Šta je novo?

Forza Horizon 3

Samo Win Store, kao i sve ostale Microsoft igre.

Za one koji su preorderovali Ultimate edition , igra postaje dostupna 23 ujutru , preload je vec poceo za PC i tezak je samo 49 GB

Apsurdna je razlika u ceni za nas iz Srbije koji kupujemo preko Windows store jer ultimate verzija kosta citavih 13000 dinara .

Zasto bi uopste uzimao tu verziju, uzmes standard i cao.. Sav taj digital content nije vredan dodatnog novca, i uglavnom zavrsis da ako je u pitanju neki auto ili sta vec, probas par puta i zavrsis na necemu sasvim trecem.

Zasto bi uopste uzimao tu verziju, uzmes standard i cao.. Sav taj digital content nije vredan dodatnog novca, i uglavnom zavrsis da ako je u pitanju neki auto ili sta vec, probas par puta i zavrsis na necemu sasvim trecem.
Nebitno , standard verzija kosta 8000 , 7900 da budemo tacniji . I onda je skuplja vise od 10 evra u odnosu na cenu od 60 dolara

Pita covek za PC. Koga briga za Xbone, propala konzola. Da nije Amera, odnos u prodaju bi bio 1:6 u korist PS4, kao sto je u Nemackoj na primer.

Edit: Pretera ga ja malo, nije 1:6 odnos u korist PS4 nego 1:4. U svakom slucaju, po Evropi se bolje prodaje Wii U od Xbox One. Toliko o Xbox One...

Poslednja izmena:
Konzola za ms je trenutno samo hw, servis je ono što je ono što je bitno, a on će od sada ravnopravno biti deo i win ekosistema.

Što se tiče same konzole, uspeh se ne meri samo kroz direktno poređenje sa glavnim konkurentom, več i u poređenju sa prethodnom generacijom. A xbone je uspešniji od x360 u istom periodu svojih ciklusa, što če reći da su proširili svoju bazu.

Prokletinja zahteva Anniversary update, sad moram da tumbam po c drajvu da nadjem dovoljno mesta...

Probaćemo ali ću teško ostati na. Ovome posle simulacija ništa me ovo gas kočnica ne. Zanima lov budžet šminka samo...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Probaćemo ali ću teško ostati na. Ovome posle simulacija ništa me ovo gas kočnica ne. Zanima lov budžet šminka samo...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

nupp0.gif

hahah al ga sroci :D nego jel zna neko kako da se iscupaju screenshotovi iz Forze Apex?

Nemam vise instaliran Apex, ali mislim da je sema kao i za sve UWP igre, preko GameDVR (Win+G) ili xbox dugme na gamepad, pa se pojavi overlay za capture i screenshot.

Kako ovo dobro izgleda, definitivno kupujem. Gdje ima najpovoljnije ili ce se moci uzeti samo na Store-u?

Van stora nece biti da se kupi, mada mozda bude bilo key-eva za xbox one, pa onda kupite tu verziju i dobijete i PC verziju... Ili da prebacite na americki store, onda je cena 60usd za osnovnu verziju...

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Po svemu sudeći, ovo u gradovima ne moze da se tera u 60fps. Valjda ce neki patch to srediti.

Bice ovo na Steam-u kao i Quantum Break, do tad cekamo. :)

Po svemu sudeći, ovo u gradovima ne moze da se tera u 60fps. Valjda ce neki patch to srediti.

Moguce, ali opet nista ne verujem dok sam ne probam i testiram i generalno vidim sta od opcija utice na framerate. Videcemo za 4 dana.

Btw, da li se tebi igra otkljucala vec ili isto cekas standard edition u utorak?

Tesko, ali u svakom slucaju najavili su demo verziju uskoro, tako da ce svi moci da probaju za dz. :)

Cekam utorak. Ultimate je bezobrazno skup.

Nece. Remedy ima specifican deal sa Microsoftom, zato su se Alan Wake i Quantum Break pojavili na Steamu. Mada u kom smeru se stvari krecu, uskoro ce Valve i Microsoft napraviti dogovor oko Steam-a na Windows Store a ovaj novi GFWL like servis ce verovatno u zaborav. Cim oni postavljaju win32 apps na Store, jasno je koliko je sati ;)

Scorpio ima da tera ovo bolje nego PC.. :D

Sad jedno pitanje, bese rec o tome davno.. Ako mi je Win10 aktiviran sa KMS, oduvek je tako bio, imam pristup Store-u, igrao Killer Instinct i Forzu 3 betu kada su bili dostupni (ako i dalje nisu), nije bilo problema (tu su i achievementi sa starog GFWL od dark soulsa i par igara). Moje pitanje, ako kupim igru da li postoji verovatnoca za neki ban ? Znam da moze za male pare da se ubode Windows ali mi se ne daje ako vec moze i ovako (znam ono plati pa klati, pitam jer mozda postoji informacija a ja ne znam).. Ovo mi deluje skroz okej.

Ne postavljaju direktno win32 apps, već samo one koje su konvertovane pomoću njihove alatke.

To je samo pocetak. Prvo je bilo forsiranje Metro-a, Windows 8, zaboravite desktop i te fore. Kada to nije proslo pojavio se Win 8.1, vratili start menu, napravili odredjene kompromise. Prebacili pricu na UWP sa destkom ali posto deluje da ce ukinuti WM, onda je izvesno da od UWP-a nema nista a na Store ce blago nama win32 apps, uz postignut dogovor izmedju proizvodjaca app i Microsofta o procentu. Verovatno ce da u medjuvremenu sankcionisu skidanje i pokretanje .exe i forisirati Store kao centar za download softvera. To svakako mogu da urade jer cinom instalacije Windows 10 pristajes da ti Microsoft kontrolise rad na racunaru :)

Mislim da se to nece desiti.
Ne vidim sto bi M$ uopste prodavao ekskluzive na Steamu.

Ja na njihovom mestu to nikada ne bih uradio.
Imas izbor - ili igraj na w10 ako kupis na njihovom store-u, ili igraj na konzoli.

Bilo bi pametno dogovoriti se sa Gejbenom. Verujem da su vec bezbroj puta pokusali da ih kupe, tako da im jedino dogovor ostaje kao opcija. Windows Store nikada nece zaziveti.

Njihova konzola je defacto mrtva van Amerike a obzirom na karakter aktuelnih konzola tj. odrzavanje kompatibilnosti retko ko ce se odluciti na promenu servisa. Osim ako Microsoft ne ponuditi ekskluzivu vrednu toga. Sto jos uvek nisu uradili, od prvog Xboxa na ovamo. Bukvalno ne postoji nijedna legendarna igra koja je specificna samo za Xbox platform evo vec 15 godina.

Poslednja izmena:
Legendarna po tvom ukusu, kontam ;)

Vrh Dno