Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne resava se paukom, u zemlji sa toliko pametnjakovica na jednom mestu takav problem resava se samo takvim drasticnim metodama.

Hoćeš reći drastično retardiranim metodama.

^Klin se klinom izbija :sceptic:...

Poslednja izmena:
Ja sam nadzorni organ a ne izvođac radova, iz manjeg sam mesta i nemamo pauk. Nemamo problema sa parkiranjem kao sto imaju građani u vecim gradovima ali imamo obesne vozace kao sto i ovde ima obesnih clanova. Da policija bolje radi svoj posao ne bi doslo do ovakvih problema a i do nekih drugih.

ZllRXnM.jpg

Ja sam nadzorni organ a ne izvođac radova, iz manjeg sam mesta i nemamo pauk. Nemamo problema sa parkiranjem kao sto imaju građani u vecim gradovima ali imamo obesne vozace kao sto i ovde ima obesnih clanova. Da policija bolje radi svoj posao ne bi doslo do ovakvih problema a i do nekih drugih.

Upravo tako. Moje parking koje iznajmljujem je tik pored puta (tu se skole,doktori) znaci nikad free mesta i nikom ne pada na pamet da stane je ima jedan mali znak nedaleko i na moj poziv panduri su za manje od 10 min tu kao i pauk,ukupno oko 300e izadje sve... pa se ti zezaj...
To mesto iznajmljujem vise od god dana i nikad niko nije stao...

1655_0.jpg

giphy.gif

@pshnd

:D Ako je stvarno odlična je fora. Mada izgleda kao da se baš klepio

Ne moze biti veci fejk

Sent from my Nexus 5X

Ali 'real world issues', pre ce biti 'dokon jobless people issues'.

Ne, zasto bi lozio, meni je takav pogled upravo kad se prica o tim de*lizmima, nista drugacije nego kad se u drustvu koje ima prosek ~25, 30 godina prica o Vucicu, Vulinu, kradji glasova, za koga ces da glasas.. To nisu real world issues, to su pijani matorci od 60 godina diskusije.

Ne, zasto bi lozio, meni je takav pogled upravo kad se prica o tim de*lizmima, nista drugacije nego kad se u drustvu koje ima prosek ~25, 30 godina prica o Vucicu, Vulinu, kradji glasova, za koga ces da glasas.. To nisu real world issues, to su pijani matorci od 60 godina diskusije.

ali namerno je stavljeno real world issues, sigurno nije bio ozbiljan taj koji je pravio :) ti kao lozac to nisi provalio, eee :D

Mislis a? Ne mogu vise da provalim trolovanje, sve se utopilo, pogotovo sto znam dosta njih kome su to stvarno glavne teme za diskusiju, plus pomenuti predsednik Vlade.. Mada nisam ubedjen za sliku, mislim i dalje da je bio ozbiljan :)

ja sam ubedjen da je trolovanje, a mislim da tako misli i aca koji je postavio sliku :)

U međuvremenu u Beogradu:

14355606_782903235145458_7814779629937051324_n.jpg

Prilozi

• 14355606_782903235145458_7814779629937051324_n.jpg
    14355606_782903235145458_7814779629937051324_n.jpg
    77.8 KB · Pregleda: 235
Poslednja izmena:
hB74D02AA

Nemojte se ljudi ceniti po stazu, a i nemojte se tako lako vredjati :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad