Crypto KING
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.03.2011
- Poena
- 195
Bla bla bla.....
Sedi ¹ i ne javljaj se više !
Bla bla bla.....
Ok i šta si zaključio osim što je SBB najskuplji u Srbiji?
Evo da nastavim orion 500din, postanet 120din po ip adresi, itd.
Isti taj Telemach pripada united grupi kao i SBB, pa vidi samo 1eur statička javna ip u Sloveniji.
Ja bih recimo prvi plaćao fiksnu IP koja košta u granicama zdravog razuma ali jel shvatas da ovde resenje CGN nije kupovina statičke IP adrese za običnog korisnika? S druge strane, koliko vidim po iskustvima korisnika, Telekom po zahtevu daje odnosno vraća javnu dinamičku IP. Zašto da SBB bude pohlepniji?
Da su izdali obaveštenje i rekli u narednih 6 meseci korisnici će imati natovane adrese dok ne završimo translaciju na IPv6, ja bih se strpeo ali ovo je za SBB trajno rešenje (čitaj najmanje 5 godina).
Sent from my Xperia ZR using Tapatalk
Sedi ¹ i ne javljaj se više !
Iskreno na tvom mestu bih nazvao SBB i pitao o čemu se radi, ako već nisi.ja i dalje ne verujem da im 7 dana treba da mi provere da li moja zgrada moze da se prikopca na SBB uslugu, strasnoooo...msm stvarnooo...to je samo klik jedan:smash:
Не мораш, мој провајдер нуди само интернет без додатних трошкова.Održavanje (analogna televizija) ili pretplatu za fisni telefon moraš da plaćaš kod svih operatera u Srbiji ako želiš da imaš internet.
Значи да потврдим, теленор број на туђе име може да се потпише у мој уговор за sbb одласком обе стране у sbb пословницу?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Fiksna (statička) IP adresa je 610 RSD mesečno i tako najbolje možete da rešite problem NAT-a.
Da odete u bioskop ili da kupite jedan originalni DVD potrošili bi mnogo više od tih 610 RSD mesečno.
Igrice i programi koje takođe skidate sa interneta koštaju od 50, 100 pa i do nekoliko stotina EUR.
Tako da mi nije jasno čemu tolika kuknjava kada postoji odlično rešenje za problem sa NAT-om.
Па овај другар има пакет плаћа око 2400...Tako je(samo je bitno da taj ima odgovarakuci paket u telenoru). Upravo sam se vratio iz sbb-a gde sam bio sa tetkom koja ima broj u telenoru i sve smo zavrsili za desetak minuta. Dok sam dosao do kuce sve je vec bilo aktivno i +10Mbs i hbo premium. [emoji846]
Ovo je za instaban.![]()
Па овај другар има пакет плаћа око 2400...
То ћемо и да урадимо.Najbolje bi bilo da odete zajedno do sbb-a da podnesete zahtev i ako prodje njemu ce stici poruka na mob u roku od par minuta da mu je aktiviram superset.
Ne moze insta, ajde na glasanje, da vidimo da li ban ili ismevanje prvo a onda samar za smaranje
Nego, sta SjBB ima od nemackih kanala? Koliko vidim kod nasih operatera (od onoga sto prepoznajem, posto ne mogu da radim pretragu po jeziku), samo DW i RTL eventualno, bez obzira na paket? (ne racunam ako je neki sportski/3X nemacki)
Ja danas bio i pitao. Zena mi je rekla ne mora da bude ista osoba, dovoljno je da zajedno dodjete u poslovnicu. Samo sam zaboravio da pitam da li tebdve osobe moraju da budu na istoj adresi.Значи да потврдим, теленор број на туђе име може да се потпише у мој уговор за sbb одласком обе стране у sbb пословницу?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari