Ti si sigurno tviteras? Problem nastaje onog momenta kada se pocnes baviti takvim stvarima i otvoris nepotrebnu diskusiju. Sta nas briga za americke izbore, po nas ce politika biti ista ko god da pobedi. Uglavnom nepovoljna. Problemi sa kojima se oni suocavaju su hvala bogu nas jos uvek zaobisli. Kako se boriti da nas ne zakace? Pa jednostavno, ignorisanjem gluposti.
Ko je njima kriv sto su drustvo doveli u situaciju gde se raspravlja da li smes oca zvati ocem, da li musko i zensko smes tako zvati, gde postoje studije pola i identiteta (iskreno ja ne podnosim ni psihologe i mislim da su dzabalebarosi a ovi su su jedan nivo iznad njih). To su njihovi problemi, mi cemo te probleme izbeci tako sto im necemo pridavati paznju. Ko misli da se eksponira na taj nacin treba biti ignorisan. Pri tom treba praviti razliku, niko me se nista ne brani da bude ali eksponiranje tog njegovog bica valja biti ignorisano.
Edit: Sto se tice tog Gejmer Gejta, ni oni nisu nista bolji. Pa pogledaj samo ko je tu, pod broj jedan gejmeri realno lencine i dzabalebarosi najgore vrste (ovo je jedna velika istina), mnogi od njih batalili studiranje jer su, ponavljam, lencine i dzabalebarosi. Notorna je glupost davati svakom paznju bez prethodne analize o kome se zapravo radi, jer je to gubljenje vremena, slusati sta svaka ****** ima za reci.
Ovo si u pravu potpuno. I onda čovek otvori tvoje drugo pisanije, i nađe trololo kako jedina prava firma koja misli na običnog korisnika je M$.
Ili korporacija ili sloboda govora, nema sredina. ;-)
Svi koji ne rade na poboljsanju sebe i okruzenja zasluzuju svaku etiketu koju im mozes prikaciti, pa i gore. Kada bi na tviteru glavna tema bila naucna dostignuca i njihova primena u korisne svrhe, mozda bi tada tviter vredeo kao platforma. Upravo vodeci se tim kriterijumom rangiram medijske platforme na internetu. Ko radi nesto korisno a ko prdi u prazno. Tviter, Instagram i Fejsbuk su sampioni prdenja u prazno. Youtube nudi i korisne sadrzaje, izmedju gomile smeca. Blogovi, danas zapostavljeni usled popularnosti vlogova i image sharing sajtova su bastion naucne rasprave kao i forumi. Samo sto forumi ipak imaju previse suma.
Mene mnogo toga zanima, ali gluposti ne. Jer je i pametnih stvari previseda bi im poklonio punu paznju, za gluposti stvarno nemam vremena.
Slobodno raspravljajte o buducem nedostatku finansijskog priliva Gastoza ovog sveta, mene to ne zanima. Over and out.
Na yt ima zaista previše gluposti, mada ima i par retkih kanala koje treba pratiti (npr. Computerphile). Na ostatku interneta odličan je Ted talks. (G@W likes this)
Ovo što se dešava dlsa youtuberima je sasvim ok potez. Šta mislite kakav efekat na decu imaju bogate klinke koje snimaju kako se šminkaju i pored toga dobijaju fancy kozmetiku jer lože druge klinke da to kupuju. I sad bi da one zarađuju time što su mega zvezde Youtube-a?
Pretpostavio sam da je deep mind skenirao sve video snimke, dodelio im tagove šta je sve našao u njima. To što je našao je bilo više nego dovoljno za neki content filter. Neka se žale, možda im uvaže žalbu.
Ceo svet je postao marketinški mehur i teško je otkriti prave vrednosti.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Content that is considered "not advertiser-friendly" includes, but is not limited to:
Sexually suggestive content, including partial nudity and sexual humor
Violence, including display of serious injury and events related to violent extremism
Inappropriate language, including harassment, profanity and vulgar language
Promotion of drugs and regulated substances, including selling, use and abuse of such items
Controversial or sensitive subjects and events, including subjects related to war, political conflicts, natural disasters and tragedies, even if graphic imagery is not shown
To neće da se reši cenzurom. Drugo pitanje je, šta je ikad kroz istoriju rešila cenzura?
Još jednom da ponovim, ovo stoji u pravilima:
Those who are liberal in their use of swear words are not the lazy and uneducated individuals they are often made out to be, a new study claims.
In fact, a well-stocked vocabulary of swear words is actually a healthy indicator of other verbal abilities.
Pa šta je ebani instagram nego program koji diže potražnju za raznim krpama i čudima ? (Pored toga što je leglo za poslovnu pratnju i prostitutke)
Od skoro pratim spomenuti kanal i često mi je njihov odnos urnebesanPsovanje je postalo sastavni deo gemplejeva, a gemplejevi preplavise youtube. Nije me ni briga za strance, neka rade sta hoce, ali ima kod nas kanal koji se zove "Mudja", vidim da ima skoro 600 000 sub, sto je koliko sam skapirao najvise u Srbiji, a i na Balkanu. Znaci od tih 600 000, sigurno 90%(a verovatno i vise) su deca do 12-13 godina. A taj decko ciji je to kanal u klipovima igra igrice sa svojim ocem i uz to se psuju medjusobno. Razumem ja da opsujes ako ti bas bas lose ide, ali da psujes svoga oca i to snimas, stvarno ne znam sta reci. I mnoga deca ce misliti da je sasvim normalno da se roditelji i deca psuju i eto haosa.
Pa ono, resila je to da kada ja napisem ******/*****/***** ili opsujem, ti ne moras to da citas ukoliko ti ne odgovara. Ionako je moja lenjost u pitanju, nisu psovke izraz slobode nego lenjost izrazavanja. Sve se to moze koncizno reci bez potrebe za vulgarnostima nego smo mi ljudi lenji ili jednostavno nesposobni za bolje.
Nista neobicno, oglasivaci ne zele bad publicity samim tim nece placati one koji im prave problem. Ne znam samo zasto se toliko cekalo na promene. Internet je isuvise dugo bez povoca.[/QUOTE
Nije rešila ništa, s obzirom da i dalje znaš šta je htelo da se kaže. Jedino služi da se pravimo kao da ne znamo. Iz neke veštačke pristojnosti.
I naravno da su izraz slobode. Internet je suviše dugo bez povoca? Kad smo kod toga, to tvoje mišljenje je opasno za celo društvo, ajde da te cenzurišemo i stavimo na povodac.
Što se youtubea tiče, mnogi su ovde izneli stav da je Google privatna kompanija i da može sa svojim servisom da radi šta hoće. To je pravno možda tačno, ali suviše pojednostavljeno gledanje na stvari. Korisnici su ti koji obezbeđuju google-u profit.
... *** tako Amerika funkcionise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari