Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidiš da pišem o drugoj ☺️. Generalno obožavam sf, možda mi jednostavno ne lezi sf izmešan sa divljim zapadom.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ako ti se nije sviđao svitac onda verovatno neće ni ovo baš iz tog razloga što si naveo. Ja te u potpunosti razumem i ako ti se nešto generalno ne dopada bolje to preskočiti ma koliko ga hvalili nego gledati više da se uklopi u masu koja gleda nego što se stvarno želi gledati.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

@fain2daniel

Nadam se da nece. 🙂 Jer smatram da bi ostali tanki u kvalitetu... Bolje neka bude 10ak epizoda, ali "ubitacnih" i neka se tu zavrsi. Sa par sezona obicno bude cash grab i ode sve niz vodu vestackim prolongiranjem (true detective???)

Edit:

Crap, procitah sada da planiraju 5 ili 6 sezona... E hbg bas...

Poslednja izmena:
Ako ti se nije sviđao svitac onda verovatno neće ni ovo baš iz tog razloga što si naveo. Ja te u potpunosti razumem i ako ti se nešto generalno ne dopada bolje to preskočiti ma koliko ga hvalili nego gledati više da se uklopi u masu koja gleda nego što se stvarno želi gledati.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Upravo to , gledao sam Firefly i koliko god hvaljena i dobra jednostavno mi je meh u odnosu na Bsg i slične serije . Čak mi je i ova nova The Expanse odlična, inače preporuke za istu , ljubiteljima sf-a će se dopasti, jedva čekam drugu sezonu.

Izgleda je to problem , ovaj mix žanra mi ne leži. Naravno gledaću ja i dalje , ipak je suša bilo čega što podseća na sf, samo sam snizio očekivanja i teraću dalje. inače živim za dan kada neka ozbiljna produkcija snimi nešto slično kao bsg, ma bilo kakav kvalitetniji sf . Vidim 2017 kreće novi Star Trek , možda bude dobra .

Ovaj westworld je stvoren za bude jedna mini serija i to je to.

Ako nastave sa ovim tempom za The Expanse, druga sezona će razj*bati sve na TV-u trenutno, jer sad tek kreće zanimljiv i napet deo ...

Ako je incident pre 30 god ono iz filma, onda je tu negde i srednji vek, rimsko carstvo... ne mogu da se setim šta je još bilo u filmu.

Negde sam procitao da ce se time mozda baviti u nekim sledecim sezonama.

Inace, pogledao sam i ja drugu epizodu, mada nisam uspeo da razumem bas sve dijaloge (ne znam bas najbolje engleski), moracu da pogledam jos jednom kada izadju nasi prevodi.
Dobra mi je epizoda bila, poceli su malo da komplikuju radnju, nadam se da nece da preteraju sa ubacivanjem novih likova.

To se tice serije The Expanse, ja odustao vec na pocetku, nije serija po mom ukusu, ne volim nesto te serije (i filmove) koji se dogadjaju u svemiru. A i prva epizoda mi nije ostavila utisak da gledam nesto zanimljivo, vec sam poceo da dremam na pola epizode, pa je usledio shift&delete u najkracem roku 😀

Poslednja izmena:
Mora i syfy da ubode povremeno, ovu su izgleda uboli posle posle dugo vremena.

@dexter87 Prva epizoda je samo uvod, već od druge kreće bolje. Nisi lepo pratio početak, priča se tek razvija. Kazu da su knjige dobre i da ih serija verno prati. Mozda i pročitam, na momente podseća na Got u svemiru, ima intriga i politike.

Inače onaj crni filer koji dodaju na syfy kanalu mi se bas dopada, serija izgleda vizuelno lepo.

Poslednja izmena:
@dexter87 Prva epizoda je samo uvod, već od druge kreće bolje. Nisi lepo pratio početak, priča se tek razvija. Kazu da su knjige dobre i da ih serija verno prati. Mozda i pročitam, na momente podseća na Got u svemiru, ima intriga i politike.

Pa dobro, kad nisam mogao da nastavim da gledam GoT posle trece epizode ne verujem da ce mi ova serija biti zanimljivija. Isto kao sto tebi nije interesantan WW. Samo sto sam ja u zadnje vreme poceo da odustajem od svih serija koje mi se ne svide na pocetku.

Ja sam odustao od dosta serija čak i posle dosta sezona. SOA nisam hteo da gledam zadnju sezonu iako mi je bila fenomenalna jedno vreme. Bolje je ipak bataliti i gledati ono što nas stvarno interesuje nego se mučiti. Mada jednostavno neke kvalitetne serije imaju spor početak i može da nas zavara kvalitet. Ladno sam odgledao smallville do kraja iako je postala kanta posle prvih 4,5 sezona. Zato sada secem samo tako ove nove super heroj serije. Batalio arrow posle 2 sezone a flash posle 7,8 epizoda.
Walking dead sam prekinuo u četvrtoj sezoni i evo sad rekoh da nastavim i fino me drži, nije mi toliko smorno kao pre 2 godine. Dobro je i kada se napravi pauza, skupe epizode i nastavi. Obično me smore kada ih pratim svake nedelje. Jedina koja mi drži pažnju od prve do zadnje je shameless, carevi.

Poslednja izmena:
@tolero
Walking Dead poslednja sezona je odlicna, ponovo me zainteresovala za seriju.

