U kom su paketu Cinestarovi Premier 1 i 2 HD kanali nakon septembra?
SBB treba da poveća upload, da uvede 72h uslugu za HD kanale, poveća broj HD kanala, ubrza DL (ali ovo nije toliko bitno kao one prve tri stavke). Bilo bi dobro kad bi omogućili multimedia player na set top boxu (ali mislim da na tome ni ne rade jer imaju sad ovde servise pickbox i VOD).
Što se tiče kvaliteta usluge, gde nema problema, radi odlično. Meni se nije desilo da se receiver zaglupi ne znam od kad. Do pre godinu - dve to je bila pojava na nedeljnom nivou.
Hvala.Za postojeće i nove korisnike Gold Extra i Gold Premium, a za običan Gold samo uz novu ugovornu obavezu od 24m.
I ja tako mislim, televizija je sprdnja ziva sa ovih 10-tak hd kanala u manjim paketima. Ko ima iole dobar tv, gledanje obih obicnih kanala je sve samo ne ugodno, brzine neta nisu toliko lose koliko je losa televizija i servisi vezani za nju. Ne razumem zasto nema 72 na svim kanalima, a narocito na HD jer objektivno taj servis jedino tu ima neku vrednost. Da ne privam o kvalitetu HD kanala koji je 1080i, sto losiji kvalitet slike od 720p. Torenti ce jis dugo vremena da vladaju, sto se menee tice. A sbb mi je nuzno zlo jer u ovoj vuko****ni od zemlje nemas alternativu. Mozda ako netflix odluci da unapredi svoju ponudu predjem na njihovu televiziju, ali trenutno cak i ovakav sbb je bolji od ostatka konkurencijeTo mi ništa ne znači ima "samo HBO". Gde su ostali HD kanali? Gde je još HD kanala?
Kod mene sve po starom....nov sam korisnik 50/3.
Sent from my Redmi Note 3 PRO
Da da sigurno ce povecati download vise od 3 puta , ajde molim te . Nema od tolikog povecanja nista
Da da sigurno ce povecati download vise od 3 puta , ajde molim te . Nema od tolikog povecanja nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari