Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

I ja sam dobio sluske uz telefon. A kabal dolazi svima, dok 5x u nekim slucajevima dolazi sa adapterom.

Ово је послао 6п!

Jel to za eu tržište?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I moj. Zato imamo one adaptere za punjac.

Ово је послао 6п!

Za Indijsko tržište idu slušalice, ali ide i njihov adapter koji ne odgovara našim, zato mora adapter za naše utičnice.

crk'o mi punjač "iz čista mira" (kao što obično i crkavaju punjači)

Bolje da ode mirno u snu nego uz pucanje i vatromet :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ipak je Samsung No.1[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Poslato negde iz svemira

Ja sam i dalje na nrd90M, avgust, ona koju sam instalirao preko MM. Ima li još neko tu, bez septembarskog updatea?
Stavio sam N preko onog android beta programa pa kad sam instalirao N, otkazao sam beta program. Jel to OK?

Odradi sideload nrd90u, ne treba ti ni root ni ništa. Samo preko adb-a...

Sent from my Nexus 6P

Kod mene septembar na v7, pustio sam nadogradnje same da dođu, nije domah isti dan, ali za dan - dva pustio je sve.
Koji rom sa v7? Ili još saćekati? Nemam neku potrebnu, još gustiram fabriku.

Kad sam se "ponovo uključio" u beta program, odmah mi je iskočio update, nrd90t, septembar. Vidim da ima i U (kao što je i joca rekao) ali više volim da on to sam odradi nego ja da "guram". Malo mi je bzvz što nije htio ovo sam da odradi nego sam morao ponovo u beta program.

Kod mene septembar na v7, pustio sam nadogradnje same da dođu, nije domah isti dan, ali za dan - dva pustio je sve.
Koji rom sa v7? Ili još saćekati? Nemam neku potrebnu, još gustiram fabriku.
Još nema custom Nougat romova, trebalo bi uskoro da izađu. Nadam se...

Što se dosadašnjih romova tiče, meni su Chroma i Paranoid super radili, pa čekam i njih na Nougat-u. Dirty Unicorns mi se nije dojmio nešto.

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Da li bi neko mogao ko ima EU punjac za 6p da fotografise stranu gde su informacije? :)

Ово је послао 6п!

sada me telep podsetio: +1 za light manager, onaj l.f. je nero

Jel moze kod nas negde da se kupi spigen rugged armor za 6p? Ili je jedina opcija eBay?

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Iwantchitzz, hvala, da ne žurimo, i ovako radi sve dobro, zadovoljan sam. Jedino što ne radi rampica za propuštene pozive.

Da li bi neko mogao ko ima EU punjac za 6p da fotografise stranu gde su informacije? :)

Ово је послао 6п!

Prilozi

• IMG_20160928_155201-2.jpg
    IMG_20160928_155201-2.jpg
    934.4 KB · Pregleda: 131
Jel moze kod nas negde da se kupi spigen rugged armor za 6p? Ili je jedina opcija eBay?

Imaš i na Aliexpress-u , čini mi se da kod nas nema nigde. Na aliju je ovaj sigurno original, uzeo sam ga ja. Ima i dosta ocena čovek i slika kupaca pa baci pogled. eBay je 24.5$ a kod ovog 18$...

Sent from my iPhone using Tapatalk
BiG u ns tamo ona jedna ima spigen program i nilkin ali pitanje je da li imaju sta za 6p.

Samo providan silikon u ns-u bar tamo gde kazes u bigu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

kad sam video koliko je lako ovaj telefon saviti, razocarao sam se...

Šta ima da ga savijaš?! Jedino ako ga držiš u zadnjem džepu pantalona, pa te frka da ne sedneš.

Gledao si onog bildera koji trči 10km sa 2 kofe peska u rukama kako krivi telefon? Pa taj bi pajser iskrivio.
Telefon se ne krivi.

kad sam video koliko je lako ovaj telefon saviti, razocarao sam se...
Nikad mi nece biti jasni ovi ljudi, al nikad... Aj da bar navedes neku realniju manu, tipa nemam pojma nadji nesto, greje se dok se puni otkud znam, nesto tako, al savijanje.
Zamisli kupis auto i on se savije kad se skucas u banderu, koje ******.

Don't feed the troll...

Да ли је право време за узимање 6п? Размишљам да га узмем и ова цена од 370 евра по КП ми одговара, међутим размишљам се да ли сачекати још мало док не изађу нови телефони па да га уграбим за још мање пара?

Успут да ли знате које продавнице мобилних у МАђарској нуде повраћај пореза?

Vrh Dno