Sto se tice Westworlda, odgledao sam obe epizode i odusevljen sam.
Ideja, realizacija, produkcija, puno zanimljivih likova i radnji, dosta tajni i radnji u pozadini.. Ed Haris, Hopkins, muzika Djavadija.
Serija me vec uvukla, jedva cekam nove epizode.

Ako nastave sa ovim tempom za The Expanse, druga sezona će razj*bati sve na TV-u trenutno, jer sad tek kreće zanimljiv i napet deo ...

Neko reče ovde samo da SyFy ne zezne stvari... Nisam gledao Expanse, baciću pogled. U poređenju sa Dark matter kako
vam se čini?

Inače, firefly kome god da sam preporučio uglavnom mi se obilo o glavu. Skoro svi su mi posle prebacivali zašto sam ih
navukao na seriju koja je prekinuta posle prve sezone.

Westworld je dobro krenuo, samo šteta što nije Netfliksova serija, da odjednom izgustiram celu sezonu.

^ The Expanse vs DM.... d*pe i oko... Prva je medju boljim sci-fi serijama uopste, sa ozbiljnom pricom, dobrim efektima (za jedan syfy kanal), dok je DM poprilicno "cheesy" sci-fi serija, nesto u fazonu Stargate Universa ili tako nesto.. "Gledivo" ali i dalje poprilicno lose... Da ne kazem thrash...

Ako si ljubitelj sci-fi serija The Expanse definitivno ne smes propustiti (ako si u mogucnosti baci se na knjige, ima ih u Laguni)...

Edit:

Nego hocemi li da pocnemo i mi sa "Westworld pokid'o!!" ?! :d

Poslednja izmena:
Auuuu upravo odgledao i drugu ep ww mogu vam reći drugari da bih ja otpao već na gejtu 😀 ma šta pričam ma i uputu bih otpao na stjuardesu. Ja bih se zadržao bar na dva dana i ne bih se skidao sa tih hostesa msm čemu žurba, gledao bih sve što valja u krugu od 100m da isprobam. Mogu reći da su malo zbrzali taj početak mogli su malo ubaciti akcije 😛 bar 5 sekundi, ko nije gledao kad bude odgledao razumeće o čemu ja pričam. Jedva čekam da vidim adaptaciju ww u režiji marka dorcela hahaha 🙂))))))))

Soilent Green is People

Poslednja izmena:
Greška, obrisati.

Poslednja izmena:
Auuuu upravo odgledao i drugu ep ww mogu vam reći drugari da bih ja otpao već na gejtu 😀 ma šta pričam ma i uputu bih otpao na stjuardesu. Ja bih se zadržao bar na dva dana i ne bih se skidao sa tih hostesa msm čemu žurba, gledao bih sve što valja u krugu od 100m da isprobam. Mogu reći da su malo zbrzali taj početak mogli su malo ubaciti akcije 😛 bar 5 sekundi, ko nije gledao kad bude odgledao razumeće o čemu ja pričam. Jedva čekam da vidim adaptaciju ww u režiji marka dorcela hahaha 🙂))))))))
Ma, dosadilo bi ti i to.....
Sta mislis, sta je Ed Haris radio zadnjih 30 godina? :d :d

The Leftovers je sjajan iako je Lindelof umešan, što seriju čini pomalo i jedinstvenom - ono nije se proslavio lik (Prometheus, Into Darkness, Tomorrowland ... 😀 )

A za The Expanse ne treba brinuti što je na SyFy-ju - likovi koji su pisali knjige su 100% zaduženi za TV adaptaciju i jedino može zafaliti love za efekte, što sumnjam budući da se SyFy u zadnjih par godina nakupio love emitujući u US&A neke bezvezne licencne projekte koji baš i nisu imali veze sa Sci-Fi tematikom, ali koji su bili izuzetno gledani. Mada kad se setim onog Helix-a i sezone br 2, sav se naježim, pa razumem ...

Šta je bre ovo! Da li ima više neki film ili serija sa radnjom u budućnosti bez propagiranja homoseksualnosti!?
Prvo Star Trek, sad WW...

^ The Expanse vs DM.... d*pe i oko... Prva je medju boljim sci-fi serijama uopste, sa ozbiljnom pricom, dobrim efektima (za jedan syfy kanal), dok je DM poprilicno "cheesy" sci-fi serija, nesto u fazonu Stargate Universa ili tako nesto.. "Gledivo" ali i dalje poprilicno lose... Da ne kazem thrash...

Ako si ljubitelj sci-fi serija The Expanse definitivno ne smes propustiti (ako si u mogucnosti baci se na knjige, ima ih u Laguni)...

Hvala na preporuci, odgledah sada prvu epizodu Expansa, šta reći. Ovo uopšte ne izgleda kao da je
izašlo iz kuhinje kanala SyFy... Odlična priča, izuzetno kvalitetni efekti i produkcija. Vezano za knjige,
uskoro će i sajam. Pretpostavljam da će biti dobri popusti i na laguninom štandu.

WW odgledao drugu, stvarno fenomenalno... ko ce da ceka skoro 10 dana 🙁

I Expanse 2017, ubrzajte vreme 😀

Мени је 2. епизода Westworld-а благо разочарење у односу на прву 😀 мислим искрено тога сам се делом и плашио, да ће прва намерно бити "вау" јер је пилот и треба да навуче гледаоце, а да ће са другом да оборе темпо.

Voleo bih da sam uzbudjen oko neke serije kao Jaza oko ovih superherojskih.

Sent from my Nexus 5X

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno