Šta je novo?

LG G3

Znaci samo copy na gmail i to je to. Ok hvala...a reci mi jel mogu da kopiram pozivane brojeve, listu, kao i poruke?

SMS Backup & Restore rešava taj problem. Besplatna app na play store.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Preselio sam se u veći grad i stalno imam problema sa signalom, mnogo varira a i zna da se izgubi. Negde sam čitao da G3 ima problema sa signalom ?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Pitao sam za problem sa GPS-om i još neko se kasnije javio da ima isti. Lako se rešava rasklopite telefon (skinite mu samo poklopac, bateiju i zadnji deo koji se sastoji iz dva) Kako se rasklapa imate na https://www.youtube.com/watch?v=zT2CP-8zmrU Rasklopite ga do 3:24 dalje nemoj te. Očistio sam kontakte GPS antene izopropil alkoholom i na plastici i na ploči (negde sam pročitao da je neko samo rasklopio / sklopio i da je proradilo, nije čistio) GPS antena se nalazi u ovom delu koji treba skinuti http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3836931&d=1470697233 Sve sklopite i radi odlično. Tamo gde nije detektovao satelite (0 detektovanih) hvata 3D fix. Možda još nekom pomogne, sve u svemu manje od 10 minuta posla i jedan mali krstasti i trzalica za rasklapanje.

Poslednja izmena:
Jel mora biti ubacena sim kartica za apdejte ? Ja je nemam trenutno,a nemam novi apdejt :(
Uzgred,moze neki dobar qhd wall ?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Možeš odraditi update preko LG softwera na PC-u. Samo povežeš telefon usb kablom pratiš upustva

G3 je dosla sa verzijom V21a-AME-XX s vremena na vreme uradim OTA proveru na telefonu i uvek bude poruka da koristim poslednju verziju softvera.Koju verziju mogu instalirati obzirom na postojecu i na koji nacin da uradim apdejt?

Stavio 30N. Za sada prvu stvar koju mi se cini da su resili je pregrevanje. Pogotovo kada je aktivan LG Health. Sada je telefon hladan kao zmija

Beyond Genius Lies Insanity

Da li na 30N radi xposed?

Stavio 30N. Za sada prvu stvar koju mi se cini da su resili je pregrevanje. Pogotovo kada je aktivan LG Health. Sada je telefon hladan kao zmija

Da li se pregreva na Skajpu-youtub-u..?

Ja odradio preko kompa update,sada se apgrejduje,pa cu videti...ali je inace jedva mlak trenutno...

Sredili su i trajanje baterije. Trenutno imam 1:35SOT i baterija na 70% a cackao sam ga dok sam isao na posao i slusao muziku ~ sat i po vremena.

Jedini bug koji imam je da se ekran ne gasi.

Gasenje podeseno posle 30 sekundi ali posle tog vremena ostane upaljen ekran.

Ne znam da li je do updatea ali nisam nista novo instalirao od aplikacija

Meni recimo (vezano za ekran),kad god se fon isprazni do kraja i naravno ugasi,kad ga napunim i upalim,uvek mi brightness odu na 100%.Inace su uvek na Auto.
cf69d3cf9a3d5b19f3e6151a0baa424b.jpg

Poslednja izmena:
Jel ima kdz za N verziju ? Tako mi je lakse i mogu da sacuvam sve u telefonu.

Jel ima kdz za N verziju ? Tako mi je lakse i mogu da sacuvam sve u telefonu.

Mozes i ovako da sacuvas,samo uradi LG Backup iz Settingsa i vrati ga posle.

Resetovao sam telefon (off/on) i popravio se bag sa ekranom tako da jije do updatea.

Od kada sam uzeo telefon u Vipu imao sam problem sa resetovanjem. Nekad bude jednom nedeljno, nekad dva puta, nekad jednom u dve nedelje.
Juče i danas mi se resetovao bar 5 puta. Šta da radim? Da li postoji neka fora da se vidi zbog čega se dešava? Neki log, nešto?

Ne nosi mi se u servis jer ne mogu da reprodukujem problem. Možda će biti u servisu nedelju dana bez restarta.

Probaj factory reset, ako ne pomogne trazi drugi tel...

Odjednom prestali da mi rade dugmici na quad beat slusalicama, jednom su uspele da prorade nakon sto ssm restartovao telefon, sad vise ni to ne pomaze. Napominjem, iz cista mira, niti su mi padale niti sam nesto cackao u opcijama. Jel zna neko u cemu je problem ili su jednoztavno dosle do kraja zivotnog veka?

Odjednom prestali da mi rade dugmici na quad beat slusalicama, jednom su uspele da prorade nakon sto ssm restartovao telefon, sad vise ni to ne pomaze. Napominjem, iz cista mira, niti su mi padale niti sam nesto cackao u opcijama. Jel zna neko u cemu je problem ili su jednoztavno dosle do kraja zivotnog veka?
Probaj na drugom telefonu,ne mora G3, komande na slusalicama rade i na drugim telefonima. Ako ne rade dugmici otisle su sluske.
Ako rade moguce sa ti je port riknuo

Jedino ako volis tac zviz :) Mislim da je note 4 brzi...

Onaj LG tool sa zvanicne support stranice mi kaze da ima update na V30D, kako da dobacim do V30N ako je to zadnja verzija?

Ma nisam ljubitelj tac viza ali jesam super amoleda tj vise mi prija taj tip displeja. Racunam da je i baterija bolja, kao i foto i video ,a tu je i olovka.Nisam imao prilike da se nesto vise igram njime ,a vidim da se ljudi zale na ocajan senzor otiska prsta, na lag prilikom otvaranja galerije iz kamera aplikacije ,na jos neke sitnice, pa rekoh jel vredno cimanja.

Otisak prsta na note 4 je isti kao na s5,znaci zaboravi.Hoce da zabaguje Chrome....

Nazad
Vrh Dno