Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Uot?
3928 ne moze da se stavi u bridge mod, ali uvek je moglo i moci ce da se stave dva rutera jedan iza drugog. Pa ceo internet je tako povezan.Koliko ja znam sa ruterom 3928 ne može, zato su ljudi i tražili da im umesto njega daju modem 3908.
Radice ti to par dana.Dobijam da sa TP Linkom mogu da se povežem na DDNS nalog, pošto jedino dotični ruter ima predefinisanu mogućnost "kačenja" na tog DDNS provajdera (comexe.net).
Ја имам тај 3928 и користим свој рутер.Ti u stvari moraš da ih moliš za modem uz koji bi koristio tvoj ruter. E sad kako ide sa ruterima ne znam jer zvanično one Ubee daju samo uz premium pakete, mada ih daju nekad i za manje pakete, uz koje su davali Cisco 3928 uz koji ne možeš da koristiš tvoj ruter.
Јел може неко да објасни за нас неупућене шта конкретно онемогућава тај ЦГНАТ,поготово код торента
Послато са HUAWEI GRA-UL00 уз помоћ Тапатока
Nema upload-a a samim tim ne moze da vuce torrent ili je s ranje download . Jedino resenje je VPN ali sa njim skida sa ili ispod 50 % pune brzineЈел може неко да објасни за нас неупућене шта конкретно онемогућава тај ЦГНАТ,поготово код торента
Nema upload-a a samim tim ne moze da vuce torrent ili je s ranje download . Jedino resenje je VPN ali sa njim skida sa ili ispod 50 % pune brzine
Мени скида пуном брзином,немам никакве проблеме са торентимаNema upload-a a samim tim ne moze da vuce torrent ili je s ranje download . Jedino resenje je VPN ali sa njim skida sa ili ispod 50 % pune brzine
Kako misliš nema upload-a? Baš me zanima ...
Мени скида пуном брзином,немам никакве проблеме са торентима
А како се препознаје кад будем?verovatno nisi jos natovan
А како се препознаје кад будем?
to znaci da necemo moci nista vise da skidamo sa privatno/javnih torrenata?
Pushijada za sve koji su iza te IP adrese.
Hoces da kazes da vise korisnike ima istu IP adrsu?
ljudi, pročitajte par postova iznad ili prethodnu stranu
to ne znači to.
moći ćeš da skidaš sve kao ranije kad su torenti u pitanju, problem je upoload i to što si praktično nevidiljiv na mreži za ostale korisnike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari