Šta je novo?

Google Pixel(i) 2016 - off tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po reklami :)
Meni se baš sviđa kao ceo paket zato sam rekao kida.
Ovaj od 5" mi je bomba.. napokon ubica android koji može da se koristi jednom rukom.
Pa u to kućište su mogli da gurnu i 5.5'' sunce ti.

6P ubedljivo Best buy u narednom periodu.
Do 1000e doguraše, paz' boga ti. Nema OIS, nema stereo zvučnike, podrška 2 god, veliki bezeli.
Mogli su da nastave nexus seriju za nas 'sirotinju', nešto kao 5X i 6P da bude i sad pored ovih gluposti što su izbacili..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa i nisu mogli ,širok je 69.5mm :)

Ima malo veći gornji i donji bezel ali ***.. imaju i oni neku svoju hipster filozofiju koju guraju. Baš me interesuje da li će doći u Srbiju i da li ću videti pixel reklame na TV i u šoping centrima :)

Nema šanse, šta ima u Srbiji da se reklamiraju. :)
Kad li će biti prvi hands-on?

google-pixel-pixel-xl-nexus-photos-images-11.jpg

http://www.phonearena.com/news/Google-Pixel-and-Pixel-XL-all-the-official-images_id86171

Nznm da l da zamenim HTC 10 sa ovim telefonom, manje vise isti djavo

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Droid life. Lep klip.

[youtube]PX4ykTn2WHg[/youtube]

Flashback, reče neki lik da ćemo da se sećamo današnjeg dana kao što se sećamo dana kad je prva verzija androida izašla.

Da l' je lud ili samo hajpovao?

kad vec ima taj veliki neiskorisceni bezel dole mogla su tu biti kapacitivna dugmad za navigaciju, umesto onih softverskih, bar bi dobili vecu upotrebljivu povrsinu ekrana.

kad vec ima taj veliki neiskorisceni bezel dole mogla su tu biti kapacitivna dugmad za navigaciju, umesto onih softverskih, bar bi dobili vecu upotrebljivu povrsinu ekrana.

Ovo i meni najviše smeta, ne mogu da verujem da im zvrji toliki neiskorišćen prostor...odvratno.

baš ne kapiram zašto bi neko uzeo ovo a ne recimo S7 Edge ili Note za iste ili manje pare
Zato sto samo veliki ljubitelj samsunga ili mazohista moze to da kupi.
Spasti sa neksusa...pa i bilo cega drugog na samsung...mislim da bih ga zakucao o patos posle 2 dana.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Baš fino deluju animacije i sam rad telefona, ovako na prvu loptu preko klipova.
Izgled je manje bitan ovde, cena je već druga priča...

Sent from my Nexus 6P

Nema me 4h a 15 novih strana u Piksel threadu :d

Retko gadni telefoni a u isto vreme najbolji androidi na trzistu.

Ovaj plavi Piksel je toliko gadan da bi se 90-ih delio uz Diadora suskavce :d

Piksel XL mi je hw/sw-ski vrh al' ne mogu da verujem da posle 6P jedan htc Piksel nema stereo zvucnike? Mogli su i OIS bar njemu da ubace..

Dizajn mi je pretezno ogavan, da zelim tako nedefinisan fon kupio bih ip6 ili produkt parenja samsunga i ajfona aka goophone.

Ipak ogavan dizajn ne moze da utice na cinjenicu da je manji piksel najbolji kompakt a XL najbolji phablet android ali nije da su savrseni za te pare.

A to sa Gugl asistentom je smesno i morbidno u isto vreme.

E sad je vreme da 6P postane novi G2/5x na forumu :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
sad i ja kad malo bolje gledam jeste beli najlepsi, onda crni a ovo plavo ****** je trebalo biti crveno crno ****** bilo bi bolje. JEDVA CEKAMMMMMMMM DA bacim pare na ovo

@hsv.stoned, apsolutno se slažem. Nasmejao se dobro za Diadora šuškavce... [emoji23]

Svi ih pljuju, baš sam malo pre čitao komentare po AA, AP, xda..

For those of you who were worried about Google's current Android devices not receiving Android 7.1 Nougat, don't be; Google has confirmed that the Pixel phones' current software version will be arriving on Nexus devices and the Pixel C before the end of the year. However, these devices won't be receiving some Pixel-exclusive (Pixelsclusive?) features.

Google has informed us that before the end of the calendar quarter (aka before 2017), Nexus devices and the Pixel C will receive a developer preview for Android 7.1 Nougat. It's unclear which Nexus devices will receive it, but the 6P and 5X definitely will, and the 6 and 9 might.

http://www.androidpolice.com/2016/1...vices-pixel-c-will-land-end-2016-dev-preview/

Koji smecari .. tačno sam znao da će odmah da zaborave 5x i 6p. Koji je ovo bezobrazluk.
Znači samo će u setings-u da promene broj iz 7.0 u 7.1 i teraj dalje.. zato su Kinezi zakon ,kupiš flahsip i 3god dobijaš sve što dobijaju naredni flagshipovi

Poslednja izmena:
svi po jabukicu i pici :) sto se sw tice miran si

Znaci apple fora, samo se menja verzija OSa a sve ostaje isto.

Znači ništa od onih gestures-a za fp na nexusima. Šteta, baš mi se sviđa to.

Pa dobro, iskopirali su Epl po ceni, dizajnu i politici. Bravo Google.

Баш је пљувачина по интернету... Њима вероватно пишти јаје...

КупиЈо сам тапаток!

I biće upamćeno ovo kroz osam godina kao dan kad je Android počeo da propada.
Sad čekaš mesecima za beta verziju na Nexus?! Google ovaj potez koliko neko bio fan njihov, je toliko glup i nadmen da je neverovatno.

A zbog čega Apple i ostali treba ovako da rade i to nije glupo i nadmeno, a kog google-a jeste?

Znači nije bitno da li ti odgovara, nego samo koliko traje podrška?

I mene nervira, ali ne može ios da bude rešenje tog problema...

Koliko se meni cini, Android se polako pretvara u iOS a Google u Apple.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno