Šta je novo?

Windows 10 - official hate thread :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što bi običan korisnik uopšte znao koji update ima? Pera je juče imao app X, u toku noći je stigao update Y koji je obrisao app X, danas Pera ima problem.
Da li je bitno koji broj 11, 15, 1607, 31415?
Dark praviš se lud. App je radila na w7, radila je na (posle upgrade) prvim verzijama w10, a onda je u nekom trenutku posle nekog w10.xxxx na w10.yyyy updatea obrisana.
Update kakav god da je ne sme da briše ništa sa računara.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

O kom 2012 pričaš? I podržan je sa zadnjim SP. Ako nisi instalirao, to je tvoja stvar.

@yooyo
Ne, aplikacija je instalirana na Windows 10 koju zvanično ne podržava, a onda je nova verzija obrisala. Ne treba korisnik da zna napamet ništa više nego što Mac korisnik zna verziju svog sistema. Isti princip.

Poslednja izmena:
Kako replika čoveku na pitanje šta je 1607 podrazumeva da on ne zna kako sistem radi? I da li je upgrade ili update u pitanju, lepo je sam633 odgovorio, pa onda ni Redstone nije UPGRADE već update, npr. https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/08/02/how-to-get-the-windows-10-anniversary-update i šta sad? Odmah ste nemači pojma i nestručni da bilo šta komentarišete o Windowsu 10, jel' tako? Koji su to argumenti, mislio sam da pokušavamo da vodimo neki normalan dijalog, ali vidim da sve što uspevate je samo da razvodnjavate i rasplinjavate priču hvatanjem za svaku sitnicu koju nađete. Ergo - definicija trolovanja.

Što se mene tiče, kao i prethodni put kad sam se isključio iz teme do daljnjeg, ne bih se više ponavljao i gubio vreme.

O kom 2012 pričaš? I podržan je sa zadnjim SP. Ako nisi instalirao, to je tvoja stvar.

@yooyo
Ne, aplikacija je instalirana na Windows 10 koju zvanično ne podržava, a onda je nova verzija obrisala. Ne treba korisnik da zna napamet ništa više nego što Mac korisnik zna verziju svog sistema. Isti princip.

Još jednom sram te bilo za ovakve tvrdnje. Ako nije podržana treba da ne bude podržana od početka, pa se ne bi desilo da bude obrisana ! Po 50ti put ti je to napisano.

@mickeyrs lame izgovori = trolovanje... dal je update ili upgrade...šou

Možda i pokušavamo da vodimo normalan dijalog. Ali to ne može kad se meša instalacija, s kog sistema na koji i sa kog je brisalo.

Da verujem jer sam probao i koristim od samog početka za razliku od vas retronostalgičnih.

Eto ti sad... lepo pitas coveka a on ko saran na suvom...

Ako je makar editovanje:

C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

hak(l)erski, onda svaka čast, na znanju. :D

To je ovaj level:

mqdefault.jpg

Rick, smeta mi da se sistem u pozadini konektuje na veliki broj domena (bili oni špijunski ili ne) bez mog pitanja.

Izvini pitao te je! I prihvatio si, ako imaš legalani, a ne kaemesovan kao tvoj. Inače i kaemes otvara domene ako nisi znao. I svi domeni su legalni MS, i sve je u cilju unapređenja bezbednosti sistema, pretrage, stabilnosti...

I nema nikakvih NSA, terorija zavere i drugih glupisti koje lupetaš.

Tu sam te čekao, baš sam guglao malopre i samo taj tekst našao.

Blocking Windows Update completely, preventing the installation of important security updates and leaving your PC vulnerable. Ovo nije problem upališ kad treba.
Tampering with the hosts file to block specific Microsoft web servers, leading to various problems like Skype failing to synchronize chat messages or being unable to update itself. za skajp domene imaš u većini aplikacija označen domen da ne diraš.
Breaking the Windows Store, preventing you from installing apps from there and preventing it from updating the included applications in Windows 10. Kome još treba store ????
Disabling the Windows Defender antivirus, which helps keep Windows 10 secure, and other system components you may actually want, like OneDrive. Kome još treba defender pored drugih rešenja ? doduše i on može da se ostavi (da se ne dira u aplikacijama to podešavanje)
Deleting various services and parts of Windows 10, breaking various things and potentially blocking you from installing major updates like the Anniversary Update and November Update before it. Kakav je ovo argument ? sve može da se vrati na prethodno stanje. Nisam još čuo da se nekom nije hteo apdejtovati windows kada se ponovo upali update u programičiću.

Malo samo da ti pojasnim :)

Poslednja izmena:
Ne Dark, app je instalirana prvobitno na w7, pa je urađen live upgrade na 10 i radila je. Onda je nekoliko meseci kasnije urađen update w10.x na w10.y i app vise nema. U međuvremenu nije bilo čiste instalacije w10 niti je app naknadno instalirana u bilo koju verziju w10. Jednostavno, app je tu od početka, w10 je došao kasnije, da bi je w10 u nekom trenutku obrisao.
W10 se ponaša kao kuče koje je izgrizlo omiljene patike pa se posle pravi lud.

O kojoj aplikaciji pričamo? I dalje o SQL? Tebi se lično desilo?

@stopke
Meni da pojasniš? Hahahaha.

Poslednja izmena:
Ne Dark, app je instalirana prvobitno na w7, pa je urađen live upgrade na 10 i radila je. Onda je nekoliko meseci kasnije urađen update w10.x na w10.y i app vise nema. U međuvremenu nije bilo čiste instalacije w10 niti je app naknadno instalirana u bilo koju verziju w10. Jednostavno, app je tu od početka, w10 je došao kasnije, da bi je w10 u nekom trenutku obrisao.
W10 se ponaša kao kuče koje je izgrizlo omiljene patike pa se posle pravi lud.

Troluje Dark Magician bez razloga, namerno to radi.

Meni da pojasniš? Hahahaha.
A da zaboravio sam, ti si najveći IT ekspert na forumu. :D

A ti ne troluješ: citiraš postove iz jedne teme prebacuješ u drugu, tvoja uvek mora biti zadnja, ponavljaš jedne te iste gluposti 1000 puta, spominješ NSA i druge terije zavere, potcenjuješ druge, ismevaš (LOL), korisiš sarkazme (tipa Poezija) a sarkazam nije ništa drugo nego stilsko vređanje, nazivaš druge trolovima a ti si najveći. A da ti imaš Moderatora da ti čuva dupe pa ti se može.

Poslednja izmena:
Dokaži da me čuva moderator. Lepo sam ti rekao - iščitaj lepo temu i napiši nešto konstruktivno, a ne patkice i insuinacije.

Tvoj modus operandi je da insinuiraš šta ti dune.
Po tvojoj logici bi trebalo da dođemo do zaključka da si dobio otkaz ili odbijen za posao od Microsoft-a.

Dokaži da me čuva moderator. Lepo sam ti rekao - iščitaj lepo temu i napiši nešto konstruktivno, a ne patkice i insuinacije.

Šta da čitam tvoja lupatanja i trolovanja?

Pa napiši ti, imaš najviše postova u Windows 10 temi, i nisi ni jednom instaliro isti.

A da postoji Moderator on bi ovu temu davno zaključao a ne aktivno učestvovao u tkz diskusiji, i sve sve svodi na prozivanje i vređanje. Niko ne može reći svoje mišljenje da ga ovaj drugi ne istroluje.

TEMA ZRELA ZA LOCK ODAVNO

Poslednja izmena:
Tvoj modus operandi je da insinuiraš šta ti dune.
Po tvojoj logici bi trebalo da dođemo do zaključka da si dobio otkaz ili odbijen za posao od Microsoft-a.
ma kakvi, nisam se ni prijavljivao.
to je za ovu temu nebitno pored svih nedostataka windows10.
Šta da čitam tvoja lupatanja i trolovanja?

Pa napiši ti, imaš najviše postova u Windows 10 temi, i nisi ni jednom instaliro isti.

A da postoji Moderator on bi ovu temu davno zaključao a ne aktivno učestvovao u tkz diskusiji, i sve sve svodi na prozivanje i vređanje. Niko ne može reći svoje mišljenje da ga ovaj drugi ne istroluje.

TEMA ZRELA ZA LOCK ODAVNO

otkud znaš da nisam instalirao ? kad bi znao šta je vm onda ne bi to pisao.

Lepo ti kažem treći put, pročitaj temu i napiši nešto smisleno i normalno.

Rick: ja te lepo pitao za misljenje a ti me nazvao retronostalgicnim... to je normalna konverzacija?
Ok,mozda si bio u inerciji odbrane pa prevideo.. ljudi smo...

Meni nije jasno kako smo illidan (onaj za rozle zenskicom u avataru) i ja godinama u dobrim odnosima sto forumski sto privatno a ko dupe i oko,2 razlicite galaksije... retko da imamo isti stav po nekom pitanju... a "poklali" se x puta na forumu (pogotovo WoT tema) a za godisnji mi dolazi u goste... valjda smo prerasli zabaviste...

Tako bi trebalo da funkcioniše u raspravi. Ne znači da si na krv i nož do kraja života, što su se sukobila mišljenja.

To znaci da mi i ti dolazis u goste za godisnji? :D

Koje sektasenje. Ovo nema ni na Apple temi

Sent from my D6503 using Tapatalk

ma kakvi, nisam se ni prijavljivao.
to je za ovu temu nebitno pored svih nedostataka windows10.

otkud znaš da nisam instalirao ? kad bi znao šta je vm onda ne bi to pisao.

Lepo ti kažem treći put, pročitaj temu i napiši nešto smisleno i normalno.

Kad bi ti znao kaliko je Win 10, bolji od tvoje retro 7-ce nebi to pisao, i usudio bi se da bar jednom instaliraš 10-ku, van VM.

Lepo ja tebi kažem ovo nije forum teorije zavere, i nepostoje tajna prišluškivnja i druge gluposti.

Ovu temu ne treba čitati o početka kad ti i društvo, pišate jedno te isto na svakom postu.

Rick: ja te lepo pitao za misljenje a ti me nazvao retronostalgicnim...

"Ovim sebe kopas,ne drugog... nemoj pisati takve stvari,bas jadno deluju..."

Jadno->vređanje

"Nego,ko je tebi javio da si spomenut ovde? "

tvoj drug stopke citira temu iz druge teme, i koristi sarkazme: poezija

"Ti svarno verujes u to sto si napisao? Ne prozivam,pitam,zanima me"

Nego šta radiš do prozivaš? Samim citiranjem i tim "stvarno", ne šalim se, i zašto moraju svi misliti kao ti i Stopke. I niko ne može ništa da napiše.

Tako vi ste počeli rat, i nema sad povlačenja.

Poslednja izmena:
Ne pišemo jedno te isto, prvo pročitaj šta smo pisali pa komentariši. pozz
Tako bi trebalo da funkcioniše u raspravi. Ne znači da si na krv i nož do kraja života, što su se sukobila mišljenja.

Nisam siguran da ću smeti da dođem na neko buduće bench okupljanje, kako je krenulo radiće noževi :D :D

Posle sinocnjeg auto apdejta na win10 na masini na poslu (neka mala sql baza) se ukljucio password protected sharing sam od sebe.
Dokle bre vise!

Tu sam te čekao, baš sam guglao malopre i samo taj tekst našao.

Blocking Windows Update completely, preventing the installation of important security updates and leaving your PC vulnerable. Ovo nije problem upališ kad treba.
Tampering with the hosts file to block specific Microsoft web servers, leading to various problems like Skype failing to synchronize chat messages or being unable to update itself. za skajp domene imaš u većini aplikacija označen domen da ne diraš.
Breaking the Windows Store, preventing you from installing apps from there and preventing it from updating the included applications in Windows 10. Kome još treba store ????
Disabling the Windows Defender antivirus, which helps keep Windows 10 secure, and other system components you may actually want, like OneDrive. Kome još treba defender pored drugih rešenja ? doduše i on može da se ostavi (da se ne dira u aplikacijama to podešavanje)
Deleting various services and parts of Windows 10, breaking various things and potentially blocking you from installing major updates like the Anniversary Update and November Update before it. Kakav je ovo argument ? sve može da se vrati na prethodno stanje. Nisam još čuo da se nekom nije hteo apdejtovati windows kada se ponovo upali update u programičiću.

Malo samo da ti pojasnim :)
Meni trebaju !!!
sašto bi ti hteo meni to da uskratiš ?

Nema problema, ako ti treba ne diraš ta podešavanja.
Naravno i kardašiana u start meniju nikad dosta :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno