13umble13ee
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.11.2011
- Poena
- 170
Znaci samo copy na gmail i to je to. Ok hvala...a reci mi jel mogu da kopiram pozivane brojeve, listu, kao i poruke?
Stavio 30N. Za sada prvu stvar koju mi se cini da su resili je pregrevanje. Pogotovo kada je aktivan LG Health. Sada je telefon hladan kao zmija
Moras prvo rootati ako si stock official a ne radi kingrootDa li na 30N radi xposed?
Mozes i ovako da sacuvas,samo uradi LG Backup iz Settingsa i vrati ga posle.Jel ima kdz za N verziju ? Tako mi je lakse i mogu da sacuvam sve u telefonu.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Za skype ne znam a yt nisam nesto mnogo koristio tako da ne mogu da ocenimDa li se pregreva na Skajpu-youtub-u..?
Probaj na drugom telefonu,ne mora G3, komande na slusalicama rade i na drugim telefonima. Ako ne rade dugmici otisle su sluske.Odjednom prestali da mi rade dugmici na quad beat slusalicama, jednom su uspele da prorade nakon sto ssm restartovao telefon, sad vise ni to ne pomaze. Napominjem, iz cista mira, niti su mi padale niti sam nesto cackao u opcijama. Jel zna neko u cemu je problem ili su jednoztavno dosle do kraja zivotnog veka?
Naravno.Isplati li se menjati G3 za Note 4?
Naravno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari