Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo upload.. Ja sa 3mb npr, ne mogu da strimujem ni 720p.. Minimum bi trebalo za gold pakete da bude 5.

Биће ваљда убрзање.. Ако су преко Дрине дуплирали а иста фирма...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

To za nas ne važi - mi smo paralelni univerzum svakoj zemlji gde se dešava nešto normalno.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

SBB treba da poveća upload, da uvede 72h uslugu za HD kanale, poveća broj HD kanala, ubrza DL (ali ovo nije toliko bitno kao one prve tri stavke). Bilo bi dobro kad bi omogućili multimedia player na set top boxu (ali mislim da na tome ni ne rade jer imaju sad ovde servise pickbox i VOD).
Što se tiče kvaliteta usluge, gde nema problema, radi odlično. Meni se nije desilo da se receiver zaglupi ne znam od kad. Do pre godinu - dve to je bila pojava na nedeljnom nivou.

I ja ovo čekam, konkurencija je ubrazala. 72h ne koistim iz razloga jer ne radi na HD kanalima (ne verujem da će ovo skoro omogućiti), više HD kanala, i veći UP takođe.

72h unazad radi na HD HBO varijanti kanala, vec neko vreme.

Pozdrav!

To mi ništa ne znači ima "samo HBO". Gde su ostali HD kanali? Gde je još HD kanala?

Meni dolazio njihov majstor pre par dana da stavi neki oslabljivac signala i pitao ga za upload. Kaze da cee biti povecanja uskoro, ali da sa tim ocekuju i probleme u pocetku.

To mi ništa ne znači ima "samo HBO". Gde su ostali HD kanali? Gde je još HD kanala?
I ja tako mislim, televizija je sprdnja ziva sa ovih 10-tak hd kanala u manjim paketima. Ko ima iole dobar tv, gledanje obih obicnih kanala je sve samo ne ugodno, brzine neta nisu toliko lose koliko je losa televizija i servisi vezani za nju. Ne razumem zasto nema 72 na svim kanalima, a narocito na HD jer objektivno taj servis jedino tu ima neku vrednost. Da ne privam o kvalitetu HD kanala koji je 1080i, sto losiji kvalitet slike od 720p. Torenti ce jis dugo vremena da vladaju, sto se menee tice. A sbb mi je nuzno zlo jer u ovoj vuko****ni od zemlje nemas alternativu. Mozda ako netflix odluci da unapredi svoju ponudu predjem na njihovu televiziju, ali trenutno cak i ovakav sbb je bolji od ostatka konkurencije

Kada smo mi podpisali ugovor novi sa SSB-om duo silver bio je 2500 a sada smo dobili i te kako povecanje sada je paket 2800 hvala SBB sto brines o svojim korisnicima.

Jedno pitanje:

Kada se žalite na parametre usluge neta, šta je validno što im pošaljete. Tj koji servis pokrenete i uradite skrinšot podataka pa im to pošaljete?

Ulogujes se na ruter i tu imas podatke - ali to je sada nepotrebno, oni mogu daljinski da pristupe tvojim uredjajima i vide i vise podataka od tebe.

Jel ovi slepci i dalje nemaju nikakvu normalnu ponudu za nas stare ako obnovimo ugovor?
Onu glupost da predjem na veci paket po ceni starog 6 meseci ne racunam.

I mene ovo interesuje. Istice mi dvogodisnji ugovor, sta ce biti ako ne produzim? Da li prekidaju uslugu ili automatski produzavaju?

Napisano bar stotinak puta na forumu: nastavlja se ista usluga po istoj ceni kao i ranije.
Pozdrav

SBB-ovci niko da se pohvali sa novim brzinama neta ...

97266307898537699604.jpg

Čoveku iz Požege danas sa 70/4 mb/s ubrzan neta na ...

32228977715548819147.jpg

Poslednja izmena:
Kod mene sve po starom....nov sam korisnik 50/3.

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Hahahahah , dobra Vam ova *******cija , nema sta .

Da da sigurno ce povecati download vise od 3 puta , ajde molim te . Nema od tolikog povecanja nista

Jel dobio jos neko ubrzanje osim @nebojsasava ?

Ja sam u Ns za sada nista...

Sent from my Redmi Note 3 PRO

Ovo je neka zaebancija.

Da vam budem iskren, zabole me za ubrzanje. Treba mi neka normalna ponuda za obnovu ugovora za stare korisnike

Da da sigurno ce povecati download vise od 3 puta , ajde molim te . Nema od tolikog povecanja nista

Ili ce mozda najjaci paket biti sa tom brzinom ;)
I sto klosar dobro veli,daj bre neku normalnu povoljnost za obnovu ugovora,ako upload ostane isti down povecati samo je sad vec smesno.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno