southwest

Imao sam dobro misljenje o Samsungu posle 3 Note uredjaja koje sam imao, sada kada se setim imao sam i Note 1 pa sve do 4. dok nisu krenuli da kopiraju Apple i izgubili mogucnost menjanja baterije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno