Šta je novo?

LG G4

Pa jeste ,ali pogledaj i tabelu na 4pda. Plus ko od vlasnika i posećuje xda i forume ?
Ja ne znam kako vama nije jasno da je i svaki 10ti mob sa mrtvom pločom to je velika sramota za LG.
Umesto da su povukli mob sa tržišta kada su priznali kvar oni kao pilicari..
Kapiram da nisu imali love za povlačenje ali to ne sme biti izgovor.

@ ExcorCist
Hvala na odgovoru, svakako je bolje uzeti za iste pare u radnji uz garanciju od 2 godine, ma na kakvom god papiru bila jer očigledno se uz malo truda svi problemi reše.

Ljudi, ne pričamo o istom. Veliki je procenat i veliki *****. Eto, kažeš svaki deseti mrtav - ne sporim, samo kažem da je dosta lako znati nekog od preostalih devet u periodu bez problema.

Priznaje LG i garanciju i iz radnji, samo gledaj da daju neki papir koji nije običan ...

Imaš više u LG nexus 5x temi !

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Znam pratim sve, uz fiskalni račun ili fiskalni blok račun hoce i u ovlašćenom servisu da otklone kvar ali samo na period koji piše u garanciji.
Zato sam i napisao da mislim da je bolje kupiti u radnji gde daju 2 godine, nego na KP gde daju godinu dana garancije a prodaju po istoj ceni.

New firmware V20h (stock)

ba70b634f4622f6d13fb617c2f713bd2.jpg

Link u temi copy paste u novi tab, neće na klik.

Poslednja izmena:
2a3773d3297742858543d9b8dffe2d7f.jpg

Sinoć sam malo visio na telefonu (TT, Web itd), i vidim da je baterija pri kraju. A posto me mrzelo da ustajem i nosim telefon do punjača, samo sam pogasio WiFi, net i gps i ostavio telefon. Posle nekog vremena kad sam išao da spavam, pogledam telefon a ono 5% više baterije. Wtf! Jel se desilo nekom nešto slično?

Desi mi se to kad ga baš opteretim pa ga ostavim, skoro svaki put ode malo gore. Jednostavno se baterija malo "oporavi".

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Zašto ne izbacuju softver update za dual sim verzije,još uvek sam na v20d? Ako ovoliko kasne sa patch update-om ko zna kada ću dobiti Android N, do kraja 2017??

LG G4 Dual

Desi mi se to kad ga baš opteretim pa ga ostavim, skoro svaki put ode malo gore. Jednostavno se baterija malo "oporavi".

Ne oporavi se baterija nego ti on pokazuje koliko bi ti izdrzala pri tom koriscenju. Cim se promeni nacin koriscenja taj algoritam pokaze druge rezultate.

To mi nije logično. Valjda je procenat preostale baterije isti bez obzira na način trošenja. Od načina korišćenja može da zavisi procenjeno preostalo vreme.
Kao npr u kolima, skala goriva ne zavisi od načina vožnje, ali procenjeni domet može da se menja.

Poslednja izmena:
Ma kakvi imas na netu da procitas da u stvari taj procenat nije 100% tacan

Da li je neko snimao slow mo video?
Sve super snimi i lepo reprodukuje preko plejera sa telefona,cak i brzina moze da se menja.Ali problem je sto kad se fajlo prebaci na komp ili drustvene mreze video bude bez slow mo.Ima li neko resenje?
Imam par odlicnih snimaka i bas je steta sto ne mogu da ih reprodukujem u toj varijanti.

Probao sam ali se gubi dosta na kvalitetu snimka...
Kako je na ostalim telefonima?

Ja imam neke editore i sve mi je kako treba. Zadovoljan sam sa kvalitetom.

LG G4 Dual

Da li je neko snimao slow mo video?
Sve super snimi i lepo reprodukuje preko plejera sa telefona,cak i brzina moze da se menja.Ali problem je sto kad se fajlo prebaci na komp ili drustvene mreze video bude bez slow mo.Ima li neko resenje?
Imam par odlicnih snimaka i bas je steta sto ne mogu da ih reprodukujem u toj varijanti.

ja iz MPC HC samo usporim plejbek snimka, jer ima tu opciju, ali da, po difoltu ga pušta u normal speed, sa 120fps

desava li se jos kome da kad utakne slusalice/zvucnike (one klasicne, bez mikrofona, dakle standardni 3.5 dzek), da mu se redovno pali Google Now? Provjerih sa dva seta slusalica i jednim zvucnikom.
PS Prije nego me neko opomene, da ga preduhitrim: da, ocistio sam portove!

Meni se to desavalo sa standardnim sluskama koje idu uz telefon...prilicno iritirajuce.Onda sam nesto cackao u podesavanjima za Google i nisam imao tih problema.

99%, koja je serija u pitanju?

Imao sam sličan problem. Nece da prodje lg logo. Odneo ga u servis i zamenili mu ploču. Kad sam ga upalio i probao da pricam naišao na novi problem, ne radi mikrofon. Ponovo ga poslao u servis i opet vraćen sa istom greškom, mikrofon. Treći put sam poslao u servis i zamislite kad se opet vratio iz servisa sa istom greškom. Posle ga više nisu slali u servis nego mi ponudili nov G5.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni se to desavalo sa standardnim sluskama koje idu uz telefon...prilicno iritirajuce.Onda sam nesto cackao u podesavanjima za Google i nisam imao tih problema.

pa sad "cackao nesto", i nije od neke pomoci :d Al dobro, da znam da nisam jedini. Pride, isto kad ga nakacim na zvucnike, ako pustim neku pjesmu, pa onda poslije nje bude samo tisina, zna umjesto tisine da se cuje neko bas glasno ritmicno "tak tak tak tak trrrrrr tak tak"...

I trece, ekran mi pokazuje neki cudan image/colour retention, narocito vidan na sivoj boji (po ivicama ekrana vuce na crvenu/pink). Pokusacu da uslikam naredni put...

Joriq meni isti problem sa ekranom, udjem u reddit tipa posto je on siv, sa obe strane sve rozo nekako...

ja to najvise primjecujem na Gsam Battery Monitor i kad restartujem telefon... Ne sjecam se je li tako oduvijek bilo, ili se to samo u zadnje vrijeme desava...

PS Mislim da roza boja ostaje kada je na ekranu duze vrijeme bijela bila... Recimo kada duze vrijeme citam nesto sa bijelom pozadinom. Danas nisam citao skoro nista, pa nemam ni te roze ivice, ali zato imam rozi image retention od ikonica za mejl, propusteni poziv i sms

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno